Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 636
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
Чувала съм,че при някои по скоро е водниста

# 271
И аз съм така ... преболедувах към края на Ноември /началото на Декември Ковид ...нямах проблеми относно МЦ дойде си точно на 28-29число. Но в този ред на мисли усещам сухота , положителен тест за овулация , естествено си подпомогнахме с лубрикант бях си поръчала преди Коледа въпросният Преферт гел и със него действахме. Либидото ми е доста повишено, а вече минаха поне три дни от О...такова ми се две не видя 😅😅

Относно килограмите и на мен ми се иска едни 10кг на долу. Аз съм от високата гилдия , като повечето дами 1.76 см варирам от 75-78кг
Добре съм се чувствала най вече между 68-70кг, честно казано !

# 272
  • София
Здравейте, прогестерон 21,4 дали значи нещо? При граници за лутеарна фаза до 20.

# 273
Здравейте, прогестерон 21,4 дали значи нещо? При граници за лутеарна фаза до 20.
вероятно, че е имало овулация...

Аз бях 96кг на 163 височина и не можех да забременея. Забременях на 90 от болницата излязох 82. Сега втората забременях на 88.7, но едва ли ще отслабна както първия път.

# 274
За ЦС: не съм обръщала много внимание досега. Този цикъл понеже не правих тестове за О и не ходих на фоликулометрия и ми направи впечатление, че около 12-13-14 ден имах по-обилна ЦС. Дори слагах ежедневна превръзка, защото ставаше като сопол. Зачетох се в интернет и доколкото разбрах, че О е непосредствено след като спре гъстата ЦС. Не знам колко е вярно, но се отчетохме в тези няколко и първия "сух" ден.
Седмица след О пак ми се появи някакво течение, но доста воднисто и супер малко.

# 275
И на мен ми се струва, че ЦС в идеалния си вид идва 2-3 дни преди О, а в дните на О като че ли почти няма...

# 276
Момичета, аз не издържах и си направих тест. Имам много силни ПМС болки. 35 ден ми е днес, 30-31.12 предполагаема ову. Не е с първа урина. Преди 3 дни си правих и беше -
Мисля, че теста нещо е дефектен обаче 😅

# 277
Mimird, странен е малко резултатът с тази наситена точка горе и никаква чертичка.
Аз бих повторила утре с първа урина, стискам ти палци да е положителен! Flowers Four Leaf Clover

# 278
Mimird, точката е там където трябва да започне чертичката. Чисто си е дефектен, но предполагам, че е щял да стане положителен.
Повтори с първа урина и да се похвалиш с хубави чертички! Flowers Four Leaf Clover

# 279
И на мен ми се струва, че ЦС в идеалния си вид идва 2-3 дни преди О, а в дните на О като че ли почти няма...
Да, има нещо вярно!На мен като ми излезна(+)тест ову и на следващия ден почти липсваше цс

# 280
mimird A, аз пък мисля че нещо има станало 😊 Дано не греша , виж утре зареди се с един нов тест и на ранина го направи. Дано чувството ми да е вярно. Успех! Ще чакаме утре отговор Wink

# 281
  • На изток от Ада
Аз се записвам с зацапване вероятно М.

За кг ами 74 съм при ръст 170 см искам да поотслабена ама....
За Цс имах сега сякаш нямам.

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 15:43 от nasito8988

# 282
Според мен теста е положителен. С първото дете, първия тест, който си направих, 5 дена преди датата на цикъла, беше с подобна бледа черта.

# 283
И аз мисля, че нещо не е наред. Благодаря на всички, ще пробвам ако не ми дойде след 2-3 дни. ❤ Ето още една снимка
Mimird, точката е там където трябва да започне чертичката. Чисто си е дефектен, но предполагам, че е щял да стане положителен.
Повтори с първа урина и да се похвалиш с хубави чертички! Flowers Four Leaf Clover

# 284
Като го гледам този тест ми се струва,че ще си стане една хубава чертичка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт