Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 9

• 68 704
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
И аз съм голям фен на бъркани яйца с ориз. Grinning Гледам да ги променям малко с повече белтъци да са.

# 421
Нещо не мога да се оправя аз със този въпросен дефицит.
Вчера съм направила общо около 8500 крачки, изяла съм 962 калории и ми даваше, че съм изразходила около 500 калории след 20 минутна тренировка вкъщи.
Днес се наложи половината път за работа да го мина с такси. Ям горе-долу същото като вчера, но в по-малки количества, защото бързо се засищам засега и на часовника ми дава че съм изразходила вече 915 килокалории?! Как става тоя номер. Нещо не разбирам очевидно. Няма начин. Почти цял ден съм на бюрото.

# 422
  • Варна
Не си заложила базов метаболизъм
 Всеки ден изразходваш калории за дишане, работа, спане и т.н.

# 423
  • Бургас/Пз
Нещо не мога да се оправя аз със този въпросен дефицит.
Вчера съм направила общо около 8500 крачки, изяла съм 962 калории и ми даваше, че съм изразходила около 500 калории след 20 минутна тренировка вкъщи.
Днес се наложи половината път за работа да го мина с такси. Ям горе-долу същото като вчера, но в по-малки количества, защото бързо се засищам засега и на часовника ми дава че съм изразходила вече 915 килокалории?! Как става тоя номер. Нещо не разбирам очевидно. Няма начин. Почти цял ден съм на бюрото.
Кое ти дава тези резултати?? Часовникът е свързан с приложение ли?? Какви данни си заложила?? Ние можем само да гадаем как е точно при теб

# 424
Да, часовникът, Чери.
В Samsung health съм задала ниска активност, и на телефона сега пък съвсем не ми дава да вляза. Пффф.
Момичета, а като сте болни и смучете разни пастили за гърло примерно, смятате ли им калориите? Те обикновено са сладки. Аз редовно имам проблеми с болно гърло и се налага да ползвам от време на време такива.

# 425
Има бонбони без захар. Ако смяташ останалото като хората, 3-5 бонбона може и да не смяташ за ден или два.

# 426
Здравейте! Какво ви е мнението за протеиновите пудинги,извари,грисове и млека от Lidl? Чувала съм мнения,че не са полезни,но на мен са ми супер удобни за набавяне на протеин.

# 427
Зависи от гледната точка. За мен са си Ок. Просто цената им ме смущава, аз си купувам обикновен скир от Лидъл и кварк с кокос от Фантастико. Смесвам си по малко и ми идва по-добре като цена и като вкус.

# 428
  • Перник
И аз от време на време си купувам нещо с надпис "high protein", но като му прочета съдържанието се чудя заслужава ли си за малко повече протеин да ям и цялата химия, която са напъхали вътре, за да докарат вкус и срок на годност. И затова предпочитам кофата извара, която ям с лъжица, ползвам за готвене, или правя десерт, като си добавям плодове или домашно сладко.

# 429
  • в пералнята
И аз от време на време си купувам нещо с надпис "high protein", но като му прочета съдържанието се чудя заслужава ли си за малко повече протеин да ям и цялата химия, която са напъхали вътре, за да докарат вкус и срок на годност. И затова предпочитам кофата извара, която ям с лъжица, ползвам за готвене, или правя десерт, като си добавям плодове или домашно сладко.
Абсолютно на същото мнение съм, хапвам или извара, или скър с плодове, понякога според настроението, ядки, че и лъжичка мед.
Струва ми се далеч по-добре  и лесносмилаемо от протеиновите барчета и пудинги.

# 430
И аз съм за скир, извара и месце. Или протеинов шейк/ нещо домашно печено с протеин на прах също е ок. Покрай бебето  научих някои рецепти, които могат да минат за фитнес рецепти или високопротеинови с някои модификации за възрастни. Не е трудно. Имах един треньор, който караше клиентите си преди да започнат режим един месец всеки ден да се научат да си готвят или приготвят храна. Изобщо да развият навика да приготвят храна. Според него това е ключът към друг навик-да се храниш дисциплинирано и здравословно.    В духа на тази гледна точка е по-добре винаги нещо домашно приготвено. Често става дума за 10 мин. Иначе всеки си решава и напасва според вкусовите предпочитания, времето си, бюджета и това дали става дума само за макроси или нещо повече. От време на време защо не, като редовен избор за мен не би било опция.

# 431
Здравейте! Какво ви е мнението за протеиновите пудинги,извари,грисове и млека от Lidl? Чувала съм мнения,че не са полезни,но на мен са ми супер удобни за набавяне на протеин.

Не знам за тези от Лидл, но аз ям често такива, просто са ми удобни за работа.

# 432
Имам спомен, че някое от момичета тук правеше интервално гладуване, може ли се "покаже", имам няколко въпроса.

# 433
  • в пералнята
Стреляй, тук съм Wink

# 434
Следваш ли някакъв протокол, всеки ден ли се храниш интервално, сваляш ли мазнини и какво ядеш в прозореца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт