Мами СЕПТЕМВРИ 2022

• 39 853
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Моята лекарка каза, ако ме боли така да пия нош-па. През три-четири дни, ако ме заболя повече и пия по едно хапче.
Днес обаче яко ме схвана кръста и нош па-то няма да помогне
Честито, мила, радвам се да те открия сред бъдещите мамчета вече! Wink
Влязох във вашата тема, за да следя какви са ранните симптоми. Имам въпросче - сутринта на 14.01 ми беше инсето, днес ми е трети ден след процедурата. На деня, в петък имах леко кафеникаво зацапване и болки в яйчниците. Днес отново имах леко кафеникаво течение. Процедурата беше на прясно спукан фоликул, т е овулацията вече трябва да е отминала, а за имплантационно кървене е още рано. При теб случи ли ти се нещо подобно?
Леко бременеене ти пожелавам и най-сладкото бебче на финал!

# 136
Здравейте, момичета! От снощи съм с постоянна хрема, кихам постоянно, гърлото ме дразни и главата ме боли. Температура за сега нямам 37. Много ми е притеснено, на лекар съм във втоеник. Посах на личната ми лекарка и тя каза от тази вечер да започна приема на тези неща:Таблетки биозин мама
Парацетамол 500 мг
Голдасепт за нос и гърло
Притеснява ме малко парацетамола, сега четох, че не е хубаво да се приема пътвите 3 месеца от бременноста. Има ли някоя от вас, която е приемала парацетамол?
Мила, можеш да пиеш парацетамол. По-добре парацетамола отколкото висока температура - вредна е за бебето. Може да приемаш и авирон рапид, а за хремата мисля, че имаше един спрей Синупред или Синулан, който става за бременни. Стискам палци да ти мине бързо.

# 137
  • София
Лейди, благодаря ти много 😘😘😘. Както каза моята лекарка имаме дълъг път да извървим, но важното е, че вървим.

При мен не се получи зацапване сега. Може би някакво мноооооого леко на 1-2-ия ден. Първият път през октомври имах по-голямо зацапване до към ден 4 след процедурата. Лекарката ми каза, че е нормално и да не му обръщам внимание и тогава бях спокойна. Мисля, че много зависи как са ти направили процедурата. Иначе лекото придърпване и болка от време на време в яйчниците имам още от самото начало. Стискам много големи палци да бъде успешна процедурата и да се сбъдне тази така голяма наша мечта 😍😍😍😍

Мила, можеш да пиеш парацетамол, но най-добре питай в каква доза.

# 138
Здравейте, момичета! От снощи съм с постоянна хрема, кихам постоянно, гърлото ме дразни и главата ме боли. Температура за сега нямам 37. Много ми е притеснено, на лекар съм във втоеник. Посах на личната ми лекарка и тя каза от тази вечер да започна приема на тези неща:Таблетки биозин мама
Парацетамол 500 мг
Голдасепт за нос и гърло
Притеснява ме малко парацетамола, сега четох, че не е хубаво да се приема пътвите 3 месеца от бременноста. Има ли някоя от вас, която е приемала парацетамол?

От предната бременност си спомням, че тогава АГ, която ме следи ми беше казала до 1г на ден, т.е. 2х500мг. Аз също бях болна миналата седмица и като започна да ми се вдига температурата до 37.8-37.9 пих. Надявам се всичко да е наред, а на теб стискам палци за бързо оздравяване Simple Smile

# 139
Здравейте , да се запиша и аз Simple Smile
В момента според УЗИ съм в 5с и 3 дни
Към момента нямам симптоми

# 140
Здравей, заповядай и във фейсбук групата ни Simple Smile

# 141
Здравей, заповядай и във фейсбук групата ни Simple Smile
Благодаря изпратих заявка

# 142
Здравейте момичета, аз съм в 7 г.с. и от два дни ми се появи суха кашлица, още преди две седмици като разбрах, че съм бременна имах хрема. АГ ми каза, да пия синупрет и тайлол хот, но сега ми се появи и кашлица и дали мога да пия сироп за кашлица Стодал? Изобщо нищо не искам да пия попринцип, защото много се притеснявам, първа бременност ми е.

# 143
  • София
Диана, по-добре говори с лекарката. Те най-добре знаят какво може и какво не

# 144
Здравейте момичета, аз съм в 7 г.с. и от два дни ми се появи суха кашлица, още преди две седмици като разбрах, че съм бременна имах хрема. АГ ми каза, да пия синупрет и тайлол хот, но сега ми се появи и кашлица и дали мога да пия сироп за кашлица Стодал? Изобщо нищо не искам да пия попринцип, защото много се притеснявам, първа бременност ми е.

Стодал е хомеопатичен сироп и няма да ти навреди.

# 145
  • София
Благодаря ти за отговора, Йелоу и се надявам да вляза в следващата тема за мамчета с термин октомври'22!
Вярвам, че това, което искаме силно, рано или късно влиза в живота ни!

# 146
  • София
Лейди, стиска много палци да имаш добри новини този месец и да се цопнеш в темата Октомври 2022 Kissing Heart

# 147
  • София
Благодаря ти, мила! Прегръщам те!

# 148
Влизам набързо да докладвам Simple Smile. Бях на гинеколог за първи път и вече ме водят официално "бременна". Лекарят ме прегледа  с вагинален ехограф и определи, че бремеността отговаря на 7 г.с. (колкото и трябва да е по изчисления). Чу се сърдечен ритъм. Пусна ми всички изследвания - кръв, урина, микробиология.
Към края на следващия месец - биохимичен скрининг.
Честно да ви кажа, не мога да повярвам, че всичко пак се повтаря след цели 12 години. И не, че не се радвам. Напоследък се натрупаха много неприятности и ядове и не ми остана време да се усмихна. Дъщеря ми се зарадва повече от мен, видях щастието в очите й и тя ми даде надежда, че всичко ще е наред.
Между другото, пазете се много! Ето, аз съм ваксинирана и с бустер, познайте дали не се заразих преди 10 дена. Да, вярно е, че го изкарах за 3-4 дена и само с хрема. Но, пазете се!

# 149
  • София
Страхотна новина! Само такива да имаш до края на бременността и след това

Общи условия

Активация на акаунт