Ах,тези ЮЛСКИ бебоци, на мама и татко сладките мишоци

• 12 064
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте мами и малки бебоци от още една юлска мама и от бебе Людмил.Чета ви от много ,много време,но все не се решавам да пиша.Помагате ми много и винаги намирам успокоение при вас,когато нещо около бебо ме тревожи.Надявам се да имам време,за да се включвам не само с писане,но и с четене.

# 91
  • София
Срам ме е ама много.Още с първата поява при вас си обърках граматиката.Исках да кажа,че се надявям да се включвам не само с четене,но и с писане.

# 92
Здравейте  Hug
 welcome на новите мами и бебоци.
Рени,да ти е жива и здрава племенничката  baloni
И моята коса пада изключително много.Аз също ходя постоянно вързана,защото по друг начин просто е немислимо  Sick навсякъде косми.
Венка,дано всичко при вас с Марти се оправи без да се налага оперативна намеса.
isi_kamнадявам се  при твоя Марти да няма нищо притеснително,и бързо оздравяване   bouquet
Да ви се похваля,моята Ема си хваща пръстите на краката  Heart Eyes много ми е сладка и забавна.
Исках още да пиша,но забравих....много ми се спи....
Аде лека и спокойна нощ  smile3524

# 93
  • София
аз гласувах за петицията, ще видя кой още ще мога да накарам освен мъжа ми  Simple Smile

# 94
  • ES
Оле колко нови майчета има  Hug  Hug  Hug , ставаме голяма дружина, брей, че и в стихотворна форма излезе. Повечко мами по-весело, като в женска баня.  hahaha
Ние като рядко акащите да почнем с тиква така ли? Ама да не му хареса сладичкото и да не ще после зеленчукови пюрета? Има само един начин да разберем.  Thinking

# 95
Здравейте и от мен!

Добре дошли на новите мами! Да не се смущават, а да се включват активно в дискусиите ни.  bouquet

Рени, честит ви бебок в семейството! Галко ще си има братовчедка за игра. Grinning И ние чакаме братовчедче до броени дни, зълва ми ще ражда и вече нямаме търпение.

Венка, не бях забелязала постинга ти. Видях че ще идвате до Варна и че имате проблем с оченцата. Аз те съветвам да не бързаш с операцията. Мога да ти препоръчам един частен очен център Света Петка във Варна. Там най-добрият е професор Димов май се казваше ако се не лъжа. Има и една друга лекарка, която мога да ти препоръчам и която знам е дясната му ръка Д-р Галина Филева - много внимателна. Пиши ми на лични ако те интересува. Отиди и там на преглед, не се доверявай лесно, защото от опит ти казвам нашите лекари все крайните мерки взимат, които са много агресивни за детския организъм. Ако се интересуваш също и от хомеопатията като медицина, мога да ти препоръчам и добър хомеопат, евентуално и с такъв да се консултираш. Ако знаеш колко пъти са ме карали да правя какви ли не неща на дъщеря ми - никога не съм се поддавала - нито за безбройните диагнози за бронхити, нито за "забавянето" й във физическото й развитие, нито за третата сливица,  нито за разните други глупости съм вярвала. Винаги съм прибягвала към по-нежната медицина, например към хомеопатията и детето ми винаги се е оправяло така, без да го тъпча с антибиотици, да го мъкна при разни специалисти, да го облъчвам с ренгени и да му точа кръв всеки месец за да му пускам разни абсолютно ненужни изследвания (нашите лекари са царе на изследванията!!! къде ли не им бъркат на децата и не мирясват сякаш докато не им открият някакъв "проблем"!) Ох, много взех да филосоствам, ама исках да те посъветвам само да видиш още някой специалист преди да се решиш за операция. Кураж, мила, така е с децата, все им някакви грижи около тях, но нещата все се оправят. Hug

Аз да се похваля, тази вечер сложих вече Пипи да спи в стаята са Мишел. Мишел беше във възторг, Пипи също и заспаха двамата без никакви проблеми. Иначе Пипи непрекъснато го люлеехме на люлката, но сега при кака му в детската явно много му хареса. Днес вече 3 пъти заспа съвсем сам там. Ние с тати вече си оставаме сами в спалнята, ще видим как ще ни се отрази Heart Eyes

Лека нощ на всички!

# 96
Привет момичета! Hug Hug Hug
Честито на днешните месечинки!
Да ви се похваля, въпреки лошото време си направих дълга разходка, ама под секрет да ви кажа- голямо зъзнене падна cold
Аз също на времето имах косопад, но си поръчах маска на Avon и веднага спря. Дали е било от нея,  не знам.  newsm78 Имате косопад, заради бушуващите хормони след раждането. Така ще е докато се регулират нещата. Tired
venka-дано да се оправите по-бързо и да не се налагат упойки и интервенции. Praynig
Рени- честито ти племенниче. Да расте здрава и послушна мома, за радост на всички любими същества. smile3522
jane1-аз също давам Аптамил на Венци и нямам оплаквания. Възможно е да е от дюнера, който си яла. Но за всеки случай върви при специалист.
За момичетата, които захранват и си купуват готови пюрета. Забелязах, че има пюрета със и бес глутен. Внимавайте!!!
Добре дошли на новите майчета Hug:
Nita с бебе Калоян;
Dunda с бебе Дани
Kriss79 с бебе Людмил
Включвайте се по-често.  Момичетата са много готини и ще ви е приятно с нас определено.
Попова - Явно Ема има заложби или за балелина или за гимнастичка, щом от сега прави тези номера Simple Smile

# 97
  • ES
Момичета, ама какво сте напраавили в темичката на юлки 2007, ами писали сте повече от бременлийките бе, бреее. А някои се сърдеха на Ася

# 98
Забравих да кажа, че стискам палци на Бибошка, аз май се досещам горе долу какво смята да прави, защото и аз страдам от същата краста с Фотошопа Grinning (картинките на първа страница са резултат от това, а Бибошка май беше споменала, че и тя се зачита във фотошопската темичка, та се чудя дали няма да ни изненада с нещо такова).

Момичета, ама какво сте напраавили в темичката на юлки 2007, ами писали сте повече от бременлийките бе, бреее. А някои се сърдеха на Ася

Хи-хи, някой да не изяде боя! Ама нали сме си съотчетнички, ще се успокояваме взаимно, че само добро сме искали да сторим Grinning Отивам веднага да видя какво сте сторили в отчетната на бременлийките Grinning

# 99
Takaa посреднощ се включвам само да ви почерпя с тортичка че Диди ме критикува че много малка.Сигурно някои останаха ощетени милите  Joy
Мерси на всички за пожеланията  Hug

# 100
Честити месечинки на:
Дамян на мама coccinella
Кристиян  на мама daniela77
Елена на мама MARIAELI
Безгрижно детство им желая и да слушкат мама и тати!
Лелеееее, Рени ти сън не си спала, за да направиш тая вкусна торта. Първите или губят или печелят. Мммммммммм, не мога да се отделя от нея. И кога ли ще отслабна, като има такива вкусотии newsm78

# 101
Добро утро!

Няколко дни не съм драсвала и ред, че ми е на гости приятелка, а и изпитът ми го преместиха за вторник и чета smile3529.

Добре дошли на новите мами и бебоци! Hug
Честито на месечинките днес!  bouquet

Рени честито ви бебче в родата.

Искам да ви попитам за БЦЖ-то от болницата. На Ема и изби на рамото и сега се чудя ще й бият ли втора или вече е придобиула имунитет? newsm78
Иначе около нас нищо ново.

Айде и само усмивки Heart Eyes

# 102
Честити месечинки на Дамян на мама Coccinella, Кристиян  на мама Daniela77 i Елена на мама MARIAELI welcome на Нита, Дунди, Крис79 и техните бебчета!  bouquet
И наистина се включвайте по-често.
От вчера си се смея като чета във форумите за тези номинации и антиноминации, дето вървят. Та Крис79, на твое място нямаше да си поправям грешката, нека ми се радват, току-виж някой ме номинирал в категорията Чукча не читател, чукча- писател gydi
Попова, вашите номера край нямат Hug
Лала, браво на твоите мишленца! Леле, колко хубаво звучи да са поне двечки Laughing
Хубав ден на всички!  bouquet

# 103
Добре дошли на новите мами! welcome

То човек да не каже, че нищо му няма - тамън се похвалих и ето вчера Самуил ми изкара ангелите, като се изрина пак, тоз път цялото тяло и напълни памперса с черни жилки. В следващия памперс всичко беше тъмнозелено с още повече черни жилки, а като го издържахме в легенчето си пусна направо рядка черна каша. Хукнахме ние към Пирогов, а там една, срам ме е да я наричам колежка, си намърдала задника на един стол, който едвам я побира, и хич и не пожела да го мръдне оттам, погледна отдалече пробата, която носех, рече и отсече, че това е зелено, а не черно, и ми даде да разбера, че присъствието ми в кабинета не е желателно повече. Като продължих да настоявам, тя стигна до извода, че най-вероятно кърмата не му стига на детето (детето на 4 месеца е 8 кила) и затова било с диария Shocked. Въпросната изобщо не погледна към самото дете. Понеже не давах никакви признаци, че смятам да си тръгвам, ме препрати в един друг кабинет. Тамошният доФтор, само като мерна пробата, ни прати веднага да направим кръвна картина и тогава да се върнем. За мое частично успокоение бяха в норма и хемоглобинът, и левкоцитите. Върнахме се в кабинета, доФторът обаче се беше запилял някъде и на негово място дошъл един друг, който така усилено се взираше в екрана на компютъра, че не успя да прикрие досадата си от тези натрапници (ние), дето влизат да го разсейват, видя от далече пробата, рече, че това е зелено, а не черно, Като взех и на него да обяснявам, че сигурно е някаква алергия, доволно ми обясни, че алергиите не са негов проблем, а щом няма данни а кървене, значи няма хирургичен проблем и да си ходя при личния лекар. Той за себе си беше прав, само че аз не мирясах и отидох в "Cibalab", дето е до Пирогов, платих си 10-те кинта и пуснах пробата за окултно кървене - оказа се положителна!!! Значи, все пак имало е кървене! Което тез  хирурзи не можаха да разпознаят, а аз, някъв прост анестезиолог, го разпознах! Close Ами ако някой ден им отиде детенце с хирургично кървене и те не го разпознаят, к`во ше стане, а?

Малко се олях, ама си излях мъката, да ми олекне! Сега обаче, кат не знам към какво е реакцията, съвсем не знам какво да ям. След миналото обриване съм спряла всякакви млечни продукти и въобще животински белтъчини, ама то само на ориз и картофи кара ли се, та преди няколко дена прегреших с няколко кюфтета и едно яйце и ей го резултатът. Ще ставам вегетарианец, май, та се видяло!

Ай да ходя да оправям снимките, че съм наникъде! /Лала, ако много го закъсам, да взема да ти пратя тиф-файловете да помагаш?/ Верно, че преди да попадна на фотошопската темичка, изобщо не знаех що е то Фотошоп и има ли то почва у нас, а сега ми основна краста...

# 104
biboshka,нямам търпене ,а така обичам изненадите Grinning Както казва lala,  то така е около децата все нещо има(имам в предвид за притеснение),ама на теб ли го казвам  Wink  newsm10
По този повод с нашето хранене, и аз си имам притеснение.вегетарианка съм , а кърмя ,чудила съм се много пъти , как набявям на детето ми чрез кърмата съставките извличащи се от месото... Thinking Не си мисляте, че се гордея много с този си порок,напротив , не спирам да се самообвинявам, но немога да преодолея погнусата си от месото.Питайте ме как готвя на мъжа си... Embarassed
Хайде нямаме търпение, за изненадата Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт