СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 216
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте дами ! Имам закъснение на цикъла ,трябваше да ми дойде на 25.02 - 3ти ден закъснение . Пуснах си ЧХГ , тъй като минаха 10 дена от последният опит за бебе . Стойността е <1.20mIU/ml . Нищо не ми говори тази стойност . Правя си ЧХГ за първи път. Има ли положителен резултат и нужно ли е да се изследвам след 48 часа пак ?

Здравейте,
За съжаление бременност при закъснение от 3 двна и тези резултати няма.

Дали не съм избързала с теста и да не е реален резултата  ? Много ми се иска да е успешен този път опита Disappointed Relieved

# 226
Vasilena, при редовен цикъл и реални 3 дена закъснение, кръвният тест показва коректно.
Винаги остава възможността за лабораторна грешка  но тя е минимална.
Направете си и един уринарен тест, за ваше успокоение и ако и той е отрицателен, за съжаление няма бременност.

# 227
Здравейте,

Днес излезе и вторият чхг , за съжаление е 122.2., в петък беше 173.3. Чакам доктора да каже какво ще правим.
Надявам се, да не е извънматочна и докторката в събота наистина да го е видяла.

Чух се с доктора,
Каза, че "от резултата се вижда, че е потвърдена бременност, но тя не се развива и ще започне спонатнно да ти дойде менструацията, след като спреш дуфастона и аспирина, химически има бременност, но тя е изключително малка и на много ранно ниво е спряла".
Някакви съвети или опит при някого?
Цикъла знае ли се кога да се очаква, така като гледам за 7 дни чхт-то ще ми спадне под 5, може би тогава.
И ще бъде ли по-различен от предишни пъти? Знам, че е индивидуално, но все пак да имам насоки.
Благодаря!

# 228
При мен цикъла си беше обичаен, по нищо не се различаваше.

# 229
  • София
Дали не съм избързала с теста и да не е реален резултата  ? Много ми се иска да е успешен този път опита Disappointed Relieved
Не, с 3 дни закъснение ЧХГ щеше да покаже.

# 230
При мен цикъла си беше обичаен, по нищо не се различаваше.

Здравей, Jelena21.
При мен нещата са като малко по-обилен цикъл с "парцали", но само първите два ни и повечко си ме боля и ми се поду корема доста. Пих и ампли витамин Ц и третия ден е поносим.

Благодаря за подкрепата на всички!

# 231
Здравейте дами, включвам се с много притеснение и свито сърце, с молба за мнение. ПРМ 18/01. Средна продължителност 30 дни. На 31/01 док видя доминантен фоликул и каза, че овулацията предстои. Начерта схема в кои дни да пробваме.
На 12.02 направих кръвен тест - 8.7
На 14.02 - следващ кръвен - 38 и още един на 17.02 - 146. Успокоих се, че всичко е наред и щастлива си записах час за 28.02, когато следваше да съм на 12 дни закъснение.
Лекарката видя миниатюрно сакче (описано е като псевдо сак)- 3.6мм. Прати ме на кръвен - 2810. Каза, че резултатът е отличен и ще ме очаква отново на 09.03, за да проследим развитието.
Вътрешно усещах притеснение и вчера пуснах още един кръвен, за да видя как нараства и ШОК - 3163  Док каза да не предприемам нищо и ще се видим в деня на записания час. Утре смятам да пусна отново кръвен, макар че, ако трябва да съм честна, нямам надежда.
Всяко мнение ще ми е от полза, дори да е просто потвърждение на опасенията ми. Благодаря предварително.

# 232
Chaos, съжалявам, но според мен бременността няма да се задържи.

Пусни ЧХГ пак след 48 часа, за да видиш дали спада стойността. Предвид ситуация най-благоприятното развитие би било да се изчистиш сама.

# 233
Rocket, благодаря ти. Така е, ако тъй или иначе няма да го бъде, както изглежда, поне да е по възможно най-щадящия начин. Ще пусна утре ЧХГ, да видим.

# 234
Може и прогестерон да пуснете за да го изключите като евентуална причина.

# 235
Здравейте, пристигам от темата "Дългото чакане след трансфера" с въпрос за ЧХГ: 7-ми ден след ЗЕТ на едно 5-дневно ембр. - ЧХГ 152.000 IU/L, Прогестерон - 35.600 nmol/l; 48 чАса по-късо (т.е. 9-ти ден след ЗЕТ) - ЧХГ 479.000 IU/L, Прогестерон - 40.500 nmol/l. Калкулаторът за удвояването ми го дава на 29 чАса - струва ми се много скоростно удвояване - нормално ли е това?

# 236
В темата сме имали случай и на 26 часа да се удвоява и се развиваше нормална бременност.

# 237
Здравейте, пристигам от темата "Дългото чакане след трансфера" с въпрос за ЧХГ: 7-ми ден след ЗЕТ на едно 5-дневно ембр. - ЧХГ 152.000 IU/L, Прогестерон - 35.600 nmol/l; 48 чАса по-късо (т.е. 9-ти ден след ЗЕТ) - ЧХГ 479.000 IU/L, Прогестерон - 40.500 nmol/l. Калкулаторът за удвояването ми го дава на 29 чАса - струва ми се много скоростно удвояване - нормално ли е това?

Прогестерона ти е  нисък. ЧХГ върви супер. Моя беше двоен към 80,а имаше момичета със 120nmol

# 238

Прогестерона ти е  нисък. ЧХГ върви супер. Моя беше двоен към 80,а имаше момичета със 120nmol
На максимална доза Прогестерон съм - 2 х 400 вагинално Утрогестан. Ще засека и в понеделник как се движи и ако е нисък, ще търся Пролутекс инжекции.

# 239

На максимална доза Прогестерон съм - 2 х 400 вагинално Утрогестан. Ще засека и в понеделник как се движи и ако е нисък, ще търся Пролутекс инжекции.

Циклогеста е доста по добър вариант. Аз бях а него 2х1=800мг,отделно след трансфер имах 7 инжекции прогестан 50мг.

Общи условия

Активация на акаунт