? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 438
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 7 695
Самоцензурирам се Simple Smile (Нямаше общо с темата.)

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 09:40 от Clotilde

# 7 696
  • София
Здравейте,
Някой да знае лятно време, сега, от копитото наблюдава/ вижда ли се добре залеза?
Мерси!

# 7 697
Здравейте,
Някой да знае лятно време, сега, от копитото наблюдава/ вижда ли се добре залеза?
Мерси!

Най-добрият изглед от Копитото е на север, към София, но понеже и на запад няма надвишаващи го върхове не виждам защо да не се вижда и залезът. Ето една снимка с изглед на запад, и ако беше направена по залез слънце щеше да се вижда.

# 7 698
Аз самата бих се чувствала страшно неудобно по къси гащи сред официално облечени хора.

# 7 699
Аз самата бих се чувствала страшно неудобно по къси гащи сред официално облечени хора.

Аз също.
   Не познавам мъж, който няма два-три костюма, две-три ризи и две-три вратовръзки в гардероба си. Ако е много напълнял или много отслабнал, една покана за сватба е добър повод да си купи нови.

# 7 700
  • Буркина Фасо

Аз също.
   Не познавам мъж, който няма два-три костюма, две-три ризи и две-три вратовръзки в гардероба си. Ако е много напълнял или много отслабнал, една покана за сватба е добър повод да си купи нови.
да се запознаем ??? Smiley
нито един костюм нямам.

# 7 701
  • софия
добре де, защо не се питат младоженците за дрескода...

# 7 702
За мен е просташко да отидеш по къси панталони или с дънки, но пък на сватба на поляна не съм била.

# 7 703

Аз също.
да се запознаем ??? Smiley
нито един костюм нямам.

Не държа особено, благодаря.

# 7 704
добре де, защо не се питат младоженците за дрескода...
Не останах с впечатление мъжът да се впечатлява от дрескод.
Възможно е и да няма пари да си купи или да смята подобни визии за пе*ерастки.
Може просто да се инати.

# 7 705
Моя мъж за една сватба се обзаведе идеално с риза и панталон от втората употреба. Няма начин да кажеш, че са от такъв магазин. Идеално бяха. Само вратовръзка си купи защото тази дето я имаше беше за нашата сватба , а той като младоженец я хвърли ( както булката прави с букета).
Грозно ми е мъж по дънки / къси панталони на официален повод.

# 7 706
  • пустинята Гоби
Ами по къси панталони не е грозно. Ходила съм на сватба на морето, на която имаше млади мъже по къси панталони, които не бяха българи и си бяха елегатни и готини. То вярно, че зависи от годините, килограмите и панталоните. Затова хората са го измислили - слага се един нормален панталон и риза и това е. А и обувки, да не вземе да хукне по сандали или чехли, че тогаз вече няма полезен ход.

# 7 707
Благодаря , а цигари , забравих да попитам?

До 4 стека на пълнолетен за собствена употреба.
Аз като непушач винаги освен стековете имам и преполвена кутия цигари и запалка в джоба.
Но за полети в последните години  през месец до сега не са ме проверявали.
Ако багажа ти е пълен и няма място за цигарите - може да ги купиш от магазина на летището, след проверките. Тогава с касовата бележка може да си ги носиш като допълнителна торбичка без проблеми.
Много ти благодаря за полезната информация Hug

# 7 708
  • Сф
Моля ви се, стига с тези къси гащи и сватби- n-та страница дискусия, може да си направите отделна тема и там да обсъждате.

Затварят ли качването към Витоша уикенда? Мислех, че е само зимата, но чувам, че и лятото било така.

# 7 709
Искам да запазя/запиша на диск или флаш видео от тубата. По начин, че дори видеото да бъде свалено от там, аз да разполагам с него? Идеи как да го направя?

Общи условия

Активация на акаунт