Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 9

• 68 645
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Привет, момичета!

Храната вчера:
з- протеин
12:00 обяд - 3 варени яйца, 162гр варен грах
15:00 втори обяд 3 варени яйца, 160гр варен грах
18:45 ВСАА, тренировка рамо с Каролин Гирван, протеин
20:00 ясминов ориз, 180гр сварен Имах месо, но ми се отщяваше, и го оставих за утре.
21:00 попкорн- уф! Laughing

П113 В160 М70 Калории 1667

# 106
  • Бургас/Пз
Мисля да си поръчам телешкия хидролизиран колаген на My protein.
Имате ли отзиви за него?
Имам спомен, че доста трудно се разтваряше и повече не го повтори ММ

# 107
Днес почивам.

з- 3х варени яйца
о- 3хварени яйца
в- пилешки дробчета задушени с лук

Пия обичайните колаген(хиалуронова киселина), магнезий, липозомално ВитЦ, цинк, селен. И последния да затвори вратата. Laughing

# 108
  • 1st floor
Днес почивам.

з- 3х варени яйца
о- 3хварени яйца
в- пилешки дробчета задушени с лук

Пия обичайните колаген(хиалуронова киселина), магнезий, липозомално ВитЦ, цинк, селен. И последния да затвори вратата. Laughing
Дез, шест яйца не  са ли много за един ден?

# 109
Здравейте банда
В тежко ПМС съм и съм много подута, вчера кантарът показа +2 кг и бях в потрес. Два дни ме съм тренирала, не знам какво се случва с моите стъпала, но ги чувствам много уморени, дори сутрин ги чувствам да пулсират. Честно да си кажа, малко се радвам, че днес времето е лошо, по принудя да останем с малкия у дома, че това излизане и сутринта и следобяда май ме уморява много.

# 110
Дух, съвсем възможно е да си претренирала + в комбинация да си претоварила свода с лоши обувки или от нещо друго. Аз като почнах да излизам всеки ден с количка или носилка по нашите баири, да правя спининг, упражнения и да чистя + да разхождам бебето вкъщи постоянно, след няколко дни поларът ми каза, че съм претренирала. Joy Абсолютно възможно е от две излизания на ден плюс тренировки вкъщи да претренираш според мен и при теб симптомът да са ходилата. На мен слабото място сега ми е кръстът и той почва да ме боли. С гостите ми миналата седмица си починах малко поне от спининг и чистене и ето, че съм нов човек.

По-горе благодаря на Дез и останалите за отговорите относно глутамин и бцца. Може и аз по-натам да си взема пак, звучи супер.

Дез, а зеленчуци хапваш ли или това е само ударна фаза на протеини като при дюкан?

# 111
Непо, на мен 6 яйца  не ми пречат. Никога не са ми правили проблеми с жлъчка, но и никога не е късно, де. Blush

Дух, вдигай си крачкАта (Випарита Карани, Свещ), масажирай с топки, като си ги търкаляш и променяш натиска.
Но и иди на лекар, може да е нещо с вените, знам ли и аз. Заради пулсирането, най вече.

Днес май ще продължавам да наблягам на яйца. Може и да се натисна за фаст, и да ги изям чак довечера.
Според физиотерапевтката ми килограмите са виновни, а не Ковид, или е комбинация от двете, че от предишното ми темпо и следа няма. Хора, не мога да тичам, защото съм де-бе-ла! Scream

Snowwhite, въглехидратна ротация правя, не е като Дюкан. Би трябвало да е плавно, но не ми се отдава.
Работеща формула е 0-0-50-50-100-100-150-150-100-100 -50-50-0-0.
Има много видове вълни- низходящи, възходящи, има и скокове но не-повече от 100гр вгх. Протеинът и мазнините си стоят еднакви.

# 112
Момичета, какви са плюсоветв на телешкия протеин спрямо този обикновения суроватъчен?

# 113
snowwhite12 той вече ходи и всъщност е едно тичане и ходене след него. Отделно ме хванаха лудите и почнах и да чистя и оправям разни неща из нас и резултатите са абсолютен труп.. вчера и онзи ден не съм тренирала, а като гледам кочината в стаята за тренировки и как има три легена дрехи, които очакват разпределение по направление май и днес ще си дам почивка. Чувствам, че се нуждая от нея.
Дез, благодаря ти Heart

# 114
  • Бургас/Пз
Момичета, какви са плюсоветв на телешкия протеин спрямо този обикновения суроватъчен?
Суроватъчният не е подходящ за хора с алергии и лактозна непоносимост. Иначе в макронутриентите няма голяма разлика.

# 115
  • София
Здравейте! Имам нужда да се самомотивирам, защото не се харесвам след раждането. Вече минаха 9 месеца, а аз още не съм успяла да затворя диастазата, да се справя с мазнините и да изчистя храненето. Много залитам към изкушенията, още нямам цикъл, та се надявам, когато ми дойде, апетитът ми да се усмири. Но дотогава ми се иска да си наложа някаква дисциплина. Дано се справя!

Ще гоня около 1700 к в дните в интензивни тренировки и 1500 в почивните. Обикновено почивните са повече 😕

# 116
Днес експериментирам с нова храна:
Толкова е сладко, че се стреснах. Няма нито захар, нито подсладители, и е невероятно вкусно. 😋
Скрит текст:
Пристигна ми и новия, умен кантар.
Изкарва ме с 45кг мускулна маса, BMI 21.7, и мазнини около 14%, което ме навява на мисълта, че не е чак толкова интелигентен. И съм цялата вода. 😂
Но пък изглежда добре. 😁

Edit:
Храната днес:
з- кафе, черно
о- пилешки дробчета, задушени, с лук
Тичане 7км настройка за събота, ВСАА за възстановяване
сл.з. 400 гр безлактозово кис. мляко
в- 400гр безлакт. кис. мляко (страхотно е!)
+ 180гр сварен ориз, попкорн.....😊

Утре ще имам въглехидрати на всяко хранене, и ще закусвам.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 22:42 от Dez

# 117
  • София
Завършвам седмицата горе-долу по план с храната, направих и силно начало на по-силовите тренировки вече. Дано резултатите да не се забавят и скоро да си върна формата.

# 118
Чета ви редовно, но към момента нямам какво да споделя. Бях задържала доста вода покрай ПМС то и реших ударно да направя едни 5 дни на плодове, защото и в миналото съм качвала покрай цикъла и не си отиваха. Та днес ми е 3 ти ден на плодове, първият ден изчистих водата, вторият ден свалих още 600 грама, ще видим след още два дни как ще са нещата. За сега не тренирам, огладнявам много ако съм на плодове. Честно казано съм доста доволна, вече съм -7 кг от края на януари до сега, а от изобщо след раждането 8-9. На фона на драмата в последната година и половина и как не падаше нито грам, съм доста мотивирана и надъхана. Като свършат дните на плодове се връщам към тренировките. Наистина камък ми падна от душата, че излязох от омагьосания кръг и видях някакъв път напред. И най-важното, нямам йо йо ефект. Дори да си позволя нещо повече или вино или нешо друго, не качвам както преди. Та в общо линии с доста голямо закъснението, моята трансформация започна и върви добре към момента

# 119
Зовършвам седмицата така, като 1.5кг е водна задръжка, предполагам.

Искам да видя 52кг на 8.05.
Перименопаузата да се гледа работата!
45% били мускулите, не кг. Явно съм кьорчо, а кантарът не е толкова зле. 😅

Дух, браво за страхатния резултат!

Общи условия

Активация на акаунт