Мами СЕПТЕМВРИ 2022

• 39 857
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, дами, и добре дошли на новодошлите! Кажете лек за гаденето. Започна ударно при мен, няма сутрин, няма вечер, по всяко време ми се гади..

# 121
Здравейте, дами, и добре дошли на новодошлите! Кажете лек за гаденето. Започна ударно при мен, няма сутрин, няма вечер, по всяко време ми се гади..

Пробвай с цитрусови плодове

# 122
  • София
И краставички

# 123
Мене ме били корем все едно съм в цикъл, даже се събудих от болката , беше 5-10мин много интензивна но сега е тъпа.Изписаха ми нош па .На някой случвало ли му се е

# 124
  • София
И мен ме боли долу, особено като стана. Но болката отминава за няколко секунди. Днес от следобеда много ме заболя кръста, а не съм носила нищо тежко

# 125
Наболява ме като преди цикъл. Мажа се с магнезиевото олио и доста ме облекчава.

Киселото зеле май действа срещу гадене 😂

# 126
Охх, и мен днес от 4-5 часа вече ме боли корема. Първо беше по-силно, заспивах за по 30 мин. и ми минаваше, но бързо се събуждах и така няколко пъти. Вече от около час не съм спала и продължава да ме боли, горе долу една идея по-малко от преди цикъл (а тогава по принцип откакто се помня винаги ме е болял много силно коремът). Не знам дали е нормално, с тази болка имам чувството, че ще ми дойде… забравих да питам д-р ако имам по-силна болка какво да пия, но може би мога да изпия едно хапченце Но-шпа, нали няма да навреди?

# 127
Но-шпа е ок за да облекчи болката.
Звънни и на АГ при възможност и за твое спокойствие.

# 128
Още нямам номерът й, нова е за мен, бях за първи път при нея вчера. А и мислех, че това е нещо дребно и нормално, не е ли 🙄

# 129
Още нямам номерът й, нова е за мен, бях за първи път при нея вчера. А и мислех, че това е нещо дребно и нормално, не е ли 🙄

Нормално е да придърпва и да има лека епизодична болка. Но ако те тревожи и за твое успокоени може да го обсъдиш с нея.
Не се тревожи излишно и си почивай!

# 130
  • София
Моята лекарка каза, ако ме боли така да пия нош-па. През три-четири дни, ако ме заболя повече и пия по едно хапче.
Днес обаче яко ме схвана кръста и нош па-то няма да помогне

# 131
Дарлинг, пий но шпа без притеснение. На мен ми бяха казали ако има болки до 3х2 на ден да пия. Ако все пак мислиш, че болките са доста силни, иди на лекар. Може и в спешен кабинет дори да идеш, ако те тревожи това.

# 132
Доста силни не са, просто мааалко по-силна болка от обикновената, която не спираше. След 1 хапченце но-шпа ми попремина, но съм на тръни да не започне пак и още продължавам да се чувствам като в първи ден на цикъл.

Надявам се да не стигам до спешен кабинет, но къде по принцип има за бременни? Токуда?

# 133
Мисля, че имат. В Шейново и Майчин дом също имат.

# 134
Здравейте, момичета! От снощи съм с постоянна хрема, кихам постоянно, гърлото ме дразни и главата ме боли. Температура за сега нямам 37. Много ми е притеснено, на лекар съм във втоеник. Посах на личната ми лекарка и тя каза от тази вечер да започна приема на тези неща:Таблетки биозин мама
Парацетамол 500 мг
Голдасепт за нос и гърло
Притеснява ме малко парацетамола, сега четох, че не е хубаво да се приема пътвите 3 месеца от бременноста. Има ли някоя от вас, която е приемала парацетамол?

Общи условия

Активация на акаунт