СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 237
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! Какъв е резултатът според Вас? Не мога да го разчета. Правен е осем дни преди цикъл, може и да е рано,но...
Категорично отрицателен,но 8 дни преди цикъл няма как да очаквате да е положителен. Толкова рано тест не се прави! Мое мнение разбира се. Пожелавам ви след 8 дни положителен резултат
А възможно ли е да нарастнат стойностите до появата или не появата на менструация? Разбира се, че ще изчакам до МЦ и се надявам да не дойде. Знам, че беше рано за кръвния,но нямах търпение,понеже този месец доста бебеправихме,след мисед в 8 седмица миналата година.

# 166
Искате да кажете, дали ще нарастват, дори и да не сте бременна ли?
Може да има леки отклонения, но няма да нарасне до положителен резултат, ако няма бременност.
Ако нарасне до положителен резултат и после ви дойде, то ще е биохимическа бременност, която приключва много рано.
Изчакайте поне още 5-6 дни.

# 167
Със сигурност ще изчакам. Искам да кажа,че ако има бременност,то ще нараства. Четох и за биохимична и съм наясно горе долу какво ще се случи,ама тайно се надявам да не идва гадината. Мисълта ми е,че има вероятност да нарастне, понеже не съм наясно с това. За пръв път пускам кръвен тест. При предната бременност на закъснение от 10 дни веднага излезе ярка втора черта и за това не съм правила.

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 13:24 от Николина Йотова 704150

# 168
Моля ви за тълкуване на този жалък резултат. Става дума за 15 ден от предполагаема овулация, определена с базална температура. На 41 съм. Септември направих мисед аборт в 8 седмица. Възможно ли е да съм в менопауза за половин година, (тъй като чета референтните стойности, а за бременност очевидно не може да става въпрос). Притеснявам се и дали този резултат не произтича от някакъв друг проблем. Благодаря ви!

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 19:16 от Кукумицина

# 169
Може да е имало някаква имплантация за кратко и затова да е такъв резултата.
Моля ви за тълкуване на този жалък резултат. Става дума за 15 ден от предполагаема овулация, определена с базална температура. На 41 съм. Септември направих мисед аборт в 8 седмица. Възможно ли е да съм в менопауза за половин година, (тъй като чета референтните стойности, а за бременност очевидно не може да става въпрос). Притеснявам се и дали този резултат не произтича от някакъв друг проблем. Благодаря ви!

# 170
Здравейте на всички. Извинявам се за може би глупавият въпрос, но гледайки таблиците със стойности има показатели още за 3 г.с..., въпросът е обаче има ли шанс ЧХГ да отчете преди 9-10 ден от О.
В конкретния случай съм чуденка, защото положителен тест за О имах на 6.02, по принцип смятам, пе при мен О настъпва много скоро след това, та въпросът ми е, кога най-рано е възможно да направя ЧХГ?
И има ли някой на когото му е отчело + по-рано от 9-10 ден след О?
Благодаря предварително Simple Smile

# 171
Най- рано на 16.02 можете да пуснете. Лично аз на 18- я ден от МЦ имах ЧХГ- 8 и малко, но тогава не съм засичала О. Миналата година теста за О беше положителен на 25.12, на 05.01 имах ЧХГ- 15.20. Аз съм и с по- към МЦ и всичко е строго индивидуално.
  Успех!

# 172
  • USA
зависи кога е инплантацията от 6-10 ден средно, след 2 дена отчита + в уринарния, аз най-рано с уринарен съм имала 10 ден след овулация с тест 6,5 чуствителност.

# 173
На коя марка тестовете са с 6.5 чувствителност?
зависи кога е инплантацията от 6-10 ден средно, след 2 дена отчита + в уринарния, аз най-рано с уринарен съм имала 10 ден след овулация с тест 6,5 чуствителност.

# 174
  • USA
first response pregnancy test , е с 6.5 но аз живея в САЩ.В България не знам дали ги има.

# 175
Благодаря! Е, няма ги в БГ 😊
first response pregnancy test , е с 6.5 но аз живея в САЩ.В България не знам дали ги има.

# 176
  • Пловдив
Аз като правих тест, беше на 8ми ден от трансфера и имах от тия най-евтините.Пишеше на защитното фолио 56 стотинки и чувствителност 10 и на всичкото отгоре беше с изтекъл срок на годност.Правих го декември, той беше със срок до август 😅 Пак показа бледата чертичка.

# 177
Здравейте на всички. Извинявам се за може би глупавият въпрос, но гледайки таблиците със стойности има показатели още за 3 г.с..., въпросът е обаче има ли шанс ЧХГ да отчете преди 9-10 ден от О.
В конкретния случай съм чуденка, защото положителен тест за О имах на 6.02, по принцип смятам, пе при мен О настъпва много скоро след това, та въпросът ми е, кога най-рано е възможно да направя ЧХГ?
Някаква терапия ли ви е изписана? Трябва да си биете инжекции, или да правите вливкш, които не търпят и 2 дни закъснение?

# 178
Някаква терапия ли ви е изписана? Трябва да си биете инжекции, или да правите вливкш, които не търпят и 2 дни закъснение?

Да. Но, все пак ще мога да изчакам до неделя, което ще е само ден закъснение, но пак е нещо.

# 179
Здравейте,
първото ЧХГ,което направих на 09.02 беше 708mIU/ml,второто беше на 11.02-1511mIU/ml(след което и отидох на преглед,видяхме сак и жълтъчно мехурче,казаха ми да отида след седмица-две за  сърдечна дейност),от чисто любопитство как нараства ЧХГ-то пуснах още едно на 15.02,което беше 8550 mIU/ml.
Въпроса ми е дали това голямо нарастване на стойностите е нормално ?

Общи условия

Активация на акаунт