Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 919 794
  • 10 670
  •   2
Отговори
# 10 635
Мен ме остригаха нула номер!

И за птичките е опасно да са навън котките.

# 10 636
Моят котак е повреден! Навън е топло, а той спи така...🙃

# 10 637
  • София
Спасихме гълъбче с наранено/  счупено крилце.

Прибрахме го в котешката клетка.
Има пръстенче на крачето.
Търсим стопаните му в "наше село", но може да е долетяло и от по- далече.
Пие вода и клъвка зрънца.

# 10 638
Улична красавица

# 10 639
  • тук и там
Майчето е вече във България,на село.Та издържа полет, после  и няколко часа с кола.Добре е,не иска да излиза отвън,цял ден е така,от както сме тук .

# 10 640
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Майчето е вече във България,на село.Та издържа полет, после  и няколко часа с кола.Добре е,не иска да излиза отвън,цял ден е така,от както сме тук .
Търкалям се от смях Joy. Опасно е това Майче! Хем ѝ е дебел кожухът, хем е на жегите у нас и пак добре се е завила. Joy

# 10 641
  • Пловдив
Спасихме гълъбче с наранено/  счупено крилце.

Прибрахме го в котешката клетка.
Има пръстенче на крачето.
Търсим стопаните му в "наше село", но може да е долетяло и от по- далече.
Пие вода и клъвка зрънца.
Снимай пръстена и самия гълъб и го пусни в гълъбарските групи във ФБ. Освен това огледай добре пръстена, на нашите например пише име и телефон. Обаче ако това не е много ценен и породист гълъб - не мисля, че ще се заинтерсуват, даже и да намерите собственика. Защото това е гълъб, който не е успял да се прибере, не им трябват такива.

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 06:39 от Янтра

# 10 642
Страшна поза Laughing е заела.
Аз пък си харесах шалтето на спалнята. Откъде мога да си взема същото, Кайсия?

# 10 643
Според мен ще живеете много по-спокойно, ако Майчето не изизлиза. Иначе все ще я мислите

# 10 644
  • тук и там
От Юск е шалтето.Наедякъде сме с такива-заради Майчето,да не оставя космалаци и да не дере по спалнята.Ама се оказа че файда няма,щото Майчето се навира под него нали,та  си оставя  пак косми ..Rolling Eyes

# 10 645
  • Под сянката на разлистените кактуси
Мис Сейдж и ананасът Joy Напомни ми на вица "Вуте, ти оти копаш седнал". За разлика от Вуте обаче, тя и легнала се справя чудесно. Оскуба го много успешно

# 10 646
  • Стара Загора
Лъки Animal Paw Prints Heart

# 10 647
  • тук и там
Още едно гостенче.

Мая е трябвало да се роди заек..Едно че я е страх да излезе навън,друго -че се страхува от всички останали котки,било и по-малки от нея ..И с това не пожела да се запознае,отиде в най-забутаната стая да стои там като го видя .

# 10 648

Малкия брат на Юки:heart:

# 10 649
  • тук и там
Майчето я обидих публично,като написах,че е трябвало да се роди заек ,и днес излезе при мен навън за малко.Подуши малко наоколо и пак се прибра .Все пак е някакво начало,до вчера дори носът си не подаваше навън.

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 08:44 от Кайсия

Общи условия

Активация на акаунт