Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 998 275
  • 11 470
  •   3
Отговори
# 11 415
Ако не намерите жена аристократка на Сина,защо не го пуснете на някоя от простолюдието преди да му клъцнете мъжеството?Поне едно поколение с негова кръв да има.
Не е до аристокротизъм. Търсим абисинка.

# 11 416
  • Пловдив
Аз имам втори кот освен Въглен. От около месец. Казва се Бандит. Младеж на 4-5 месеца.

Имах аз едни теории. Мислих да го кръстя с едни интересни имена. Нищо подобно, Бандит му залепна. Ако беше женско щеше да е Беля.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 19:54 от Янтра

# 11 417
Да ви покажа какви бузаци врътна нябързо  Балу

# 11 418
Абее, не съм съгласна, че е терор за кучето. Някои кучета обичат котки и им търпят тормоза. Ето пример:

# 11 419
Ааааа, това вашето си е любов. Heart Eyes

# 11 420
  • Пловдив
А аз искам да ви кажа, че това Въглен не е котка. Той е дзен, спокоен, уравновесен, благороден, отстъпчив и изобщо не е котка! Нито някога се е люлял по пердетата, нито е правил бели, нито е изпонадъвкал де каквото хване с уклон към кабели и чорапи. И го бият, и го избутват от храната. Е, чак когато проклетия дребосък съвсем прекали и го заболи може да изръмжи за да го оставят на мира. Иначе си спи и хайде, прас отгоре да го сборят или да му надъвчат опашката. Тормоз от всякъде.

А онова малкото прави всякакви бели, обаче от една ме заболя най-много - качило се на масата за гладене и сваляло и дъвкало, и играло с фигурки от печатарското чекмедже. Магаре от класа. Пусто обаче много сладък, и много хубаво вика мяу, и си върти главата настрани.

# 11 421
  • под тепетата
Янтра, така хубаво ме разсмя! Демек - на мама изтърсачето!

# 11 422
  • Пловдив
Ами котка, проклето и си прави каквото иска, ама с ЧАР!

# 11 423
Като ви чета, ще взема да се надъхам някой ден за коте 😂

Не че Тайра не е котка по душа.. Ама размерът ѝ хич не е котешки.

Ето една асансЙорна снимка от онзи ден на моята беладжийка

# 11 424
  • под тепетата
Ей тука и едното ми гевезе

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 22:04 от bilqna_69

# 11 425
  • София
Сина е с много яко родословие, аристократ си е. Търсим му жена, но ..... Сега нали са модерни мейн кун и рагдол.  Няма мома и това е. И иииии, ще кръцнем фабержетата скоро. Cry

Cardhu, бива ли да се загуби семката на такава прелест?!
Не си се оплаквала да маркира момчето...
Толкова е красив, екзотичен и грациозен, а по твоите думи и с разкошен характер.
Няма начин да няма начин...

# 11 426
Сина е моето котешко дете. Прекрасен и любим. Показва,че се чувства мъж, но няма смрадливо пишо. Много искаме котешки внуци от Сина, но не можем да намерим мома абисинка наоколо.

# 11 427
Аз пък съм фен на Ришко на Защо ме търсиш? ❤️ Напълва ми се сърцето като го видя. ❤️
Ехеее, благодарим. Нямам скорошни хубави снимки.
Инак ей го тук отпреди седмица някъде на обичайната си сутрешна разходка. Стана като куче - всеки ден след като се нахрани и мине сутрешния тоалет застава пред вратата на апартамента и чака да го пуснат навън. Въпросното навън е стълбищната площадка където 10-15 минути нюха по вратите на двата съседни апартамента, населени също с по един котарак.
Явно му е интересно и за него си е приключение. Едната сутрин съседът отвори вратата да тръгва на работа. Докато успея да реагирам нашият беше тръгнал да влиза у тях. С годините стана любопитен и общителен.

# 11 428
Благодаря, Защо ме търсиш? , за хубаво начало на деня! ❤️
Прекрасен е Ришко! ❤️ Гушни го от мен. 🤗

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 09:01 от Fortuna

# 11 429
    Абе не е красавац в класическия смисъл. Нямам предвид очето. И иначе. Има супер дълго тяло, а главичката му по-малка. Прилича на сервалче. Но аз си го обичам. Моето другарче. И как никога не ни е драл, хапал, съскал. Толкова добродушно и любвеобилно.
    А напоследък го забелязвам като мърка и меси е чудо станал направо. Задните му крака чак потреперват. На ден 3-4 пъти прави ей такова голямо мъркане с месене и потрепване. Радва се на живота ли или какво не знам. Или е нещо като аналог на човешкото релакс.

Общи условия

Активация на акаунт