Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 635
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Записвам се с отрицателен тест два дни преди цикъл.Сега ще си чакам кротко цикъла и с нови надежди към пети месец опити.
Успех на всички, които не чакат тези дни!

# 256
Над 25 ми е БМИ, около 27 е. 77-79 кила на 170 съм. Като цяло се опитвам да поотслабна още, 2020 бях 95 кила.

Аз съм в същата ситуация. В момента съм 80 кг. на 174 см. ръст. Свалих ги от 92 от края на 2020.
Трябва още да смъкна, но мотивацията ми намалява.

# 257
  • София
И аз съм 174 см и съм 72кг,а бях 64кг и ще започна 90 дневната. С нея след раждането свалих доста кг.

# 258
Ех, че високи мацки сме се събрали. Simple Smile Аз съм 176 и в момента 75кг, на 70 се чувствам идеално (толкова бях лятото) това ми беше целта или малко под тях за да ми е леко и бременеенето. Аз изчислявам калории и следя макроси, така отслабвам. И тренировки разбира се. Simple Smile

# 259
Аз BMI не съм изчислявала, но имам излишни "скромните" 20кг. При мен след извънматочната се получи рязкото качване и за година от 75 стамах 96кг. Сега уж се ограничавам. Преди празниците бях свалила 5-6кг, скоро не съм се теглила. Тежат ми и не се харесвам, но при мен малко по-бавно се получава свалянето.

Иначее взех си два теста на twip, защото бяха най-чувствителните в аптеката (20), а не ми се обикаляше да търся express test. Умишлено ги оставих в колата, за да не се изкушавам сутрин и ще се опитам да устискам до понеделник. Междувременно продължава подобието на ПМС. Подобие е, защото не е точно ПМС, а някакво странно напрежение

# 260
О, вие сте си добре. Аз съм 165 и в момента тежа 88кг Sad
Когато забременях със сина ми бях 77кг, т.оест пак имах излишни 10-тина..
При някои жени излишните килограми пречат, но не е задължително.

# 261
Тази каранти и локдаун май на всички се отразява.. При мен от 60кг през 2020г., сега преди има няма седмица реших да видя какво става с кг и рязко 70 съм ги ударила.. Честно казано ми натежават, защото на мен всичко ми се лепи на корем и малко на крака и като трябва да се сгъна да се обуя и ми е малко кофти вече Satisfied Да не казвам, че дънките съм ги опнала от всякъде и се чудя кога копчето ще се предаде. Умишлено не си взимам по - голям размер, за да мога си ползвам тези като "критерий" за отслабване.. Иначе всички ми казват, че така съм изглеждала по-добре, като се има в предвид 180см височина, а преди това съм била като "пръчка".. Аз обаче не си се харесвам много, много и ще започвам да работя и по този въпрос скоро..

# 262
охооо колко нови бебежелаещи има тук Simple Smile Добре дошли на всички ви и да се задържите само колкото да се запознаем Simple Smile при мен напоследък е скучно и еднообрзно. Мога единствено да се оплача, че на работа имахме болен колега и сега се следя дали ще имам някакви симптоми. Иначе, съдейки по ЦС и пробожданията, мисля, че съм във фертилни дни, но странното е че нямам никакво желание за секс тази седмица. Ще гледам все пак да се отчетем Simple Smile

П.С. Жасмин, ЧРД на патерици! Бъди здрава и нека най-скоро видиш желаните две чертички! Simple Smile

# 263
А до колко влияе ако си под нормата? Аз съм висока около 160, а килограми около 42-43.Старая се да се храня хем правилно, хем повечко да вдигна килца. Но много зависи как съм натоварена на работа, има случаи да не успея да ям там
Или пък ако съм в къщи не закусвам винаги. Но на този етап си стоя на тези стойности. Винаги съм била слабичка, добре че качих и над 40кг, иначе сигурно ще  още по - зле.По принцип където и да съм ходила на лекар, поне до сега никой не мие казал, че това е проблем. Знам ли обаче? 🤔

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 12:42 от funn

# 264
Аз качих 2-3 кг след като започнах фолиевата киселина.Започнах да огладнявам по често,незнам дали е от фолиевата,но при мен така действа!

# 265
funn, аз съм горе-долу с твоите мерки, една идея по-висока. Не е проблем, стига хормоните ти да са в норма. Когато бях под 40 кг, имаше проблем и ми спря цикъла. Сега не съм изследвала хормони, но М си ми е на нормални интервали и продължителност. Досега никой гинеколог не ми е казвал, че трябва да напълнея, за да забременея и да износя дете.

# 266
Момичета искам да ви питам за цервикалната слуз. При първите 2месеца опити я имах, но след това не. Задължителна ли е тази слуз за овулацията, щом я няма, значи ли, че нямам овулация?!

# 267
Не, но е хубаво да си вземете лубрикант, защото ЦС помага на сперматозоидите. Аз също не забелязвам ЦС, но имам О.

# 268
Но не стандартен лубрикант,  защото не е добре да се използва при опити за забременяване.
Аз ЦС имам винаги, цвл живот и я разпознавам и после изчезна за 2м и по това познах,че нещо не е ок. Оказах се с бактериална вагиноза. След като се излекувах ми се върна и фертилната ЦС.
Не знам дали има доказана връзка, така се случи при мен.

# 269
Моята изчезна след ковид и сега лека полека се завръща, но е много странно като цяло. В понеделник беше направо като вода и си помислих, че овулацията наближава, но тестът не беше на същото мнение. Във вторник пълна сухота и много положителен тест за овулация. Вечерта ме заболя доста силно отляво и така до следващия ден на обяд, когато имаше маааалко "яйчен белтък" и това беше. Надявам се да сме уцелили момента във вторник вечерта.

Общи условия

Активация на акаунт