Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 998 323
  • 11 470
  •   2
Отговори
# 11 430

Този май е на съседите,но идва доста често да спи у нас,понякога си и хапва. Добър е ,приказлив ,млад и игрив. Ние също имаме мъжки котарак,понякога спят един до друг,понякога докато се видят и започва боя. Моя мъж каза,че не вярва да се сприятелят трайно,все пак са две момчета ,но видимо на почти еднаква възраст.

# 11 431
   Ако давате достатъчно храна, има голям шанс да се сприятелят Simple Smile

# 11 432
Защо ме търсиш:-)
Обожавам такова мачкане и мъркане!

# 11 433
Голям сантимент са ми рижавите котки.
Твоят Ришко, Защо ме търсиш?, изключително много прилича на моя Рижко, който имахме, когато бях ученичка. И по характер, явно си приличат, беше изключително добър. Имахме поколение от него, 3 женски писанки, същите като него по шарка и характер. Няма да забравя как се грижеше за малките. Майката отиваше да яде, той лягаше да ги топли.
Като видя твоя Ришко, ме връхлитат прекрасни спомени. И ми става много мило на душата.
Извинявам се за отклонението от темата.

# 11 434
Ето я и нашата царица Гица(Маша). Ама май сме за тема най-дебела котка. Smiley

# 11 435
Трябва да остане един месец на вода🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 11 436
Голям сантимент са ми рижавите котки.
Твоят Ришко, Защо ме търсиш?, изключително много прилича на моя Рижко, който имахме, когато бях ученичка.
Ето го от преди малко.
Скрит текст:

# 11 437
Прекрасен Ришко, прекрасен! ❤️
Благодаря, Защо ме търсиш?, че го показа отново! ❤️

# 11 438
Ооооо, Риш Пиратя Heart Едно оче, но какво! Пълно с любов.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 23:36 от cardhu

# 11 439
Няма място на леглото за мен Grinning

# 11 440
Трябва да остане един месец на вода🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Не разваляйте хубавото коте Grinning

# 11 441
  • Козлодуй
Да едно коте трябва да е плътничко да има къде да погалиш Simple Smile

# 11 442
  • Швейцария
Абе и на мен ми харесва плътничко и пухкаво, ама ветът не мисли така. Мия беше 3.600 гр и каза да я сложим на диета, за да не получи проблеми със ставите и сърцето. Сега е точно 3 кг и е в перфектна форма. Яде само храна с 80% месо (без никакви зърнени) или сурово пилешко месо. По принцип не казвам на никого, че хората се дразнят, ама яде и печено филе от сьомга.

# 11 443
   Ако давате достатъчно храна, има голям шанс да се сприятелят Simple Smile
Да ,още от ден първи и госта ни си има купичка . Само с водата не мога да се разбера с тях и това е.  Пият от къде ли не ,но чиста питейна от купичка не. От локви и най-обичат от саксията .

# 11 444
Дали не набавят така някакви вещества? Забелязала съм, че на вилата кучето търси застояла (блатясала) вода и лочи настървено. Вкъщи от чистата вода близва благовъзпитано.

Общи условия

Активация на акаунт