Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 633
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
Cruella, съжалявам нищо не разбирам по темата, но дали може да споделиш линк към темата за генетични изследвания,чу и аз имам питане?

Относно тестовете, на мен ми омръзна да гледам все по една черта и вече край с предварителното тестове. Тест съм си казала чак на 4 или 5ти ден закъснение. Сега имам 3 дни до М и нямам никакво намерение за тест,но аз и вътрешно съм се примирила,че не е станало.

# 226
# 227
Благодаря ти 💕

# 228
Спрей за зачеване,не съм чувала за тях!Личи че съм от по старата генерация:)

# 229
Жасминче, честит рожден ден на патерици! Бъди много здрава и съвсем скоро да се сбъдне мечтата ти! ❤️
Колко много нови попълнения 😊 Нека това предвещава още по-голям бейби бум. Успех момичета!
При мен установих дефицит на вит. Д и взех спрея на Бетър Ю 1000IU, че трябва за кратко време да наваксам.
Колкото до техен спрей за зачеване не съм виждала. Има витамини за зачеване на Прегнакеър. Тях ги препоръчвам!

# 230
  • На изток от Ада
Мъжа ми вчера ми взе тестове за Овулация +тест за бременност. Та имам тестове... Чакам М, най- късно до 19 януари.
Кактус спрея Бетър е мн хубав, аз и в12 имах техен и той е много хубав. На мен ми помогнаха.

# 231
Във връзка с добавките имам цял списък с такива със следната препоръка:
"Това е комбинацията от добавки, които трябва да се приемат (като форми, дози, начин на прием... ), за подпомагане на репр. функция при жени - имат синергично действие, действат комплексно ( т.е. всяка една от тях е важна).
Те са съобразени, с всеки един евентуален проблем, който може да има и който би попречил на зачеването - генетични мутации, по-високи NK клетки, проблем с О., с ЛФ, с МЛ, ИР, с митохондриите  и т.н. но, когато са в по-лека степен и когато дори не се предполага за тях - за по-тежките случаи, се назначава терапия ( или процедури) от лекар.
Влияят на ФСХ, АМХ и Инхибин В ( респ. на кач-вото на яйцеклетките, развитието на ембриона/-те в най-ранна фаза, веднага след оплождане на яйцеклетката, както и по време и  след имплантацията), синтеза на прогестерон,  МЛ и т.н.).
Комбинацията е много добра, помогнала е на много момичета през годините -  при намален и дори ИЯР, както на ЕЦ, така и при инвитро - ЗЕТ... дори и с ДЯ."

Още не съм ги поръчала, защото нещо не можах да се оправя с поръчването, ама ще хвана някой за помощ тия дни. Та не мога да споделя мнение за ефективност.

# 232
Вчера правих тест за О нямаше нищо(беше самотна черта),свършихме работата,понеже този месец пробваме през ден.Сега правих (15ти ден от 29 Ц) и по-положителен няма на къде...
И сега не знам тази вечер да работим ли,защото утре вечер няма да можем..😁
Незнайно защо вчера изобщо нямаше нищо,а днес толкова наситена 🤯
Впрочем са на twip лентите..
Скрит текст:
[spoiler\]

# 233
Здравейте и от мен, рядко пиша, но ви чета редовно Blush
Да се оплача, този месец след последната биохимична бременност миналия месец, май тотално ми се обърка цикъла и овулацията. И аз не знам от кога да засичам.. Когато трябваше да ми дойде, имах само зацапване и положителен тест, после след 4-5 дни ми дойде вече наистина. Смятам го с по-късната дата и уж точно днес трябва да ми е овулацията, обаче въобще не го чувствам така. Обикновено ми се отразява психически много добре, а днес точно обратното - тотален стрес. И ми излязоха пъпки, което пак по принцип не ми се случва по това време. Струва ми се, че изтървахме момента Sad май трябва всеки ден опити за по-сигурно Laughing

А да питам, тези, които вече имат дечица.. как се пазите при потенциална бременност? Нали е хубаво да не се вдига тежко и да не се претоварваме, ама с друго дете вкъщи как става тази схема? Weary Моето е вече 11кг и по няколко пъти на ден го вдигам и свалям, я от стола за хранене, я да го преобличам, я да го мия и къпя.. И си ми тежи, всеки път се напъвам да го вдигна, не е като да съм изградила мускули и да съм свикнала. Малко ми е хикс тази работа с пазенето ..  или просто да си карам така, пък да се надявам да няма проблеми Thinking

# 234
Момичета чух се с док, изследванията са добре. Но съм с ИР, чакаме тромбофилията. 🤗❤️🤞

# 235
Вчера правих тест за О нямаше нищо(беше самотна черта),свършихме работата,понеже този месец пробваме през ден.Сега правих (15ти ден от 29 Ц) и по-положителен няма на къде...
И сега не знам тази вечер да работим ли,защото утре вечер няма да можем..😁
Незнайно защо вчера изобщо нямаше нищо,а днес толкова наситена 🤯
Впрочем са на twip лентите..
Скрит текст:
[spoiler\]
Опитайте днес или утре сутрин. Ако О е след 24ч. Така ще имат време спеематозоидите да стигнат до тръбите. Бях чела, че им отнема няколко часа и затова двойките, които се концентрират само върху овулацията изпускат момента, защото са важните дните преди нея, да има сперматоизоиди в готовност за оплождане. Успех!

# 236
МамаЮли, и моя син е вече към10кг. Старая се много да не го вдигам, ама си е малък, налага се. Не мисля че това е толкова голям проблем Simple Smile

# 237
Мари, добре е че сте се разписали вчера. Ако можете повторете днес или утре преди обяд. Аз в месеца в който стана не следих, защото имахме много гости, ангажименти и тн. Та успяхме само 1 път да се обичаме около датата. След това като си гледах календара и записките на кой ден по принцип е моята О, заключих, че въпросния 1 път е бил 2 дни преди О.

За вдигането.... Ами моята дъщеря вече е 16кг. Иска си детето да се гушка. От време на време я вдигам. Няма как да се процедира както при първа бременност. То и ако няма проблем няма и нужда от Бог знае какво пазене.

# 238
Моето дете също е 11-12кг и доста се носим. На разходка особено, често я нося на дълги разстояния, без ръце оставам 😀

# 239
За сега се справям. Моята госпожица е почти 10 кг, но си я вдигам. Понякога ми идва тежичка. Ще видим като ми натежи и корема как ще е. Успокоява ме факта, че е на път да проходи.

Общи условия

Активация на акаунт