КГБ = Клуб на Готините Баби - 207

• 54 819
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Кари, благодаря.
Поне само на бениностанцията ви опразват портмонетата.
Тук е навсякъде - хранителни магазини, аптеки и др.
А от днес и цената на тока и  парното ще е повишена доста.
Не се знае с колко - свободен пазар....
Сутринта Пл. води Ани и децата при ЛЛ на преглед. 3 баници и 1 боза 0.25 л = 10 лв.
Фло,  хубаво е, че внуците все още искат да идват, да се делят от тамошните приятелчета.
Кого и с какво излъгахте днес?
На мене нищо не ми идва на ума, но има време.

# 601
Кари ,виц ли разказваш, нещо че скъпо горивото или наистина те обраха? да знам да съчувствам за второто, то за първото - също ,но не е само теб.
Ние тук движим нещата напред, тази сутрин засадихме домати, вече напъпили, има още да се бодат, но по после.  Сега  почивка и  после краставици ще сложа.  Поне имам задачи ,не е  да стоя  пред компа като  безстопанствено коте.
Като казах коте, чакаме нова реколта, ще гледаме каква  и колко богата. Че по едно време изпищях от табор котаци, сина вика ,те защото котките се разгонват, сега ги няма чак толкова ,редовните са на храна. Беше ужас, над 10.Всякакви  на вид. По питомни и по дворни. На кого ли ще приличат котетата? Да ми имате проблемите.
Имам да пикирам черита ,че прерастват, идват и други след тях за пикиране ,те са за навън. Има да чистя пътеки, добре че почнах още февруари ,че не се виждам. Върви полека лека.

# 602
Борянка, пу пу пу, да чукна на дърво,  виц е, първоаприлски, от клюкарника Simple Smile
Цените на бензина така са скочили, че главата на човек се замайва. И е на световно ниво, не само при нас.
До преди 2 дни тук беше зима, днес първоаприлски времето се маскира на знойно люто 30 грауса. Шантава работа.

# 603
Ние сме в период на бързи промени на времето, днес не духа, подготвих за краставици и полях, да дръпне и  пускам и завивам. Леко преръси.
 Сетих се аз, че е първи април, но ме заблуди с бърза помощ малко, тук идва след часове,  никак не е бърза понякога.

Чудя се зелен боб да сложа ли, до средата на април  е над нулата, няма  лошо време, той се слага към 20, освен май да завали сняг ,няма какво да му попречи. И на него подготвих ,полях мястото ,много е сухо вече. Уж дават дъжд ,но все го изместват напред в прогнозите, по кофа на квадрат уж.Нещо е  . Поливах каквото не чака, няма да заспя, нета прекъсва , не знам по колко време ,че излизам навън, ще каже душата какво иска.

# 604
  • Кубрат/ Пишурка
Здравейте, момичета първоаприлски!
На вън духовито. 37 км в час. Не мога да си представя какво е 100 км в час, както е било в София и Враца! На мен ми дрънчат стъклата на терасата. Ако стане по - силен вятърът направо ще изпопадат!
Аз вече си имам дружка. Тони се върна. Чакаме да мине седми, че да се съберем.
Пропуснах да кажа, че се опитах да излъжа Анжелка, че тукашната й приятелка се е омъжила. Получих отговор : Да, бе да! Пък аз съм бременна! Joy

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 21:21 от Янче-то

# 605

Боли, не боли и аз, като Борянка градинарствам - едно сея, друго пикирам, трето пресаждам...
Тази пролет ще ремонтираме дворната ограда и трябва да преместя няколко ириса, мускарита, здравец, иначе ще
ги изпотъпчат майсторите.  Веселба голяма.

# 606
  • София
Янке, браво на умната Анжелка.
Вятъра снощи в София беше южен.
Сигурно знаете, че имам огромна южна тераса на 12 етаж.
Имахме чувство, че блока /18 ет/ се клати.
А Пл. даже не посмя да излезе на балкона за да си изпуши цигарата преди сън. Може би се е страхувал да не полети.
Много поздрави на Тони.

# 607

Добро утро! Бъдете здрави където и да сте! Радвайте се на внуците и на живота!
Аз съм с един почивен ден и дано се видим с Йоана и да се позабавляваме.
   Роси, честит Ви рожденик!Да е здрав и да има успехи!
   Приятен ден мили момичета и по малко  се трудете!

# 608
  • София
Добро утро, красавици!
ДИДИМИТИ, благодаря за кафенцето! Да разкажеш видяхте ли се с Йоана, как изкарахте заедно?
Вчера имахме "гостенчета" на тържествен обяд. Внучката реши, че съм много богата баба, защото имам няколко бутилки олио. До къде го докарахме...
Днес имаме рожденици - внучката ми Елиа Каролин и синът на ЛУСИ - Наско.
На Елиа желаем да е здравичка, весела, ученолюбива. Наско да има късмет и успехи във всичко, с което се захваща.
БОРЯНЧИЦЕ, измайстори по една тортичка за рождениците. Stuck Out Tongue Winking Eye
Рожден ден има и нашата столица. Да расте, но да не старее. Има още много какво да се прави, но на празника няма да говорим за проблемите. Grinning
Желая ви слънчев ден и такова настроение. Какво сте планирали за днес?
Прегръщам ви! Hug

# 609

Честито на рождениците, живи ,здрави и щастливи да са!
Да имат мечти и да се борят за тях, да имат обич, свобода  и размах на крилете, като птиците, да имат слънце  и вятър в косите!

Честито на майките ,бабите им, да им се радват, с малко сезонни цветя, започват да отварят   цветове  и лалетата,  нарциси и зюмбюли изпълват двора с аромат! Трябва да помоля за снимки от нас.

# 610
  • София
Добър ден, момичетаааа!

Започна най-упоритият месец в годината - овенският! Simple Smile  И не отпуска поне малко слънце - инат, та знае ли се. Wink

Рожденици да искаш днес!

Честита да е най-малката ти внучка, Фло! Моята умна приятелка Елиа Каролин! Да е здравичка, да е все така любознателна, да покорява върхове, да е неотразима и вдъхновяваща, това го умее от съвсем малко момиченце, явно е ген и не на последно място да е все така красива! Наздраве за нея, майката и таткото, и, естествено за бабата и дядото!

Честит празник, Луси, на теб и прекрасния ти син Наско! Здраве, много любов, много успехи в професията и още дълги пътешествия в далечни страни! А за вас, двамата създатели само здраве и усмивки!

Фло, и аз днес съм завладяна от бутиковата стока олио. Като прочетох, че Радичка  те е причислила в богаташите, защото имаш някоя и друга бутилка олио, така се смях, че Влади ме гледаше доста учудено. После пък се захванах да пържа патладжан, защото гаджето обича, извадих бутилката олио, сипах в тигана и какво и как направих не знам, но бутилката се сурна на пода, цопна се с все сила, изля се половината и изпръска едната стената. Ей това на стената никак не ми хареса, но... станалото, станало. Та довечера ще зарадвам ММ освен с пържен патладжан, с нов вид декорация на петна и с жена, обедняла с почти бутилка олио. Останаха ми още само две. Simple Smile Направо съм за никъде. Simple Smile

Ох, желая ви усмихнат ден, на мен ми тръгна каръшки, но се надявам да има happy and.

Със здраве, милимоички и поздрав за рождениците.

Любимо, много любимо парче от близкото минало. Wink

Борянка е сервирала торта, а Дидимити кафе - остава да ги хапнем и пийнем.

# 611
Честита да е прекрасната Елия на Фло - да расте умна ,красива,щастлива и обичана! Flowers Four Leaf Clover
                                 Честит да е и Наско на Луси - здраве,късмет ,много успехи и любов! Cocktail
                                 Днес и у нас има празник - Люби става на 15 години! Да ни расте здрав,умен,обичан и успешен! Sparkling Heart
                                 Аз си чакам състезателите от Солун - дядо и внук! И докато чакам продължавам филмовия маратон!

# 612
  • София
Трима рожденици за щастие и късмет! Hands Plus1
ДИДИА, Честит ви рожденик! На Люби желая да е здрав, силен и смел. Да мечтае, да се бори и да постига мечтите си. А вие да се гордеете с него.

Предиобедно най-неочаквано решихме да се разходим до Метро. Попълвам разни липси от запасите. Гаджето се шегува, че се стягам за война. Пу,пу, да не чуе дяволът.

МАРИНКА, ти също си богаташка, щом пържиш патладжан. Stuck Out Tongue Winking EyeТой поема доста олио. Жалко за напръсканата стена и за разлятото олио. Кажи здраве да е!
БОРЯНЧИЦЕ, страхотна торта си направила! Тенк ю, баба!
Благодаря на БОРЯНКА, МАРИНА и ДИДИА за пожеланията. На песента за Алис даже потанцувах.

Следва следобедна дрямка. Blush

# 613
Здравейте, момичета!
Днес празници в темата. Да е здрава, весела и щастлива чаровната Елиа!
Фло весел празник, пълна ти е къщата с морски красавци.
Луси и тук да ти честитя Наско, да е здрав , щастлив, успешен в живота и все така любещ син!
Боряна, озъптвай се по малко, то работата тебе чака, ама по кротко го давай.
И аз пикирам, ама цветята си на терасата в София.ММ  и той се вихри на село цяла седмица.засади грах, лук, чесън и картофи и сега е доволен,че вали.
И Айша се прибра от немско. Леле, каква ли е веселия в къщи с малчовците и мама.Приятни забавления!
Виждам, че имало още един рожденик.
Дидка да е здрав, щастлив  и да си гони мечтите.
Аз не знам до кога съм в Додето, че все ми се променят плановете и съм на изчакване.Времето е с мен за сега, но нямам търпение да се завихря в градините си.
Приятна неделна вечер, момичета!

# 614
Знаех си аз ,че има още овни.
 Пожелавам Люби да се влюби, и така да е  докрай - влюбен - в живота, работата ,гаджетата, в каквото поема.
Неша ,вчера и днес никаква ме няма, ветровито  и студено ,не е за мен, но се оправя времето. Напреднахме ,но има още.

Общи условия

Активация на акаунт