Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 999 973
  • 11 486
  •   1
Отговори
# 11 340
Ранела, моля те и теб за линк. И нашата е на порции, но как е възможно най-малката да отива към 100 грама. Момичета, вие теглили ли сте порциите? 10 грама трябва да са 5-6 зрънца.
Гугъл, не може да няма упътване в пдф формат.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 14:50 от abadjieva80

# 11 341
  • София
Навън ⛈️... ("Няма нищо по- хубаво от лошото време" 😺)

# 11 342
Така е, 6 грама са преброими гранули.

Едната ни е такава
https://manuals.plus/petlibro/petlibro-automatic-cat-feeder-2-4g … enser-user-manual.

А другата е подобна на тази https://www.ultra.bg/petwant-smart-dispens-r-za-hrana-bjal.

# 11 343
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...

Като статуя е застанал Joy

Тук търпеливо изчаква някой да стане и да го нахрани, че с тая смяна на времето се умира от глад.

# 11 344
Балу днес проспа целия ден. И даже  остави малко гранулки в паничката си Joy
Последните три дни се разпределят по етажите- Балу долу, Сина горе. Мир и спокойствие.

# 11 345
Ей това е хубавото да си в къща😂. На всеки етаж - коте, на двора - коте 😻

# 11 346
  • UK
На последната снимка Сина "мецка" по птички ли?

А, той излиза ли на вън?

# 11 347
Поздрави от Юки и Подо!

Не знам.Дъщеря ми и зет ми го осиновиха,но и двамата твърдят,че е най-любвеобилното коте, което са имали.
Vanja66, второто коте  е шартрьоз , нали?

# 11 348
Нашите котаци не излизат навън. Балу е или на креслото ми, или на дивана. Сина е много любопитен. Понякога се проявява и ....хищното, ловецът. Тук на снимката баш меца на  папагалите. А ги е докопал, а им е видял сметката. Но те са във волиерата на двора.

# 11 349
И нашите не излизат на двора.Това е голяма тераса,но често Юкито слиза на терасата на съседите от долния етаж.

# 11 350
  • Разпиляна във въображението
Как се справяте с играчките на любимците? Моят толкова бързо им разказва играта на въжетата, че не е истина. Така ги разплита, че изглежда като участник във филм за възрастни с камшик в уста.

# 11 351
Нямаме такива, освен топки.
Но,  и  те издържат от ден до пладне Joy

# 11 352
Кастиел си пази всичките играчки. Скоро ще стане на две години, няма пострадала играчка. Е, една панда остана без очи, уши и нос, но все още си я търси. С въжени играчки не играе - само гумени и плюшени, но не човешки.

# 11 353
  • под тепетата
Откакто като бебе се беше задръстил от една играчка с въже, само кокал на Конг се разнася навсякъде. Друго не давам.

# 11 354
  • Бургас
Още една  любимка на работа!

Общи условия

Активация на акаунт