Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 4

• 35 233
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Много ми хареса въпроса за Колумб, доста актуална тема беше миналата година.

Иначе и аз писах жаба в мляко Grinning руснаци Grinning и си излезе. Ех..

# 181
В петък доста търсих из гугъл отговора на въпроса за Умирай трудно, намерих го, но  знам какво търся. Ако просто така си ходя из интернет никога няма да попадна точно на този факт.
Този е от въпросите, които можеш да отговориш по метода на изключването, не е нужно да си го чел/чувал. Както беше и въпроса за Колумб. За разлика от гимнастичката Мадлен, която я знаеш или не я знаеш, и да мислиш, и да не мислиш ' тото2.
За жабата и аз се сетих за приказката и щях да се подведа без да се зачудя даже😁😁😁
Никога няма да играя публично, защото ми липсват базови познания и обща култура в някои области - напр.динозаврите или компютърните игри, на които изгорях в тестовите игри и дъщеря ми геймърката не минава ден да не ме подиграе - само да чуе сигнала на предаването и ми припомня какъв съм noob 😃 На химия, математика, физика нямам грешка и за мое удоволствше има такива въпроси в този сезон и затрудненията на играчите са ми непонятни, ама пусти динозаври 😄😉😉

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 22:49 от Doro

# 182
  • Русе
Аз писах "жаба в млякото" и пак излезе верен отговор в един от първите резултати Simple Smile

Така е. Съставителите на въпросите не си правят труда да се ровят в съкровищницата на общозначимите знания, а се плъзгат по повърхността на случайните попадения в интернет, защото така им е най-лесно. Никога няма да си пусна жаба в млякото, затова не ми е нужно да знам, че така мога да го запазя.

# 183
Трудни въпроси или някакви любителски си бяха днес. Първия участник беше добро попадение, но не в точния момент. Имаше капацитет да стигне доста напред, но с тези налудничави въпроси, някак си му беше предначертана съдбата. Днес попаднах на видео с Ники Кънчев и той ги е подвеждал и то със залагалка Grinning

Видео: https://www.youtube.com/watch?v=n_dePN1iTdE&ab_channel=MIRKOVASILIEV

# 184
https://fb.watch/aslBBES9Hu/
Не зная дали е на 100% вярно казааното, но пък не са Чак толкова трудни въпроси за мах сума, които са включени тук Wink

Но след днешния епизод и като я питаха онази дама между кои се колебае (за Кръстника), че и двете колебания изчезнаха, все повече съм съгласна с това, че вероятно манипулират кои 2 отговора да се махнат, а не е случаен принцип. Wink

# 185
Тези са топ трудни 2/7 Grinning. Несъмнено ги гласят на 50/50 и то за ниските суми до 500 лв., иначе на предаване трябва да стане панаир от участници и бързо, ще се изчерпи предаването. За това и сиг. казват на слушалката на водещия да им помага, но да не е прекалено, както при доста се получава, като навик и очакват още и още. Граница трябва да си има.

# 186
  • Пловдив
Аз пък точно за избиването на маслото реших, че е уловка (има по-добри и по-сигурни начини), но нямах представа кое от другите е.

Според сайта Пловдив24 Паоло Роси не бил лежал в затвора, т.е. нямало верен отговор.

# 187
# 188
В Уикипедия пише, че е лежал за измама.

# 189
  • София
Английската уикипедия ме разби Laughing

Цитат:
"During the season, however, he was involved in the infamous 1980 betting scandal known in Italy as Totonero, and as a result of this Rossi was disqualified for three years, although this was later reduced to a two-year ban spending it in bulgarian prison with Vanko 1 ( greetings to all bulgarian people, who still think, that wikipedia is a reliable source ot information - R.Abushev Simple Smile."

Ако някой желае може да преведе.

https://en.wikipedia.org/wiki/Paolo_Rossi

Май наистина не е лежал в затвора. Може би трябва да питаме Ванко 1 като древногръцки оракул дали е бил с него в килията Laughing

# 190
Вчера това го нямаше - предполагам, че някой от темата си прави майтап. И какво ще стане - след половин час модераторите им ще го поправят (и аз съм била редактор на този сайт преди години - знам, че може да пишеш каквото си искаш и скоро след това се проверява и изчезва). "Гениално".

Явно някой много се е впрегнал от този въпрос, щом чак е писал статия: https://newsbeezer.com/bulgariaeng/how-get-rich-the-story-of-paolo-rossi-banged/
Любителят на "истината" все пак трябваше да знае, че играта не се казва "Гет рич" на английски. Wink

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 09:29 от pppqqq

# 191
Паоло Роси лежа в затвора и даже директора на затвора му беше дал футболна топка да се упражнява с нея в...килията си! Как са издържали тупкането на топката съседите му по килия - не знам! LaughingJoy

# 192
  • Пловдив
Английският вариант - не, ама нашият така се казва.

В руската статия в Уики пише, че е лежал в затрова, в немската - май не, доколкото виждам с немощния си немски отпреди 30 години.

# 193
В такъв случай, щом статията е на английски и може би не е предназначена за българи, трябва да се уточни на кое предаване е версия Гет рич.

# 194
В такъв случай, щом статията е на английски и може би не е предназначена за българи, трябва да се уточни на кое предаване е версия Гет рич.
Точно! А и имената не се превеждат буквално...

Общи условия

Активация на акаунт