Термин юни 2022 - тема 2

• 59 310
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
В тази табличка показват средни стойности. Идеално си е. Леко над средното.

# 226
В тази табличка показват средни стойности. Идеално си е. Леко над средното.

Страхотна табличка, много благодаря ❤

# 227
Не съм писала от доста време, но исках да ми мине прегледа и тогава да се включа.Чакане отново 2 часа в Токуда за преглед.....но пък всичко е наред с бебето. 25седмица и 5 дни - 690гр,като параметри докторката каза че всичко е както трябва. Попитах я за болките в кръста,защото са ГОЛЕЕЕЕЕМИ ,а тя ме успокои,че ще ги имам 6 месеца след като родя.С предишните бременности нищо не съм усещала,сега са нетърпими.Като се изправям  например ми трябват няколко минути, за да се наглася....Не се казвам на кантара,няма и да го направя.Иначе си ми личи с якета го скривам корема,но личи. Аз вече започнах обратното броене,защото ми е тежко и искам по-бързо да се свършва....

# 228
Не съм писала от доста време, но исках да ми мине прегледа и тогава да се включа.Чакане отново 2 часа в Токуда за преглед.....но пък всичко е наред с бебето. 25седмица и 5 дни - 690гр,като параметри докторката каза че всичко е както трябва. Попитах я за болките в кръста,защото са ГОЛЕЕЕЕЕМИ ,а тя ме успокои,че ще ги имам 6 месеца след като родя.С предишните бременности нищо не съм усещала,сега са нетърпими.Като се изправям  например ми трябват няколко минути, за да се наглася....Не се казвам на кантара,няма и да го направя.Иначе си ми личи с якета го скривам корема,но личи. Аз вече започнах обратното броене,защото ми е тежко и искам по-бързо да се свършва....

Браво! Радвам се, че всичко е наред Simple Smile
При кого св следиш в Токуда

# 229
Следя се при д-р Атанасова, доволна съм!

# 230
Вчера бях на ФМ, в 22+5 и беше 570 , но върви седмица напред. С ранна овулация съм. Значи вашето точно си отговаря.
Момичета, наясно ли сте дали 507гр. За 22г.с +4дни е добре?

# 231
Момичета, някоя от вас да я боли кръста? Мен ме боли само като легна.. и е ужасно

Здравейте! Аз ходя редовно на остеопат и ми помага много за болките в кръста.

# 232
  • София
Аз се старая да правя почти всеки ден ето тези упражнения:

https://www.youtube.com/watch?v=YkMVyakVvsg&list=PL5j_hlPSye … ndex=4&t=535s

и като цяло, засега нямам оплаквания като болки в гърба, кръста, мускулите.

Пробвайте ги.

Не мога да разбера лекари, които казват, че някаква болка е 'нормална'...

# 233
Аз ходя на боуен терапия за кръста и гърба и съм като нов човек.

# 234
Здравейте мами❤️❤️❤️ знаете ли пола на бебчо вече?
Аз съм в 23+4 ,някъде около 17-18 седмица ни казаха ,че е момче  днес съм на преглед и пак ще  погледнат за пола ако малчо е застанал както трябва. ❤️❤️❤️❤️🤗🤰

# 235
Здравейте мами❤️❤️❤️ знаете ли пола на бебчо вече?
Аз съм в 23+4 ,някъде около 17-18 седмица ни казаха ,че е момче  днес съм на преглед и пак ще  погледнат за пола ако малчо е застанал както трябва. ❤️❤️❤️❤️🤗🤰

Ние го знаем от 10-та седмица благодарение на пренаталния тест. На втората ФМ го потвърдиха:)

# 236
Здравейте, момичета, в Кидсо.бг има цветен петък, доста неща на по 10лв.
Досега не съм поръчвала и не знам как е качеството, но нещо ме хвана среднощната треска за пазаруване - от 4 часа съм будна и си харесах доста неща 😀
Ако някоя е поръчвала и знае дали качеството е добро, както и дали си отговарят размерите, моля да сподели 🤗
Цветен да ви е петъка! 🍀🌷🤗

# 237
Те кидсо са във вечни намаления. Онлайн не съм поръчвала, но за сина ми съм взимала от физически магазин ризка и панталонки. Отговаряха си, бяха с вътрешен ластик с копчета, което аз предпочитам. За качество нищо особено. Чико и Бенетон май бяха нещата, така че едва ли е ще има проблем с поръчката.

# 238
Аз бях на преглед по календар трябва да съм 22 г.с, а бебето е 19 г.с, но от самото начало си върви така. Та ми предстои ФМ, предните 2 пъти бях при д-р Борислав Иванов, но няма свободни часове та някой в Пловдив ако може да ме насочи към друг специалист. В АГ Селена дали правят само ФМ без да се следиш там?

# 239
Аз бях на преглед по календар трябва да съм 22 г.с, а бебето е 19 г.с, но от самото начало си върви така. Та ми предстои ФМ, предните 2 пъти бях при д-р Борислав Иванов, но няма свободни часове та някой в Пловдив ако може да ме насочи към друг специалист. В АГ Селена дали правят само ФМ без да се следиш там?

Здравейте, стискам палци всичко да е наред с бебока. В Селена правят ФМ доколкото знам Д-р Кръшков, а веднъж в месеца през уикенда и д-р Стратиева, няма да има проблем за преглед, но се обадете на регустратурата за запазване на час.

Общи условия

Активация на акаунт