Термин юни 2022 - тема 2

• 59 347
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
И моя хемоглобин започна да пада ,изписаха ми Ферум на Смарт Хит .

# 256
На мен Сорбифер Дурулес, но сега ще разгледам различните варианти. Притесняваме запека и как ще ми се отрази на стомаха.

# 257
На мен Сорбифер Дурулес, но сега ще разгледам различните варианти. Притесняваме запека и как ще ми се отрази на стомаха.
Следя се при двама лекари ,единия ми изписа Сорбифер, другия Ферум .Избрах втория точно защото с него няма проблем със стомаха и изхождането .

# 258
Билкова кръв и Сорбифер, но още не съм ги взимала. От Билковата кръв ми се гадеше страшно много преди.

# 259
Аз от 1 месец пия Сорбифер и билкжва кръв. Нямам проблем със стомаха. Хемоглобинът не се вдига, но поне не пада.

# 260
Еми, червени меса, цвекло... Да е далече от прием на магнезий и млечни. Няма какво друго да направим, колкото - толкова. След раждането и вливането на три банки желязо пак гледам в епикризата, че са ме изписали с 92 хемоглобин.

# 261
Дефицит с храна не се наваксва. На мен лично не ми е драма и не се притеснявам. Нито ще ям месо, нито цвекло. Пия си хапчетата и толкова.

# 262
Да, само с хапчета се е преживявало винаги.
Имах предвид, че приемът на медикаментите трябва да е далеч от млечни и магнезий, другото е бонус. Това за който се интересува, де.

# 263
  • София
И аз пия Сорбифер 2 х 1 на ден и отделно Феротон.
Много е важно желязото да се взима поне 2 часа преди и след млечни. Което никъде не го пише, а е важно за абсорбиране.
Но не съм съгласна, че храната не е важна. Напротив, дори да не е достатъчно за наваксване на дефицит, със сигурност помага и витамините от храна се абсорбират по-лесно и в по-голям процент.

# 264
До колкото знам е добре да се взима желязото и с вит Ц

# 265
Ето една таблица за съвместимост между витамини и минерали, както и храни, богати на тях, ако все пак някой е решил да яде друго, освен хапове, спрейове и извлеци. 🤣

# 266
Здравейте, бремеността ми започна без никакви симптоми освен леко гадене сутрин което приключи за една седмица. От няколко дена насам обаче отново започна да ми се гади сутрин и е по силно от това в началото .. дали е нормално?

# 267
При мен в началото имаше гадене и  повръщане. После имаше подобрение и известно време нямах гадене. От над 15 дена пак се появи и е много повече в сравнение с началото. Не повръщам, но постоянно ми се гади и повдига.
Не мисля, че е нещо, за което трябва да се притесняваш.

# 268
Момичета ,някоя от вас с по-твърд корем ? Не си спомням някога да е бил мек ,но от седмица-две е осезаемо доста твърд ,ходих при двама лекари и двамата ми казаха да увелича магнезия ,единия ми каза да намаля разходките ,другият ми каза да не се ограничавам ,започвам да се стресирам много .
Имам алергия и постоянно си духам носа ,кихам и леко кашлям ,това определено допринася за втърдяването .

# 269
Здравейте,мами моят термин е 28 юни.От град Русе съм .Други мами има ли с такъв термин.Много хубава група ще си отменяме опит.

Общи условия

Активация на акаунт