СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 221
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,
Апаратурата е много добра. Екрана е огромен, видях всичко и аз, с формата на мида ми показа как е самата лигавица (ако не се лъжа за формата).
Сега виждам, че е написала 0.37мм, но според мен е 0.37см. Защото на Амбулаторния лист пише 0,37мм, но на снимката е е 0.37см.
Нямам представа как, но се видя наистина ясно, на точното място, лигавицата е достатъчно задебелена, огледа ме много внимателно и много добре.
Предната година в 4г.с и 3дни пак бях там и пак се видя и то много добре.
Предния път в началото не се виждаше, защото имах урина в мехура, каза да се изпишкам и го видяха.
Ще поизчакме и ще видим.
За сега съм спокойна и ще следвам предписанията.

# 211
Интересно как при такова ЧХГ е видяла нещо, че даже е и 37мм, което е почти 4см.

37 мм са 0.37см. Не е почти 4 см а почти 1 см. И да при такова ЧХГ няма лак да се види плоден сак
Моля ви пороверявйте си нещата  в google преди да пишете такив глупости. С цялото ми уважение ама математиката ви куца видимо.

# 212
  • Бургас
Хах, добре... А 1см колко мм има? 100?
Интересно как при такова ЧХГ е видяла нещо, че даже е и 37мм, което е почти 4см.

37 мм са 0.37см. Не е почти 4 см а почти 1 см. И да при такова ЧХГ няма лак да се види плоден сак

0.37мм =0.04см да сме по точни

# 213
37мм е 3.7см
За да се приключи спорът:

# 214
  • Бургас
37мм е 3.7см
За да се приключи спорът:

Ами написано е 0.37, а не 37

# 215
  • София
Самата авторка не е наясно дали са 0,37 мм или 0,37 см. Няма смисъл да се карате. Първото е по-малко от половин милиметър, което не знам как би се видяло. Но и двете са далеч от 4 см.

# 216
Здравейте, да попитам и тук. Според вас тези стойности на ЧХГ след трансфер на 6-дневен ембрион може ли да са знак за извънматочна бременност?
9 ден - 28.81
11 ден - 37.10
При извънматочната бременност ЧХГ расте бавно, но може ли чак толкова да са ниски стойностите?

# 217
Здравейте, Bobby,
Според мен няма как да имате извънматочна бременност при инвитро.
Стискам Ви палци да е наред всичко!

# 218
Здравейте, Bobby,
Според мен няма как да имате извънматочна бременност при инвитро.
Стискам Ви палци да е наред всичко!
Има,има как. Ембриона се поставя все пак под налягане.
Трябва да се следи ЧХГ,за да се види на къде вървят нещата.

# 219
момичета, дали има закономерност при какви нива на ЧХГ започва да се вижда ембрион на ултразвук, сърчице също? Има ли и закономерност на ЧХГ за “кухо” яйце?

Аз ходих на преглед в 5та седмица точно и видяхме само сакче, не знам колко ми е бил ЧХГ тогава, но вчера 5 +4 г.с. беше 19980. Пак ще тествам в сряда, разбира се, но съм на преглед чак в средата на март и ще ми е от полза да споделите.

# 220
момичета, дали има закономерност при какви нива на ЧХГ започва да се вижда ембрион на ултразвук, сърчице също? Има ли и закономерност на ЧХГ за “кухо” яйце?

Аз ходих на преглед в 5та седмица точно и видяхме само сакче, не знам колко ми е бил ЧХГ тогава, но вчера 5 +4 г.с. беше 19980. Пак ще тествам в сряда, разбира се, но съм на преглед чак в средата на март и ще ми е от полза да споделите.
Над 10000 ЧХГ мисля че се виждаше емнрион с пулсации. Аз имам две кухи яйца но с тях не съм изследвала ЧХГ. И при двете бремнсоти саковете растяха и имаха жълтъчно мехурче,но ембрион не се появи.С такова ЧХГ след няколко дни идете на преглед и ще видите че всичко е наред. Бъдете спокойна☺

# 221
Здравейте,

3 дена закъснение (4г.с. + 1), стойността на ЧХГ ми е 138.00 mIU/mL. Предполагам е добре? Ще повторя след 48 часа.
Прогестерон 84.30 nmol/L (І-во тримесечие ( 35.00 – 141.00 )). Виждам, че е в граници, но знам че някой изследвания е добре да са на горна граница. Според вас добре ли е ?
Благодаря Flowers Hibiscus

# 222
Здравейте,

Днес излезе и вторият чхг , за съжаление е 122.2., в петък беше 173.3. Чакам доктора да каже какво ще правим.
Надявам се, да не е извънматочна и докторката в събота наистина да го е видяла.

# 223
Здравейте дами ! Имам закъснение на цикъла ,трябваше да ми дойде на 25.02 - 3ти ден закъснение . Пуснах си ЧХГ , тъй като минаха 10 дена от последният опит за бебе . Стойността е <1.20mIU/ml . Нищо не ми говори тази стойност . Правя си ЧХГ за първи път. Има ли положителен резултат и нужно ли е да се изследвам след 48 часа пак ?

# 224
Здравейте дами ! Имам закъснение на цикъла ,трябваше да ми дойде на 25.02 - 3ти ден закъснение . Пуснах си ЧХГ , тъй като минаха 10 дена от последният опит за бебе . Стойността е <1.20mIU/ml . Нищо не ми говори тази стойност . Правя си ЧХГ за първи път. Има ли положителен резултат и нужно ли е да се изследвам след 48 часа пак ?

Здравейте,
За съжаление бременност при закъснение от 3 двна и тези резултати няма.

Общи условия

Активация на акаунт