Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 4

• 35 216
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Натруфената визитка си е гаранция за провал. Да бяха и сложили и един дюнер, ах как ми се дояде Grinning

# 346
Ужас и  излагация,  просто не ми се гледа. С тези знания какъв лектор, какъв мотиватор, какво чудо....

# 347
И този господин ме отчайва

# 348
  • I want it all and I want it now.
Много се ядоссах, а на детето му стана смешно, че говоря на телевизора, че хамбургер е храна и ми казва😂 нали знаеш, че тя не те чува. Заключението му беше, че ставам като бабите ( т. е. споря с телевизора).
И този няма да го бьде. 😜

# 349
Бинлика ще му изяде жокера Grinning

# 350
Не знам отговора, но предполагам шафран. Той избра този, който аз щях да изключа първо.

# 351
Най после ще се отваря въпрос за над 3000 лв. От кога го чакам Simple Smile

# 352
Гугъл казва, че е прав за наркотиците

# 353
Този път позна, опиума е при тях . Ядосах се за бинлика си изхарчи жокер. Малко ли турцизми имаме

# 354
Браво на човека, щях да изгоря (не, щях да ползвам жокер).
Сега съм за добитъка Grinning

# 355
  • Пловдив
Щях да се справя без жокер, ако беше без риск , бях сигурна, че е добитъка. А да ползва жокер за орден Стара планина, пуууу. Пропуснах Дъ клашърс,ще пусна записа после.

# 356
Този последния спокойно можеше да си има трите жокера заапазени.Много лесни въпроси,а той отпадна!!

# 357
И аз бях за пиенето. Иначе на въпроса за ордена си бях за Стара планина, но като взех да проверявам в Гугъл (Награди_на_България). Най отгоре под снимката на ордена пише: Орденът „Св. св. Равноапостоли Кирил и Методий“ – най-високото отличие на Царство България. И по отдолу си пише за Стара планина.

# 358
  • Разпиляна във въображението
От ММ знам, че при талибаните наркотиците са сведени до много ниски нива в Афганистан, а при "освобождението" процъфтяват. Някак това беше първосигналният ми отговор на въпроса Simple Smile
Много се ядосах за орден "Стара планина".

# 359
  • София

Стани богат - 13.01.2022

Общи условия

Активация на акаунт