Термин юни 2022 - тема 2

• 59 314
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
Аз в началото на месеца пътувах 300 км в посока за ден и съответно връщане същия ден. Вече на прибиране малко преди София ми стана неудобно на кръста, но за болка не мога да говоря. Като се раздвижих си бях супер. През деня също се движа с колата, нямам проблем. Следващата седмица се очертава пак да мина 600 км за ден. Нагласям си седалката на удобна височина, издувам я където е необходимо и така.
Не знам дали има значание, но преди да забременея бях 47 килограма, а сега не съм  качила кой знае колко може би 6-7 килограма. Предполагам тежестта оказва влияние, както и предишни болки в гърба/тялото, аз такива не съм имала.

# 361
Здравейте момичета 🤗🤗🌞💖
В 29 г.с съм и бебчо постоянно рита особено като си полегна . Вие как сте с ритниците 🤣  ?
Какво ще кажете за киселините , при мен се върнаха със пълна сила   от началото на 7-ми месец съм постоянно с киселина, вие как се справяте с тех? ❤️

# 362
Здравейте момичета 🤗🤗🌞💖
В 29 г.с съм и бебчо постоянно рита особено като си полегна . Вие как сте с ритниците 🤣  ?
Какво ще кажете за киселините , при мен се върнаха със пълна сила   от началото на 7-ми месец съм постоянно с киселина, вие как се справяте с тех? ❤
При мен се появиха за първи път в началото на 6- ти месец.Сега спряха ,но е добре да се консумират по -леко храни. Супички или салатки,може би. Нощтно време най-ме мъчиха,по цяла нощ,добре че сега от няколко дни има затишие.  Ритничетата ги усещам постоянно,по  едно време имах силни удари в яйчниците…сега си се превърта и “плува”,но не е ритало така силно. Тогава на 2-3 пъти се бях наплашила .Също вечер е мн активна госпожицата 🥰

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 16:36 от Mariah 7

# 363
При мен ритниците са билезнено силни понякога. Разположила се е хоризонтално ,видяхме на ехограф точно 30 седмици като станах. Предния път бях с предна плацента и май никога не са били толкова силни,а сега е задна и не знам кога точно спи,почти постоянно я усещам.

# 364
Някой с наблюдение над тези колички
https://www.nicollebaby.com/pokupka/комбинирана-количка-baby-merc-novis-черна-7885
Много ми хареса визуално, но съм чувала, че полските колички са голям боклук.

# 365
При мен ритниците са билезнено силни понякога. Разположила се е хоризонтално ,видяхме на ехограф точно 30 седмици като станах. Предния път бях с предна плацента и май никога не са били толкова силни,а сега е задна и не знам кога точно спи,почти постоянно я усещам.
При мен  ритниците също не са приятни, главичката е надолу и рита точно в ребрата . Ходихте ли за измерване на тонове ? ❤️

# 366
Някой с наблюдение над тези колички
https://www.nicollebaby.com/pokupka/комбинирана-количка-baby-merc-novis-черна-7885
Много ми хареса визуално, но съм чувала, че полските колички са голям боклук.

Полските не са боклук, даже напротив, но за цената може да се вземе нещо много, много, много по-добро. Не си заслужава определено и говоря от личен опит с Babydesign. А тези 14-15 кг с монтиран кош е просто безумие. До 11 кг гледайте, другото е просто мъка.

# 367
Колебая се много между Cybex Priam или Cybex Balios S - като доста по-евтина или пък Egg?
Тези дни обикалям по парковете и къде дискретно къде не толкова 😀 оглеждам бебешките колички на хората и визуално никак не ми харесват повече.. тази полската много ми хареса на външен вид, но съм чувала лоши отзиви за полските колички, иначе аз честно казано нищо не разбирам..
Ще се радвам да ми препоръчате. Имам финансова възможност да взема и много скъпа количка, но не съм от хората, които целят да се правят на интересни, по-скоро ми се иска нещо удобно за бебчето и цената да бъда оправдана.

# 368
Аз, оказа се, не съм голям фен на количките и почти не използвах. Общо взето ще я извадя само защото идва лято, но като отминат жегите след два месеца пак ще съм си закачена с бебето отпред, та имам само странични наблюдения. Най-добри отзиви съм срещала за Cybex (имаме лятна такава и за краткото ползване съм доволна), Peg Perego, пък в Jane Muum направо се кълняха хора от предишната отчетна тема и една моя роднина. Затова, ако трябваше да избирам сега, сигурно бих тръгнала от нея.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 23:04 от Enter Sandman

# 369
Ние имаме Cybex Balios S Lux от първото. Не е мръднала. Дори драскотина няма, а сме я бутали по дупки и павета навред. Сега само ще извадя коша и сме готови.
Обаче си е 11-12кг с коша за новородено. Не е лека, но пък е супер качествена.
Лятото пътувахме до място без асансьор и взехме една евтина и сууупер лека Chipolino Move On, само 4.7 кг. Огромна разлика наистина, но се изпотроши бързо. Още си я ползваме и втората, де, но има липсващи елементи вече хехе.
Та, идеята ми е - няма пълно щастие. Въпрос на вкус е. И по-евтините ще изгледат бебето. Важното е на мама какво ще й легне на сърцето…

# 370
Някой има ли мнение за таЗи https://bebestil.bg/produkt/hartan-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B … ce-vita-2-%D0%B2/ ? Мъжът ми каза,че са мн по-евтини в Германия,но аз нито познавам някой лично с такава  ,че да питам ,нито по парковете я виждам .Само едно момиче бях видяла с такава. Аз се бях спряла на Cybex Priam,…общо взето искам да в нещо мн удобно за бебето и за мен и да не тресе,пък дай Боже да послужи и за второ.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 00:59 от Mariah 7

# 371
Някой има ли мнение за таЗи https://bebestil.bg/produkt/hartan-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B … ce-vita-2-%D0%B2/ ? Мъжът ми каза,че са мн по-евтини в Германия,но аз нито познавам някой лично с такава  ,че да питам ,нито по парковете я виждам .Само едно момиче бях видяла с такава. Аз се бях спряла на Cybex Priam,…общо взето искам да в нещо мн удобно за бебето и за мен и да не тресе,пък дай Боже да послужи и за второ.

Аз наблюдения нямам, но количката ми се вижда много хубава на външен вид. Също ще се радвам ако някой сподели мнение. Simple Smile

# 372
  • София
Както каза Enter Sandman - няма пълно щастие 🙃
Аз направо прекалих в проучването за колички (имам този навик).
Cybex Balios S Lux - тръгнах от нея, много ми хареса, големи гуми, удобна за бутане. Обаче седалката ми се вижда толкова плитка, че не знам колко ще е удобна на едно 7+ месечно бебе и дете. Много е популярна, постоянно виждам такива и все ми се се струва, че децата висят някакси. Напълно седналото й положение е леко полегнало (не е 90 градуса), а напълно легналото чак леко главата на детето все едно виси. Произведена е в Китай (дори Приам-а).
Пег Перего (book) - италианска работа. Има супер много измислени неща: кошът за новородено е жесток, много е просторен, може леко да се повдига (анти рефлукс). Може да се ползва и само кошът като легълце, има лека полюшваща функция. Лятната седалка е супер просторна в сравнение със Cybex. Има напълно седнало положение и сенникът стига до крачетата почти. Единствено нещо не ми харесва в рамата и ми се вижда малко паянтова и нетолкова удобна за бутане колкото cybex. Но за бебето според мен е по-удобна.
Jane Muum или Kawai. Много добре изглеждат и са удобни за бутане, летният кош е сякаш по-широк и дълбок от cybex, едиствено не знам на muum сенникът доколко се разтяга и до къде стига.

# 373
Здравейте, ще ви сменя малко темата, но бихте ли ми препоръчали ефикасни капки за нос?

# 374
Както каза Enter Sandman - няма пълно щастие 🙃
Аз направо прекалих в проучването за колички (имам този навик).
Cybex Balios S Lux - тръгнах от нея, много ми хареса, големи гуми, удобна за бутане. Обаче седалката ми се вижда толкова плитка, че не знам колко ще е удобна на едно 7+ месечно бебе и дете. Много е популярна, постоянно виждам такива и все ми се се струва, че децата висят някакси. Напълно седналото й положение е леко полегнало (не е 90 градуса), а напълно легналото чак леко главата на детето все едно виси. Произведена е в Китай (дори Приам-а).
Пег Перего (book) - италианска работа. Има супер много измислени неща: кошът за новородено е жесток, много е просторен, може леко да се повдига (анти рефлукс). Може да се ползва и само кошът като легълце, има лека полюшваща функция. Лятната седалка е супер просторна в сравнение със Cybex. Има напълно седнало положение и сенникът стига до крачетата почти. Единствено нещо не ми харесва в рамата и ми се вижда малко паянтова и нетолкова удобна за бутане колкото cybex. Но за бебето според мен е по-удобна.
Jane Muum или Kawai. Много добре изглеждат и са удобни за бутане, летният кош е сякаш по-широк и дълбок от cybex, едиствено не знам на muum сенникът доколко се разтяга и до къде стига.

Ние взехме тази на Peg Perego и наистина е толкова страхотна колкото я описахте. Просторна, удобна ми изглежда и е доста лека. Много лесно се сменят кошовете й и има чувалче и чанта в комплекта. Отделно сенникът й пада доста до долу, което е плюс тъй като няма да пече на детето. Всичките ми познати и приятелки казаха че е много важно да може да стига по надолу.
Засега от вида и от изработката съм много доволна. Ще видим с бебенце живот и здраве как ще е ❤

Общи условия

Активация на акаунт