Термин юни 2022 - тема 2

• 59 332
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,

Ние си купихме количка Bebe Stars Torro 3в 1 (гръцка е) - лека е, лесно се бута и лесно се сгъва и разгъва, рамата е малка и се събира в багажника на колата ми, което за мен беше от огромно значени ... Като се роди бебето живот и здраве ще видим и с него вътре как ще е... но от няколкото вида, които гледахме сякаш цена качество тази ми изглежда най-добре Simple Smile

Успех с пазаруването Simple Smile

# 376
А ние сме с Косато от първото бебче. Доволна съм. Но като цяло и не съм фен на количките. Много по-удобно ми беше със слинг и раница после. Израстна си така детето. Много лесно за придвижване и за пътуване с градския транспорт,което ми се случваше често.

# 377
Момичета, при някоя от вас наблюдава ли се изоставане в растежа на коремчето на бебенцето? При мен е около седмица, не мога да преценя колко е сериозно. Следящата ме АГ ме посъветва да запиша трета фетална в Марковс.

# 378
Момичета, при някоя от вас наблюдава ли се изоставане в растежа на коремчето на бебенцето? При мен е около седмица, не мога да преценя колко е сериозно. Следящата ме АГ ме посъветва да запиша трета фетална в Марковс.

Кой ви каза, че изоставя коремчето на бебето? Може да не са го измерили правилно. Дано да е това Heart
На моята втора морфология казаха, че всичко е наред, но като се прибрах и разгледах снимките излиза, че всички органи по малко изоставят с около  седмица- две. На ЖК казах на АГ и гледа ги внимателно и той каза, че си вървят добре бебетата.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 16:14 от Мацинка 33

# 379
Следяшата ме АГ го видя днес, с хубава техника е и няколко пъти измери. Обърна ми внимание, че трябва да се следи детайлно. Затова търсех някой с подобен опит Simple Smile

# 380
Следяшата ме АГ го видя днес, с хубава техника е и няколко пъти измери. Обърна ми внимание, че трябва да се следи детайлно. Затова търсех някой с подобен опит Simple Smile
Как е отбелязана обиколката на корема в амбулаторния лист който ви дават

# 381
Как е отбелязана обиколката на корема в амбулаторния лист който ви дават
AC 205.6 mm, отговаря на 25+1 г.с., а аз съм в 26+2 в момента. Като грамаж и други показатели е в норма.

# 382
Относно количките - ние взехме Inglesina Aptica. Бяхме се спряли на Electa, но в Емаг излезе голяма промоция с 500 лв надолу и взехме Aptica. Electa е много - по-компактната от двете. Много лесно се сгъват заедно със седалката.

# 383

Здравей, случайно ми попадна поста ти и реших да споделя своя опит. Аз родих преди 5 месеца и по време на бремеността някъде след 25та г.с. следящия ме аг измери коремната обиколка на бебка, че е с една седмица назад. Тоест в началото беше окей, но после коремчето изостана с една седмица и така си вървеше до момента в когото родих. Ходих и на фетална при добър специалист, той премери и също каза че изостава(в моя случай го отдаде на физически характеристики, понеже сме дребни и двамата с бащата). И по този начин винаги и теглото съответно беше по-малко на бебето предвид коремчето при ехографските измервания. В крайна сметка малката се роди 3кг,въпреки всеобщото мнение че ще е дребно,слабо бебенце. Все пак е нужно да разберете примерно дали се дължи на ген,хапвате ли достатъчно белтъци и протеини и т.н. Пожелавам успех и сладък финал с голямо бебче!

# 384
  • Майнатаун
Здравейте и от мен, аз съм в почти 28ма седмица, термина ми е 23.06. Втора бременност ми е пак с момченце. Blue Heart Имаме бъдещ батко, като разликата ще им е 4 години без месец може би.
За количките- аз ще ползвам Cybex Priam от първото дете, както и Easywalker  лятна, която ползвахме за пътувания и когато вече ми беше писнала Priam-a. Аз лично съм страшно доволна, нямам абсолютно никакви забележки, това е страхотна количка, но ако сега трябваше да избирам, може би нямаше да дам толкова пари, а бих взела Balios  S или Пег Перегото.

# 385

Относно количката - KikkaBoo. Избирах си колички +1000лв, все да е такава,онакава...накрая съвсем случайно влязохме в Хиполенд след ФМ, и тази беше буквално последната от модела. Беше толкова намалена,че няма да повярвате. Натоварих я,пробвах я,чудесна е и съм изключително доволна от покупката! Мъжа ми обеща, за второто -друга. И без това сме в ремонт и имаме строго определен бюджет, та ни дойде супер! Аз съм на мнение, че не е нужно количката да е кой знае каква марка и пари, при положение, че я ползваш 2 години и до там. Вярно,важно е да е удобна...и за майката и за детето,и толкова. Пък и не мисля,че дизайна и отстъпва по нищо на доста по-скъпи и подобни.

# 386
Ние доста разглеждахме и на база изискванията ни да е с голям бебешки кош, удобна лятна седалка, стабилна рамка, която лесно се сгъва и голям, лесно достъпен кош за багаж, се спряхме на Peg Perego BOOK SL MODULAR. Количката е страхотна! 

# 387
Здравейте и от мен!Във 23 г с съм и очаквам момиченце🌺🙏😊имам кака на 8г,ще се радвам да се включа във вашата група и да си общуваме 😊😊вече съм направила покупки за бебка,останаха дрешки и чаршафчета 😊

# 388
Момичета, имате ли/смятате ли да взимате бебефон?
Аз съм хвърлила око на този. Цената му е доста примамлива. Някой има ли впечатления от него?

# 389
Мами вие колко килограма качихте до момента ?
Аз съм в 8-ми месец и до сега съм качила 8-9 килограма.❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт