СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 278
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Не сте го направила рано, а съвсем навреме.
На два дни закъснение или 13 дни след овулация, ако приемем, че тогава е била, кръвен тест ще отчете правилно.

# 121
Благодаря. Ще изчакам и ще отида на лекар да ме види. Смятам, че 4.42 е висока стойност на ЧХГ за мен. Преди са ми били около 0.
Не сте го направила рано, а съвсем навреме.
На два дни закъснение или 13 дни след овулация, ако приемем, че тогава е била, кръвен тест ще отчете правилно.

# 122
  • София
Момичета, можете ли да ми кажете прогестерона с чхг на гладно ли изследвате? Защото за чхг знам, че не е нужно да е на гладно и по всяко време на деня може да е, но прогестерона, когато се изследва в този случай - при бременност, нужно ли е да е на гладно, както по принцип е изискването за него?

# 123
Много ме е страх, в петък чхг беше 260 ,днес пак пусках и е 635 . Добре ли е като стойност ?

# 124
Много ме е страх, в петък чхг беше 260 ,днес пак пусках и е 635 . Добре ли е като стойност ?

Супер е !

# 125
Супер си е след 3-4 дни преспокойно можеш да отидеш на преглед. Успех и до финал

# 126
Здравейте ,
Как ви се струва ЧХГ 83.35 на 10-ти ден след трансфер на един 5 дневен ембрион?
Не е ли нисичко?

# 127

В един ден се оказах с положителен пср и положителен тест за бременност. Обаче предвид ниските стойности още същия ден получих кървене. Биохимична бременност. За първи път ми се случва. Надявам се да се изчистя сама (вече 6 дни имам кървене) . Много ми е тъжно, защото това вече ми е четвърта неуспешна бременност. Имам 2 мисед в 9 седмица, късна загуба в 24 седмица. С тромбофилия и различни други проблеми. Не знам сега какво пак се обърка, бях на терапия... този ковид ли обърка нещата.... и този ужасно нисък прогестерон.... Объркана съм и отчаяна....

# 128
  • София

В един ден се оказах с положителен пср и положителен тест за бременност. Обаче предвид ниските стойности още същия ден получих кървене. Биохимична бременност. За първи път ми се случва. Надявам се да се изчистя сама (вече 6 дни имам кървене) . Много ми е тъжно, защото това вече ми е четвърта неуспешна бременност. Имам 2 мисед в 9 седмица, късна загуба в 24 седмица. С тромбофилия и различни други проблеми. Не знам сега какво пак се обърка, бях на терапия... този ковид ли обърка нещата.... и този ужасно нисък прогестерон.... Объркана съм и отчаяна....

Здравейте! Съжаляеам много за случилото ви се..Sad И аз съм минала през две биохимични подред… В случая, без да съм специалист, мога да кажа, че прогестерона ви е ужасно, ужасно нисък! Няма как да се задържи бременност с такъв прогестерон! Sad   Трябва лекар да каже как да се действа при следва опит, но според мен сега виновникът в случая е точно прогестерона! Чхг не ви е толкова ниско, нищо му няма! Над 25 си се води нормална бременност, а съм чувала, че и с под 20 се е развивала успешна такава! Пожелавам ви успех! Не се отчайвайте! Понякога минаваме за жалост и през такива неща…  Heart

# 129
Здравейте има два спонтанни аборта в 8 и в 5 седмица сега отново имах съмнения за бременност и пуснах чхг 7 дни преди цикъл беше 4.40 4 дена преди цикъл 7.76 а днес три дни преди цикъл имам леко розово зацапване изпадам в паника вече нямам тромбофолия чакам изследванията за НК клетки

# 130
Дами, моля ви за съвет. Преди точно 48ч пуснах чхг-726. Днес реших да пусна пак, но отидох малко по-рано към 12ч и резултата е 2214. Имма леко притеснение не само заради това бързо покачване, ами и заради прогестерона който ми е 20. Пише че е в норма но.... изглежда ми адски нисък. Не мога да се свържа с аг, а съм и насрочила преглед за понеделник. Имам един утрогестан в нас ама как да почна да го взимам като още не съм ходила да го видим кво е що е. Какво бихте ме съветвали. Прилагам снинка на последното изследване чиито стойности съм обяснила по-горе

# 131
Дами, моля ви за съвет. Преди точно 48ч пуснах чхг-726. Днес реших да пусна пак, но отидох малко по-рано към 12ч и резултата е 2214. Имма леко притеснение не само заради това бързо покачване, ами и заради прогестерона който ми е 20. Пише че е в норма но.... изглежда ми адски нисък. Не мога да се свържа с аг, а съм и насрочила преглед за понеделник. Имам един утрогестан в нас ама как да почна да го взимам като още не съм ходила да го видим кво е що е. Какво бихте ме съветвали. Прилагам снинка на последното изследване чиито стойности съм обяснила по-горе

Моето ЧХГ от около 570 скочи на 2000, а бебето е едно и си е добре. Прогестеронът ти е далеч от опасната зона и сигурно дори няма да ти назначат допълнително.

# 132
Ох благодаря ви, определено много ме обнадеждихте!

# 133
Здравейте,в понеделник чхг-то ми беше 489,а днес е 896,което означава,че не се е удвоило съвсем.Последната ми М беше на 27.12.,тоест съм на 10-ти ден закъснение.Дали има повод за притеснение?

# 134
Според мен върви добре, то никога не върви с точност до последната единица. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт