Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 9

• 68 656
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Е, да, разбира се. Но тя е доста изпълнителна и целеустремена, не мисля че всеки ден нарушава с нещо, за да се съди толкова остро.

Днес станах по-умна и по - красива с още една годинка Simple Smile

# 586
Вчера ми беше лош ден,спадна ми рязко енергията втората половина на деня и вечерях две кюфтета +лапад и киноа ,но засмуках и половин шоколад линтд от на детето  и две чаши кола изпих ...ааааа и майка ми донесе пица и едно парче отиде директно в мускулите ми хахахаха и така ....
Легнах си в 10 и съм спала непробудно .

# 587
Дух, честит рожден ден!! Пожелавам ти много любов, здраве и щастливи моменти! Чипсът и виното даже са били задължителни в предрожденно настроение : ) !!!

Спринкълс, да, точно това е проблемът. Не е хубаво да не мога да си следвам целите и да прегрешавам. Трябва навреме да се отсичат тези тенденции. Браво за менюто и дисциплината ти! Следя с голям интерес как ще се развие твоят режим до постигане на целта ти! : )

Ноу фрейм, Grinning . Не мога да се карам на другите така както се карам на себе си.  Благодаря, че написа отчета си искрено. Реално ако си в дефицит, денят не е провален, макар да не е много фитнес храненето. А и здравият сън е хубаво нещо : )

А съм с хрема, но отивам след малко да тичам.

# 588
Духче, здрава бъди! Да се сбъдват мечтите ти! Purple Heart

Аз за вчера няма да отварям дума, защото имах гости на вечеря и правих и баница, и торта. Ядосвам се на себе си не за това, че ядох - вкусно беше, пък и не прекалих, а просто защото после се чувствах зле. Толкова въглехидрати преди лягане при мен си е сигурна рецепта за гадна вечер и неспокоен сън.

Днес закусих овесени блатчета с пуешко филе, авокадо и нискомаслена моцарела.
За обяд си нося фалшиво ризото от романеско със скариди и малко маслини + едно геврече от овесени трици и извара + краставица.
Следобед ще ям сладолед от овесено мляко, протеин с вкус на кафе + печена тиква и натрошени какаови зърна.
По някое време със сигурност ще се изкуша от ябълковото руло.
Вечерята още не съм я измислила.

# 589
Добро утро!

Дух, честит рожден ден! Здраве, щастие и сбъднати мечти!

No_frame bitch, много ми харесва чувството ти за хумор.

Sprinkles, благодаря за отговора! Преди време слушах един подкаст на любимеца ми Андрю Хуберман, в който той коментираше, че вечерята му е преобладаващо въглехидратна и какви са ползите за организма от това.

Днес:
закуска: като вчера;
обяд: 125гр.риба тон+50гр.био кус-кус+50гр.нахут+2 сушени домати, 2 моркова, 1/2 краставица и 25гр.авокадо;
междинна: протеинова бисквита;
вечеря: мисля да са пуешки наденички+зелена салата
десерт: 150гр.кисело мляко+2 бисквити без захар+канела+100гр.ябълка

Успешен петък и хубави почивни дни!

# 590
Добро утро, момичета.
Така като гледам, снощи повечето сме прекалили или поне аз Grinning Освен вечерята, след това ядох банан, грозде, че и малко кашу. Не мога да се контролирам вечер, поне не пия вино, което през зимата си беше почти задължително. Не е много половин чаша червено вино, но.... Сега вкъщи няма и се натискам да не си купя Grinning

Храната днес:
З: Бананови палачинки с кокосово брашно (бяха за закуска вчера на тийнката, но не ги е яла, затова са ми днешната закуска)

О:Пилешко филе, малко ориз и салата зеле+ 2  мандарини
С:Протеинова вафла
Треноровка+ протеин
В:Сьомга и ориз, десерт плод (и се надявам да е един и да се запра най-накрая Stuck Out Tongue Winking Eye)

Духче, честит рожден ден. Да си здрава, щастлива и да постигнеш целите, които си си поставила Simple Smile

# 591
  • Бургас/Пз
Честит рожден ден, Дух! Много здрава и сбъдната бъди! Усмихвай се 😘

Всички имаме дни на изкушения и провали, въпросът е да ги контролираме доколкото е възможно.
Аз от 1 април започнах по малко да слагам контрол в храненето , след като в края на март на един служебен банкет изядох 12 гръцки сладки и щях да умра после. При мен работата е малко без едно мога, но с едно не. Вече 12 дни съм на 1800-2000 калории , които признавам си като съм на чиста храна трудно достигам . Гледам да имам поне 3 хранения по 500-600 калории, като остатъка да допълвам с нещо полезно - ядки, тахан …
Зе сега съм много доволна. Нямам за цел да свалям , а само да си оправя външния вид Simple Smile Следя макросите , които са 35% въглехидрат , 30% протеин и 35% мазнини. Протеинът ми е най трудно достижим и почти всеки ден пия такъв на прах, но пак с три хранения не мога да го направя. Ще трябва да мисля за четвърто, но чисто физически не ми е възможно да вкарам такова. Прозорецът на хранене ми е 12 часа и в тях 4 хранения са ми много. Това , което мога да отбележа като свое постижение е, че спрях постоянното прехапване междинно, което много ми бърка нещата. Гледам да имам поне 3 часа без храна, но да не са повече от 4.

# 592
Благодаря за чудесните пожелания момичета.
Аз съм забелязала, че за да съм в добър контрол на храната, трябва душата ми да е в мир и равновесие. Тогава мотивацията ми е много силна и минава през Аз формата. Аз искам. Аз се обичам. Аз мога.  Аз съм по здрава и по щастлива, когато съм по слаба и във форма. Тогава не ми е проблем да откажа почти всичко.
Много мислех в последната седмица, блуждаех из улиците и не можех да дойда на себе си след новините, относно дете. Но не се отказах от спорта и мисля, че това много ми помогна на духа и искрата в мен.
Вчера вечеряхме зелена салата, малкият си легна и отворихме чипсът, който бях взела за почепка на работа, иначе такива храни в нас не влизат. Спах си вино изостанало кой знае от кога. И нещата си дойдоха на мястото някак си. Убедена съм, че способностите на ума са почти безгранични и силно вярвам в себе си.
Днес опитах от лаваша с крема сирене и шунка, който нарязах на хапки и занесох в работата, но от нищо друго не хапнах. Включително и от сладкиша . Тези дни ше гледам през деня да ям малко калории, от плодове, зеленчуци и евентуално месо, за да не става ситуацията с тежките маси и празниците.
Мятам се на Сидни и ден пет от Прайм.

# 593
Много хубаво го каза, Дух, харесва ми. Heart

# 594
Дух, честита да си! Пожелавам ти цяла година да си в хармония със себе си Heart

Храната за днес:
Закуска: овесена каша със скир и какао.
Обяд: 100 грама риба, 100 грама сварени пълнозърнести макарони и салата от маруля и моркови с лимон
СЗ: протеин на прах
Вечеря: 100 грама риба, 100 грама ориз и любимата салата от настъргани цвекло, моркови и краставица

Спорни почивни дни! Аз предусещам, че ще изпия чаша вино -  макар и не оптимално, че видя откъде ще спестя тези калории. От 1 януари съм изпила само 2 чаши вино, иначе  и за мен чаша вино си беше стандартно с вечеря преди.

# 595
Да дам краен отчет. Днес си взех отпуска, само минах да почерпя. Тренирах, изядох един лаваш със зеленчуци и легнах да си почина.  След дрямката бях гладна и изядох едно малко парче сладкиш домашен с 2-3 парченца шоколад. У дома имаше бисквитена торта, здравословен сладкиш от орехи, фурми и какао и всякакви други неща. Не ги пипнах. Вечерта ядох малко салата, няколко парчета шунка и чаша вино. Мисля че като за рожден ден става Simple Smile

# 596
Честит рожден ден на Дух Да си жива и здрава.
Днес и аз съм си над калориите, към 200 отгоре, много гладна бях. Продаваме си къщата и утре са огледите. Не сме се спряли с мъжа ми повече от 12 часа, чистене, подреждане, опаковане, градинарстване. То по-уморително, отколкото като съм на работа. Пък и като не съм се наспала винаги съм гладна. Та ядох свински врат. Половин кило ми се събра за целия ден Sweat Smile
Когато съм гладна налитам на месо или хляб.
Поне Вх са ми 15гр само, от айряна дето ми трябваше да прокарам прасето Joy

# 597
Честит рожден ден и честито да си, Духче 😊
Здраве, любов, хармония и топлота да изпълват живота ти 😘

Вчера си спазих начертаното меню, но си позволих втора чаша вино на вечеря.
Все още виното е стандартно присъствие вечер и въпреки моите 51 г. ми пречи само ако прекаля.
Все пак, ако на следващата сутрин тренирам, чашата е малка и изпита рано.
Днес сме в София да гледаме “Фантом н операта” и направих резервация за обяд в ресторанта на шеф Виктор Ангелов. Не съм ходила досега, любопитна съм. Прегледах менюто и мисля, че размера на порциите съдейства за спазване на режима дори при по-калоричните опции 😂

# 598
Аз вчера тичах 25 мин сутринта. Вечер 20 мин горна част с тежести.

Калории 2000. Би трябвало да съм в дефицит (400 кал поне)  въпреки това, не можах да издържа на 1600... ще си пиша отчетите докато не стане. Просто е много трудно в момента.

З: пълнозърнести малинови питки, 1/3 от снимката долу, 1 детска чиния ягоди и боровинки, 200 гр кис мляко с 4% мазнини
М: круша, шепа боровинки
О: 2 пълноз зеленчукови мъфина, 1/2 порция картофена крем супа, парче българско сирене някъде 20 гр
Сл: 15 гр черен шоколад 85%, няколко ягоди 3-4
В: Gnocci със зехтин, салата, ябълка

П.С. относно изгорените калории: въвела съм в полар игнайт 4 кг по-ниско тегло и 4 см по-нисък ръст. Кърмя все още при заспиване. Според мен иначе не би било вярно,т.е. часовникът мааалко завишава при въведени точни данни.

# 599
  • Бургас/Пз
Снежинка, къде си тракваш храната. Като чета какво ядеш направо се чудя откъде са тези 2000 калории.
Какво има в една Малинова пълнозърнеста питка и колко калории е?

Общи условия

Активация на акаунт