Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 101 290
  • 989
  •   1
Отговори
# 330
Дава код когато понечите да затворите страницата. Един вид "Не си тръгвайте" подарък е този код от 5%.
Трябва да сложим инструкции на първа страница за това, че се забравя, а се пита често. Да си ги има там черно на бяло.

# 331
  • София
Да, Milen™, вече разбрах, че няма наличност. Погледнах си пощата. Поръчвала съм три пъти от тях и никога не е имало наличност на желаните неща. От гет ни вест, ни кост до момента.

# 332
Код от Нотино при мен излиза след като отворя 3-4 неща минимум и после започна да се връщам обратно пак към тях.. Но не винаги и не на всеки браузер.

Чакам от Гет.бг нещо спряно, да видим.. Поръчката е приета, нямам обаждане, статусът се примени на  “изчерпан” - всичко това  още ми дава надежда. Simple Smile В последните години все нищо нямаха налично (даже и не редки парфюми) и ги бях отписала напълно. Ще видим сега дали ще се похваля..

# 333
Миналата седмица бяха заредили тестер на отдавна спрян парфюм и ми потвърдиха изпращането в тел разговор.

# 334
Да, аз точно защото ви четох, че напоследък има успешни поръчки и промени, реших да пробвам. Дано наистина вече си актуализират наличностите, дори и в момента да протича този процес. И скоро всичко да отговаря на реалността, или поне липсите да са изключение! Защото истината е, че и в други сайтове има понякога несъответствия или изчерпване, но тук беше поголовно..

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 14:56 от 50 Shades of Purple

# 335
Преди много години пазарувах често от гет. Но скоро нищо не съм купувала. Поръчвах един парфюм преди време,който се оказа неналичен. Снощи разгледах пак,понеже се  обсъжда пак сайта. И гледам някои едни и същи парфюми ги има с различна цена за едни и същи мл.,но никъде не виждам да са от различен продавач. На някой направило ли му е впечатление това?

# 336
# 337
  • виртуално
Get.bg естествено ми отказаха поръчката, но разговорът беше на ниво първи клас:
- Тестерчетата, които сте поръчали ги нямаме. Абе май имаме от едното ама е продукт..

# 338
  • София
Много им е бъгав сайта на гет.бг. По няколко пъти натискам, за да отиде нещо в списъка с желани продукти или кошницата...
Дали има смисъл преди поръчка да им се звънне за проверка на наличността, дали ще се ориентират Grinning
Хаха, Рапунцел май ми отговори вече .... Grinning

# 339
  • София
В Нотино Molinard Secret Sucre 90 ml за 140.70 лв
https://www.notino.bg/molinard/secret-sucre-parfjumna-voda-uniseks/

# 340
Тъкмо се чух с Гет.  Нямали тестера, но можело  продукт да ми  изпратят, който е на двойна цена разбира се!

Ако ще им звъните предварително за  наличност за да се ориентират им трябва референтен номер на продукта.

# 341
  • София
И аз пуснах поръчка от гет.бг за първи път, използвах бутон " купи с един клик" без регистрация. По повод на това мнение исках да питам, и гет.бг ли е като емаг, всеки продукт е от различен търговец, и ако е така къде да търся коя е фирмата, която го продава?
И гледам някои едни и същи парфюми ги има с различна цена за едни и същи мл.,но никъде не виждам да са от различен продавач. На някой направило ли му е впечатление това?

А иначе и аз поръчах нещо спряно, като имам резултат ще пиша, как са се развили нещата при мен.

# 342
Към онлайн пазаруването на парфюми, лично аз предпочитам от сайтовете:
Дъглас и Нотино!
Към останалите сайтове, имам интерес с недоверие, но само интерес, не купувам.
Предпочитам да не купувам много чрез онлайн, а да си направя една разходка до сигурен оторизиран магазин и да си направя своят избор. Blush

# 343
Łĩ$kǿ, прав сте по принцип! Тестването на място е много по за предпочитане, отколкото "стрелянето на сляпо" минимум, защото спестява много разходи и разочарования. Но пък и цената е важна. И веднага мога да дам пример с нишовите VCA - цена от 274лв. офлайн и намалена в Дъглас пред онлайн средна около 130 не е за предпочитане. Не ми се мисли за надценката, която си слагат и едните, и другите, и  няма смисъл да се задълбава.

# 344
Здравейте, къде мога да намеря Montale intense cafe на добра цена?

Общи условия

Активация на акаунт