Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 998 275
  • 11 470
  •   3
Отговори
# 11 445
Зима е, голямо гушкане пада:

# 11 446
И сега ще сменяме ли името на Чуи? Приказна пухкавелка стана! Мачкайте и гушкайте щом дават!

# 11 447
И сега ще сменяме ли името на Чуи?
В никакъв случай! Името на Чубака си залепна като ръкавица.

# 11 448
  • Козлодуй
Mößbauer-Effekt, а братчето на Чубака как се казва? Прекрасни са такава пухкава прелест не съм виждала на живо Simple Smile

# 11 449
Това е Фиона, старата им котка.

# 11 450
  • Под сянката на разлистените кактуси
Яде само храна с 80% месо (без никакви зърнени) или сурово пилешко месо.

Не й давайте сурово пилешко! Точно толкова е опасно, колкото и за хората! Има риск от хранителни натравяния с E. coli или salmonela. Вета какво каза?

# 11 451
Една изтормозена от мен и кучето Грейси. Аз я пипах и целунах, той я облиза.

# 11 452
  • Швейцария
Туната, ветът каза, че може да им се дава сурово пилешко, ако е прясно. Аз го замразявам първо. Свинско не може заради опасен вирус (забравих му името). Това са хищници и те ядат сурово месо. Но то не трябва да е единственото, което ядат, за да имат всички необходими вещества. Тя си яде нейната храна, а суровото месо е допълнение й не й се дава всеки ден.

# 11 453
  • Под сянката на разлистените кактуси
Аз много мразя някой да се обажда да дава акъл, особено когато не са му поискали, но и аз им давах по някоя сурова мръвчица и моят вет така ми наби канчето, че се изплаших вовеки Grinning

# 11 454
  • Sofia
За замразено сурово месо и аз знам, че не е проблем - пилешко, телешко. Не че съм давала. На вас ветеринаря ви каза за сурово месо или за сурово и замразено?

# 11 455
  • Швейцария
Ами не е казвал какво, освен да е прясно и качествено. Но аз го замразявам за всеки случай на порции. Вадя и размразявам преди да й го дам. Само каза да си яде и котешката храна, за да си набавя всички нужни вещества и че ако ядат само месо, ще получат проблеми с бъбреците. Понеже Мия беше плътничка, каза никакви зърнени в храната й.

# 11 456
Аз готвя месото. Не смея да давам сурово. Смесвам с кучешка храна на гранулки. Точно в момента пека кайма, смесена със зеленчуци и яйца. Ще нарежа на порции и ще замразя.   

# 11 457
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не му е мястото на обсъждането на храненето в тази тема. Има си Любители на кучета и Любители на котки, където това се дъвче от години. Тука е за фотосите на красавиците и красавците, кучешки, котешки, птичи, рибешки, влечуги ... кой каквото има. Hands V
Аз съм от зяпачите. Поради липса на собствени екземпляри, плакна очи с вашите.

# 11 458
Не му е мястото на обсъждането на храненето в тази тема. Има си Любители на кучета и Любители на котки, където това се дъвче от години. Тука е за фотосите на красавиците и красавците, кучешки, котешки, птичи, рибешки, влечуги ... кой каквото има. Hands V
Аз съм от зяпачите. Поради липса на собствени екземпляри, плакна очи с вашите.
Не е престъпление, все пак. Аз не следя другите, само тази.

# 11 459
  • Швейцария
Ето и от мен една размазана Мия, глоба за обсъждането на храната.

Общи условия

Активация на акаунт