КГБ = Клуб на Готините Баби - 207

• 54 817
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ДНЕШНИТЕ ОВНЕТА, А ТЕ СА МНОГО

БОРЯНКА
НАСКО на ЛЮСИ
ЕЛИА на ФЛО
ЛЮБОМИР на ДИДИЯ

От сърце пожелавам на всички, големи и малки, най вече здраве, успехи и много радости, през цялата година напред[

# 616
  • Вила Великула
Честити да са ни рождениците. Да са здрави и с голям късмет.

# 617
  • София
Поздрав и за другите двама рожденици - младежът Люби и Борянчето.

Нека Люби да е здрав, успешен, обичан, да следва и постига най-големите си мечти!

Борянче-сладуранче, бъди здрава, бъде все така с боен дух, оправна мадама, запази до дълбоки старини острия се ум и талантливото си перо, радвай се на обичта на най-любимите си хора още много, много дълго!

Наздраве, овенска дружино!

# 618

Брей, разконспирирана съм! Ами 17 ги навърших, догодина пълнолетна да съм!Като скрия половин век ,става. Никога не съм си мислила, че ще живея толкова, то изглежда  страшно като си млад, ама на...
Да растат домати , пипер ,  моркови  и всичко посадено ,да има да посрещам гости, че съм ги милвала растенията и ще са сладки както винаги.

Да напиша хубави стихове и  да се радвам всеки ден на слънцето!

Благодаря Кари Маринка, живи и  здрави да сте!

# 619
  Честити рождени дни на Елия, Любо иНаско!   Всеки от тях да е здрав, да гони своите цели  и да постига мечтите си!

Аз съм мноооого богата! Преди месец от Одрин си донесох 20 л олио. и 5 л зехтин.  Но аз с такава скорост ги употребявам, че  до месец -два ще обеднея отново.
Нямам с какво друго да се похваля. Почнах в петък да трия прозорци, радикулитът ме стегна и вчера и днес лежа. От Турция си купих един мехлем за такива болки. Ами да ви кажа,отпусна ме. Утре пак ще ги почвам и да поотхвърля  поне част от пролетното чистене , докато сме във ваканция.
На всички пожелавам да сте здрави, весели и внучетата ви да са все така духовити!
Скрит текст:
Моята отишла и се записала в занималня, защото не съм ѝ била обръщала внимание. Скучно ѝ било, докато аз съм учела другите деца. Представяте ли си! Направо ме срази!   А,че печели медал след медал по разни състезания  по БЕЛ и Математика, тя моя принос не го признава. Надявам се след ваканцията меракът й да мине.
Лека вечер и до скоро!

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 21:02 от K.A.G.

# 620
  • София
Мила ми БОРЯНЧИЦЕ, Честит рожден ден! Всичко това за което си мечтаеш нека да се сбъдне! Аз ти пожелавам да си благословена на многая лета. Heart

Благодаря на дружките, които ми се обадиха, за да поздравят нашата слънчева Елиа.
Благодаря също на НЕША, КАРИ и ГРЕТИ! Да ви се връщат към вашите внучета хубавите пожелания.

# 621
Борянка, да си жива и здрава, и зло да те забрави ,че аз явно пропуснах! Rage Всичко каквото си пожелаеш да се сбъдва!
                         Аз чакам моите от Солун.Минали са вече границата и вечерят в Сандански,а аз се изтрепах да приготвям.Така да се мина и цял ден около КПП-то няма да им се размине и.....утре ще си го изядат! Smiling Imp

# 622
  • София
Борянка, честит рожден ден с пожелания за здраве и много срещи с малчовците!
Да са живи и здрави Наско, Елиа и Люби! Да успяват във всичко и да радват близките.
Ние с Пл. имахме около 36 ч. почивка от внуци. Те с Ани бяха на гости на другия дядо - т.н. "Дядо Бос" според Мрънч. Като се замисля това беше първата ни почивка след 25.02 - добре ни дойде.

# 623
  • тук, на мястото си
Честит рожден ден на всички рожденници  с днешна дата!
Здраве и много щастие на Елия,  Любчо, Наско  и Борянка!

# 624
Ехееее, колко рожденици си имамее!
Честити да са !
За всички - здраве!
И пак за всички - сбъднати мечти!

Борянчице мила,работна пчеличке - Наздраве!

Наздраве за Наско,Елиа и Люби!

Днес се "хванахме" за зелено.
Набрах лапад.Сготвих със зелен лук и агнешко месце.
Пролетно .

В това време с бурен вятър,пясъци  сахарски и дъждове такива никакви прозорци не захващам.
Великден ще дойде и с неизбърсани джамове 😉😛

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 23:06 от Gabkata

# 625
  • Кубрат/ Пишурка
Вчера съм пропуснала рождениците - да са живи и здрави и с много късмет! А съм ги пропуснала, защото и моят зет Аделин беше рожденик и почти целия ден си говорих с Анжела.
Гъбче и аз така - Великден ще дойде и с неизмити джамове Joy

# 626
  • София
АЙША, АЛФЕЯ, ГЪБКА и ЯНЕ, благодаря за хубавите думи по адрес на Елиа.
ЯНЧЕ, как е Анжелка? Нищо, че на патерици, да е здрав зет ти, да му върви работата. Срещнахте ли се вече с ТОНИ? Поздрави я от мен.
ГЪБКЕ и аз съм в отбора, дето бойкотира миенето на прозорци по това време. Ще ги мия, когато спре да вали. Важно е на масата какво ще сложим.
АЛФЕЯ, как си, миличка? Ще имаш ли внучета за Великден?
АЙША, вчера като отидохме до Метро се сетих, че искаш да ходим заедно до там. Самоуспокоих се, че може би не е най-подходящото когато децата ти са тук. Обещавам, че ще го направим. Казана дума, хвърлен камък!
ДИДИА, как е минало състезанието в Солун?
Поговорих си с вас, сега отивам да полегна.

# 627
Букет   за    РД  на  Бо_ряна с пожелание да е жива, да е  здрава, доколкото позволява възрастта, да отгледа   богата реколта, често да посреща скъпи гости на богати трапези! 

# 628
Благодаря за поздравите, докладвам, доматите тръгнаха в оранжерията, мисля следващите къде да засадя, разчертавам двора на ум.
Получих поздрав и от големия син ,семеен поздрав със снимка в колата ,пак са ходили някъде, очаквах инфо, ама няма. Усмихнати, пораснали ,сега сякаш всеки ден различни изглеждат. Дай боже да има реколта за нас и  съседите дето се вика.
Лук, картофи, домати ,пипер, разни разсади, моркови, репички ,тиквички, марулките готови и почнахме салатите, само краставици няма още ,но засадих, нека има. Само един страх имам ,да не запраши сина, че кой ще пръска, изхайлазих се,  пък и  той се справя добре с какво и кога. Овощната градина  и тя расте ,нови дръвчета има, да доживеем да видим плод. И трева има, не е да няма. Тази земя  я прехвърлям през ръцете си няколко пъти годишно, тя се отплаща. Само трябва да изхвърлям разни кисели туршии, вече не са интересни. Чудя се само кога да почна. И после - Великден идва, Фло, прозорци, врати ,каквото поискаш иска да се чисти. Щем не щем.

# 629
Здравейте, дружки!
Много овнета в групата , да са живи и здрави.
Яне, жив и здрав да е зетко!
Борянчице, колко са 50+17,чудесна възраст! Да си здрава и все така да се вихриш по градинките за радост на любимците си!За нас ще пазиш Музата да ни радваш сърцата!
Желая ти бодрост, здраве и усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт