СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 243
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета! Успех на всички! Тъй като пиша за първи път ще се опитам да обясня какво се случи! В 6 гс 2 дни съм . На 2.2 ми прицапа леко и генеколожката ми назначи терапия с утрогестан. Зацапването спря веднага след първия прием. От притеснение да не се получи задържан аборт вчера направих кръвен тест чиито стойности ми се виждат доста високи и се чудя чхг-то повлиява ли се от утрогестана ? Първа бременност ми е.

# 151
  • Sofia
ЧХГ не се влияе от прием на Утрогестан.

# 152
Утрогестана съдържа прогестерон и не влияе на ЧХГ.
Здравейте момичета! Успех на всички! Тъй като пиша за първи път ще се опитам да обясня какво се случи! В 6 гс 2 дни съм . На 2.2 ми прицапа леко и генеколожката ми назначи терапия с утрогестан. Зацапването спря веднага след първия прием. От притеснение да не се получи задържан аборт вчера направих кръвен тест чиито стойности ми се виждат доста високи и се чудя чхг-то повлиява ли се от утрогестана ? Първа бременност ми е.

# 153
Но пък искам да ви кажа че чхг ви е уау😍

# 154
Другите вече отговориха, но може да идете на преглед и да проследите развитието. Ще придобиете по-ясна представа, отколкото с ЧХГ.

# 155
KostadinovaD, Вместо ЧХГ е уместно да пуснете прогестерон. Резултатът би дал отговор достатъна доза ли е прогестероновия препратат, който Ви е изписан, необходимо ли е корекция и т.н.

# 156
Здравейте момичета. 11 ден след О имам кръвен тест 26.4 и прогестерон 30 ng/ml. Мислите ли, че стойностите са добри, защото се притеснявам да не е биохимична? Благодаря!

# 157
За съжаление само една стойност на ЧХГ не може да определи дали ще се развие бременността, или не, само показва, че има бременност.
Защо си мислите, че може да е биохимична, имали ли сте преди?

# 158
За съжаление само една стойност на ЧХГ не може да определи дали ще се развие бременността, или не, само показва, че има бременност.
Защо си мислите, че може да е биохимична, имали ли сте преди?

Благодаря за отговорът. До сега не мисля, че съм имала, но съм чела тук във форума за БХ и малко се притеснявам да не се получи и при мене. В събота ще пускам ново ЧХГ и ще пиша отново 😀

# 159
Опитайте се да не четете толкова много 😆
Истината е, че и да знаете, че е биохимическа, няма какво да се направи, освен да се изчака няколко дни. Нищо няма да може да промените. Много жени, които не са си направили рано тестове, изобщо не знаят, че са имали такива.

# 160
Здравейте! Какъв е резултатът според Вас? Не мога да го разчета. Правен е осем дни преди цикъл, може и да е рано,но...

# 161
Здравейте! Какъв е резултатът според Вас? Не мога да го разчета. Правен е осем дни преди цикъл, може и да е рано,но...
Категорично отрицателен,но 8 дни преди цикъл няма как да очаквате да е положителен. Толкова рано тест не се прави! Мое мнение разбира се. Пожелавам ви след 8 дни положителен резултат

# 162
Такова е и мнението на всички останали 😀

# 163
Здравейте.  ЧХГ 11 дни след О беше 26,4, а днес (13 дни след О) - 79. Дали е добре?

# 164
В цялата тема се повтаря, че ЧХГ се удвоява на 48-72ч, според вас добре ли е? 🙂

Общи условия

Активация на акаунт