Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 634
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
  • На изток от Ада
Мери, на теста какво пише кога идва О след положителен тест? Пробвайте днес и утре.

# 241
То това кога идва никой не може да каже 😁
Може след 8,10,12,24,48ч.Попринцип го дават от 12 до 24 ч.
Обачееее ей го на,вчера чисто отрицателен,днес хипер положителен.Изобщо вече не знам на кое и какво да вярвам 🤔😂

# 242
Мери, заминавай да прелъстяваш мъжа! Grinning И след две седмици те чакаме отново с друг положителен тест!

# 243
  • На изток от Ада
Да, правила съм тестове за О и последната ми бременност беше благодарение на тях. Аз имах положителен късно вечерта 00:30  същият ден и на другият имахме опит и стана.

Момичета, при нередовен Ц колко навад да върна? Примерно 2020г имах Ц 27 - 40 дни и забременях... А 2021 стана 26 - 33 дни, та кой цикъл да смятам предполагам от 2021... Сигурно е глупав въпрос.

# 244
Може би няма да е полезно за нетърпеливите, но при първата ми бременност имах блееда розова чертичка още на 10тия ден след О. Та и а както съм от нетърпеливите и този път няма да се сдържа да чакам закъснение Grinning
A какви трябва да стойностите на фолиевата киселина? аз всъщност пия само от 1 месец но преди това ми беше с добра стойност. Като се замисля може и да изчакам още 2 месеца също попълвам и други дефицити.

# 245
Фолиевата к-на я пия повече от година. Мисля че само веднъж я "позабравих" за 2-3 седмици, но и бяхме далеч от опити заради точно премахната тръба в следствие на извънматочна. Ако няма с какво да е полезна е безвредна, така съм чела аз.
Чувала съм за вдигането на тежко при опити, даже помагало. Нещо свързано с кръвообръщението. Може и да ви лъжа жестоко😃. А когато забременеем  ще го мислим. Аз дете нямам но имам една племенница. Уникална дивачка и най-добрата ми приятелка. Всеки ден са страшни игри.. коя от коя по-шантава. Все я нося, все ме товари да нося нещо. И е на възраст в която разбира само нещата които ѝ изнасят. Всичко друго пренебрегва и продължава с магариите си 😁😁😁 Успех дами. В края на месеца и аз сигурно ще вкарам в действие  двата теста. Закъснение не знам кога трябва да имам с моя цикъл 32-40-35-44-48 🤦🏼♀

# 246
Аз пак се пречупих... 10 ден след О - отрицателен.

# 247
Лютиче(-)тест след 10ову нищо не показва,изчакай поне 12-14 ден след ову.Поне за уринарните преди 12 ден няма смисъл,прекалено е ранно

# 248
Лютиче , рано е , след 2 дни ще бъде + !
При мен нито цикъл , нито бебе .
В деня в който трябваше да ми дойде (11.01) направих един шуър чек отрицателен, от тогава не съм правила тестове и си чакам търпеливо , вече е 2ри ден закъснение и няма никой , а гърдите ми направо ще се пръснат , станали са като балони и са адски болезнени , не мога да спя по корем. Да вземе да ми дойде вече ,че да се успокоя .

# 249
Dreamer, може да е късна овулация. Ако не ти дойде до събота, направи пак тест с първа урина според мен.

# 250
Някой забременявал ли е тук с надномерно тегло? Имам едни 10-12 килограма отгоре, принципно нито ми тежат, нито ме притесняват визуално, тренирам с тежести и не мисля, че "излишното" е само мазнини. Но пък БМИ ми е над 25 и не знам дали това не е проблемът.

# 251
Късна О съм сигурна ,че не е защото я проследихме на УЗ , по-скоро си мислех за късна имплантация(което отново ми се струва малко вероятно), защото преди някъде ми беше излязла статия ,че може да се случи спонтанен аборт или биохимична бременност заради имплантация на 10-12ти ден ,но не е и абсолютно задължително , само че не съм сигурна колко е достоверна тази информация.

# 252
Аз забременях 80 кила, които не ми тежаха (макар реално за структурата ми да бяха много), защото бях на прав път, тренирах много, хранех се що годе балансирано, не оптимално, но балансирано. След бременността отключих ИР. Не знам дали проблемите не са били налице и преди това честно казано, защото така и не направихме обременяване, всеки месец следях хома индекс. Кчих 20 кг, смъкнах 12-15 след раждането, ноооо нередовното хранене, животът на кофеин и никаквият сън за съжаление си казаха тежката дума и си върнах всичките кг от бременността.

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 11:47 от Misery.

# 253
BMI е някакъв ориентир, но има жени ( активно спортуващи и повече кг мускулна маса), за които кг не са проблем. Важен е процентът мазнини. Мисля,че има калкулатори и затова, можеш да погледнеш.
Така или иначе BMI 25 не ми се струва особено много.
Аз се бях засилила да отслабна за да ми е леко после с качените кг по време на бременността, но с тези празници... Ако не е станало този месец,че вляза в режим и тренировки пак. Simple Smile

# 254
Над 25 ми е БМИ, около 27 е. 77-79 кила на 170 съм. Като цяло се опитвам да поотслабна още, 2020 бях 95 кила.

Общи условия

Активация на акаунт