Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 101 273
  • 989
  •   1
Отговори
# 285
  • Стара Загора
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Vesika, до кой превозвач поръча от parfumdreams.de? Години наред се боря с тях - отказват ми поръчките до превозвачите. Пробвах с няколко и не става - не доставяли до бизнес сгради.
Има някаква промяна за доставката до България ли? Защото доскоро доста съфорумци поръчваха до БГ без проблем.
GGBG . Поръчвала съм от Англия, Германия и САЩ. Досега не са се издънвали. Много тъпо да не доставят до бизнес сгради. Добре, че тук доставят. Всичките ми пратки получавам в офиса. Ако си дам домашния адрес отпуск ли трябва да взема, за да чакам и приемам пратки 🤣  Как ти ги отказват? Не можеш да поръчаш или поръчваш и после я отказват? Че се притесних сега да не ми канцелират поръчката …
Поръчвам, плащам, чакам 10 дни да шипнат и им пиша да ги питам какво се случва Simple Smile Веднага ми връщат парите и ми канселират поръчката. След няколко такива опита през последните 3-4 години им написах едно гневно писмо. Не ми отговориха.
Успях да хвана един консултант на лайв чат и уж ме уверяваше, че всичко с поръчката и плащането е наред, докато изведнъж не каза, че не доставят до бизнес сгради. А моят адрес явно беше такъв.

Сега съм се регистрирала в GGBG и се чудя, дали да пробвам. Май ще изчакам да кажеш, дали всичко с твоята поръчка е наред.
[/quote
]
lili_78, абсолютно същите проблеми имах с parfumdreams de, като теб- преди години имах няколко поръчки от тях, после ми отказваха поръчките и ми връщаха парите. Преди 3-4 мсеца си направих нова регистрация, с нов имейл, направих поръчка, платих с пейпал и поръчах до адрес на превозвач- GGBG и този път всичко мина успешно- получих си нещата.

# 286
  • при морето
В Get.bg много ми се ще да има наличен Code Ultimate.Че даже и 2 съм поръчала.Най-вероятно и 1 няма, ама нищо - ще тръпна до понеделник 😀

Ще тръпна и аз,че баЯ дългичък списък съм си приготвила от снощи,ако всичко е наред с актуализиране на наличностите ще е прекрасно!Да пишеш!

# 287
Моля за мнения за прфюма и дали цената е добра Simple Smile

https://get.bg/v-r-flowerbomb-christmas-edition-edp-parfjum-za-z … 50ml-bez-opakovka

# 288
  • София
Споделете моля, ако знаете - Armani Prive Rose D'Arabie - тестерите с капака ли са?
Milen™ - спомена ми от тази серия в Дъглас е, че всичките парфюми са с капачки. Очаквам и тестерите в търговската мрежа да са в този вид.

# 289
  • София
Кодче за 10 % от Parfum.bg WINTER10 за поръчки над 100лв.
Аз се възползвах.

# 290
Споделете моля, ако знаете - Armani Prive Rose D'Arabie - тестерите с капака ли са?
Milen™ - спомена ми от тази серия в Дъглас е, че всичките парфюми са с капачки. Очаквам и тестерите в търговската мрежа да са в този вид.

В Дъглас демонстрационната- серията на Armani Prive знам, че са с капачки, то остава парфюми за над 5000 лв. на щанда да са без капачки. Simple Smile

Въпросът е друг,  дали някой е купувал и знае.

Защото в Дъглас тестер- серията на YSL са с капачки, но иначе се продават без.

# 291
Преди седмица получих тестер на Rose Alexandrie, дойде с капачка.

# 292
# 293
  • София
Скрит текст:

В Дъглас демонстрационната- серията на Armani Prive знам, че са с капачки, то остава парфюми за над 5000 лв. на щанда да са без капачки. Simple Smile

Въпросът е друг,  дали някой е купувал и знае.

Защото в Дъглас тестер- серията на YSL са с капачки, но иначе се продават без.

Ни най-малко исках да прозвучи, сякаш намеквам, че не познавате как изглежда приве линията в Дъглас. В случай на търсене на 100% гаранция, ще Ви е необходим  човек, който не само е купувал и знае, но е  "купувал и знае" точно от линка или търговеца, който Вие следите. И пак не съм сигурен дали има 100%ва гаранция за капачките.

За YSL не разбрах коя серия визирате, но за пример, купувал съм YSL Mon Paris EDP тестер 90мл си дойде с капачка.

# 294
Благодря Deetron за отговора. Ще преценя дали да го поръчам.

Maison Francis Kurkdjian Oud Satin Mood https://perfume-bg.eu/maison-francis-kurkdjian-oud-satin-mood-un … um-70-ml-p-18068/ на много добра цена.

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 12:01 от Milen™

# 295
  • София
Milen™ - погледнах за този тестер Роуз Араби и поне от това, което виждам, в надежните бг сайтове е изчерпан навсякъде, така че, ако търговеца, който гледате е принципно надежден, направо го поръчвайте. Чудесен образец по темата роза-ууд. Heart

# 296
В емаг с код discount:

# 297
# 298
Здравейте, търся chanel chance eau tendre на добра цена. Знаете дали е на промоция накъде в момента?

# 299
На предните страници потребители споделиха за добри цени на Chanel в get.bg.

Общи условия

Активация на акаунт