Ах,тези ЮЛСКИ бебоци, на мама и татко сладките мишоци

• 12 071
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
Тиция за разстройство аз пиех чай от шипки,оцет,витамин це!На бебето мисля че може малко чай да дадеш, а също и течен вит це!Но пак си се консултирай с лекар!Незнам дали кърмиш,може и ти да пиеш!
А педи ми беше казала да си пазя останалия ми рингер(глюкоза)За когато някой се разстрои, но не съм сигурна дали каза разстрои или запече!Ще трябва да питам как по-точно действа глюкозата дали запичащо или не!
Хайде лека нощ на мами и бебета!

# 121
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, момичета!
Честито на бебчетата, които имат повод за празнуване! Да са много здрави!
 welcome на мами Nita, Dunda и kris79 с бебчета Калоян, Дани и Людмил!
Рени, честита ти племенница! Да расте здраво и щастливо дете!
Venka, стискам палци да се оправите по-бързо! Относно започването на захранването, за момента мисля да започна със зеленчукови пюрета - морков първо, а после ще му мисля. Много съм объркана от всички тези схеми! А относно вегетарианството, виж това:
http://www.9m-bg.com/display.php?show_article=3&open_article=1344
Valche, ако на Ема й е излязъл белега от БЦЖ-то, защо искаш отново да й го бият? Аз мисля, че появата му означава, че всичко с ваксината е наред.
При нас вчера и днес духа студен вятър, но пък пече такова хубаво слънчице...и все по разходки бяхме. Обаче аз май успях да настина  Sad.
Исках да ви питам - като се въвеждат картофи, стават ли тези, обикновените? Върти ми се нещо в главата, че имали нишесте и не били подходящи, ама като не помня къде съм я чела тази информация? От готовите пюрета само картоф май няма, а ми се иска бебка да го опита без да е в комбинация с друг зеленчук все пак... А какъв е тоя сладък картоф  newsm78? Изобщо, много съм зле, все се каня да чета по-подробно из форума, но времето не стига...
Това е от нас. Лека и наспивна!

# 122
pepi111 аз НЕ искам да й бият нова, а ме интересува, дали ако е излязло ще й бият. Просто не съм наясно много с тези ваксини. Аз имам три БЦЖ-та на рамото newsm78.

Това за картофите и мен ме интересува. Ако си имаме картофи от градината на село, дали ще бъде добре да ги варя, пасирам и така да се захранваме като започнем?

Кои са признаците за появата на зъбче? Ема е доста крива последните два дни - предимно вечер, и тъпче всичко каквото докопа в уста, и някакси потрива долния венец с играчки, праста си, пръста ми Joy

# 123
valche от сноши се каня да питам и аз за зъбчето.същите признаци са налице ThinkingТая вечер ходих до аптеката да упя две чесалки за венците на Чико-миришат н какао-много приятни и мекички, стерилизирах ги и да гледаш какво чесане пада #Crazy

# 124
Сега гледам,че много букви съм "изяла" в тъмното, ама тати  и Марти спят и от клавиатурата почти нищо не виждам Joy
pepi111,  bouquet

# 125
Да почерпим и ние за четвъртата месечинка   cook Благодаря ви за поздравите и пожеланията  Hug

Ние сме добре, като изключим само все по-рядкото акане: от по 4 пъти на ден до преди 3 седмици сега е веднъж на 3-4 дни. Незнам дали да се притеснявам, ама пък като незнам и на какво се дължи...  newsm78  Не си личи да изпитва болки в коремчето, само дето много пръцка. А как миришееее  apchih  Но хайде да не ви занимавам с подробности  Embarassed

Биха ни и последната Пентаксим, сега 2 месеца - почивка. После нали имаше в 6 месец някаква пак.

Дамян се е научил да вика , ама го прави и с чувство - сменя интонации, прави физиономии. Одеве , докато си играехме преди банята, такъв монолог изкара, само си беше за запис  Joy

От няколко дена има на 3 места по кожата си едни сухи петънца, като лишеи. Аз имам такива на едната си ръка, зимата ми се появяват и трябва да ги мажа по няколко пъти на ден.  Педиатърката каза, че кожичката му била по-суха и да пробвам с дефламол. Ако не стане - с един кортикостероид. Ама как така ни го изписва тоя кортикостероид за щяло и нещяло  #Cussing out Лятото заради обрив от претопляне -пак същия. Не че помогна , де , въпреки че е широкоспектърен, ама все пак си е доста силно лекарство! Засега мажа с крема против подсичане , който си е с доста мазна консистенция, и с Ексипиала.
 Ех, мечтая си за педиатър като д-р Рос, ама като няма  Mr. Green

Лека нощ  smile3507

# 126
  • София
от сутринта и ние сме на същото дередже с дъвкането - слагаме в устата де що попадне. Има една гумена котка, плоска такава, подходяща за дъвкане, към която до вчера почти нямаше интерес, а днес с такова усърдие я дъвчеше, че отидох да купувам още гризалки  Mr. Green

# 127
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Добро утро! Днес май сме от най-ранобудните!
Честити месечинки на мъниците, родени на 12-ти!
Valche, не съм се изразила правилно, за което се извинявам. За белега, на мен и двете лекарки, при които водя Вяра,  ми казаха, че щом се е появил, значи всичко е наред и не е нужно второ боцкане. Дано не ви се налага и на вас!
Колкото до зъбчетата - преди 1-2 седмици имахме същите признаци, но се оказа че все още няма изгледи да растат, но ни предупредиха, че може да ни мъчат 1-2 месеца преди да избият.
Приятен ден на всички!

Последна редакция: нд, 12 ное 2006, 10:15 от pepi111

# 128
Айде и ние да почерпим за миналото време   Joy Joy party023
и честито на всичките ни наборчета, че хич не са малко  Hug  bouquet

Използвам момента докато Ема спи да свърша нещо, така че сега напускам кораба, но ще се завърна по-късно Laughing

# 129
Добро утро,май4ици:)
Искама да ви се похваля тази сутрин.Малкто ни съкрови6те спа но6тес от 22.30 до 5.30 сутринта!!!Аз се 4уствам бодра из асмянааааааааа newsm74.Тва ми се слу4ва за първи път,винаго е било ужас,едно будене,едно ядене ooooh! ooooh!Дано из наапред да е така WinkПо този повод cheers  Хахде аз отивам да се поразкър6а малко..newsm39 поздави от нас с Мом4и ppp

# 130
Добро утро мамита!
Първо да почерпя за нашата месечинка днес:  cook party023  cook newsm38  cook  food010 /палачинки с кафенце/ и много beer с кебабченца /още са на скарата Laughing/
Честито и на другите днешни месечинки- на тази дата май си останаха най- много бебешочета Laughing Специални поздрави за Самуил на Бибошка, че милото така изстрада,  дано всичко вече да е наред! smile3525
Да ви питам- за тези залъгалки- бебчовците сами ли си ги слагат в устенцата?
Засега аз си оставам най-голямата залъгалка за Ели.
Лек ден!  bouquet

# 131
 BlushМоля да ме извините,нямам навика о6те....Честито на вси4ки сладки мали месе4инки  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 132
Честити 4 месеца на Павел на Пипи,Владимир на tydy,Самуил на Иваиа,Ема на Валче,Самуил на Бибошка,Ели на Прасчо,Стамен на Ембо,Тарек на Елип
Да са ви живи и здрави и много много да слушкат мама!

Кочинела ние сме същите по цялото тяло,мазах със дактакорт,но е много силен и пише 3 дни да се маже ,спрях го и днес пак сме целите в зачервявания,лишеи и пъпчици и обриви!Незнам какво е вече!И от какво е?!На теб дефламола изписаха ли ти го или?А какво е кортикостероид и ексипиал? newsm78 newsm78 newsm78

# 133
  • някъде
Честити месечинки на празнуващите днес!  bouquet Hug  bouquet Hug Да сте живи и здрави мили деца! Hug Heart Eyes baby_neutral
Алекс е нещо настинал и кашля Sad и бяхме на лекар и ни изписаха разни лекарства и ампулки, та се надявам да се оправиме по-бързо и да няма усложнение! Praynig И ще пием чайче от лайка! Аз още преди два дни забелязах, че покашля, но си мислех че е заради многото пеене или да ни привлече вниманието Confused
Залъгалката вече може сам да си я вади и да я слага в устата, но от вчера я обръща с пластмасовото и го гризе, а силиконовото го дъвчи ThinkingИ се лигави по малко baby_neutral
Ели, Ексипиала е кремче и мляко май имаше за мазане! Аз го ползвам да мажа на бебо бузките, а ми го изписаха когато беше на 1 месец и имаше много пъпчици по лицето! Peace

# 134
Честито на днешните месечинки   bouquet
И по-специялно на Ели на Прасчо   love001 (с Ема са дружки още от болницата)
Много здраве ,щастие и безгрижно детство малки съкровища  Heart Eyes
И днес времето е само за разходки,ние след малко ще се възползваме.
Хубав и слънчев ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт