Ах,тези ЮЛСКИ бебоци, на мама и татко сладките мишоци

• 12 068
  • 305
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета  Grinning

Добре дошли на новите 3 майчета  Hug

Честити ни месечинки Дамян,Кристиян и Елена!

Гери за цвета на косата е вярно.Моята фризьорка забеляза че е потъмняла.Но това след няколко месеца щяло да се урегулира.

Венка пълната упойка да не те притеснява.За тях и за бебо е по-добре защото то ако шава през цялото време и те няма да могат да си свършат добре работата.Дано не се стига до там.  Praynig

Нарина ех че карък  ooooh! Не можа ли да препишеш ?  Нищо другият път.

Галко днес ме използва вместо бънджи.Аз го държа под мишничките а той така се набира с краката  Shocked Изведнъж взе много стабилно да стъпва.Ама аз не го оставям да седи на тях.Още не си ги е открил да ги хваща  hahaha
Хубаво е времето тук.Пече слънце  Joy

# 106
biboshka мога да разбера мъката и възмущението ти от лекарите на това място, където не искам кракът ми повече да стъпи!!! И се моля да не се случва да допра някой ден пак до тях! Praynig

# 107
Ама вие много номера правите newsm32 newsm30
Мерси на всички за куража, който ми давате!
И тук има слунце, излизаме Heart Eyes Heart Eyes

# 108
Здравейте  Hug
biboshka,съжалявам за това което си преживяла.А тези наши лекари са за  #2gunfire
С нетърпение чакам да видя каква ще е изненадата  Hug
Лала,браво на Пипи и Мишел  Heart Eyes дано и за напред са така леки съвместните им нощи.
И тук има слънце,чакаме татито ни да се прибере и излизаме на разходка.

# 109
  • някъде
Честити месечинки на порастващите днес бебчета!  bouquet Hug  bouquet
Рени, е това е друго нещо   chef , но Галко май много голямо парче е изял  Whistling
biboshka, дано всичко е наред  Praynig
 welcome на новите мами! Hug
valche и нашата ваксина от болницата е станала и това означава че няма да го боцкат пак като стане на 7 месеца! Peace
prascho Hug

# 110
Момичета, ама какво сте напраавили в темичката на юлки 2007, ами писали сте повече от бременлийките бе, бреее. А някои се сърдеха на Ася

Е ние само сме ги поздравили  Mr. Green

# 111
Диди  Mr. Green ами аз реших да му я въведа като вкус апък той  ooooh! лакомник  Joy   Joy

# 112
  • ES
biboshka Ти пак като лекар си знела какво да изследваш, а ние дето не сме посветени, ко праиш в такъв момент?! И как се лекува това вътрешно изкървяване?

# 113
Пак нямам време да ви прочетаааааааааа!!!!  smile3511

Само да напомня, че идва сезонът за смяна на педиатрите - от 1 до 15 декември. Аз моята ще си я сменя с най-голямо удоволствие, дори ще почерпя след това!  Peace

Целувки

# 114
biboshka Ти пак като лекар си знела какво да изследваш, а ние дето не сме посветени, ко праиш в такъв момент?! И как се лекува това вътрешно изкървяване?
И аз това се чудя
И аз много се притеснявам какво ям, защото сме само на кърма и като ревне и започвам да се чудя какво съм яла. От няколко дни хапвам млечни продукти (изцяло ги бях спряла) по малко и само го следя за обриви. Но още е рано. Чудя се кога ще излязат ако има непоносимост. Като го прибрахме от родилния дом, педито каза да пия по литър мляко на ден и аз пийвах бая. Появиха му се обриви по цялото тяло, но не знаеха дали са от претопляне или от алергия. Затова сега експериментирам от какво са били обривите.  Crazy Надявам се да са от претопляне.

# 115
Влизам на бързо да почерпя макар и късничко за нашата месечинка  Misc Baby Bottle newsm64 newsm38 beer3 Popcorn. Честито и на другите месечинковци да сте здрави, весели и да радвате мама и тати

# 116
Честити месечинки и именници!  bouquet

Бибошка добре че си се сетила и си знаела какво може да се направи,ами ние дето не знаем,ужас!

Лала хайде да кажеш рецептата за питата,много ми хареса на външен вид, а на вкус ще е още по-хубава!На лични, а ако искаш и тук! Thinking

А ако има някаква реакция към някаква храна за какво трябва да се следи за обрив ли? Thinking

# 117
Аз да подхвана пак темата с акото,само че май става дума за разстройство;((Няма тези топченца,които обикновено се забелязват и е по-течно.Изчетох доста рецепти за запек,а за разстройство Thinking
При нас е голям проблем да се научим да заспиваме в кошарата,жив Ужас дори. #CrazyАма аз сам си виновна,защото го научих да заспива в шезлонга,като го люлея там и сега като отесня вече трябва направо в кошарата,но ревеееееее,ли ревеееее.милият Cry
Попова мила,ще те послушам да проявя търпение и да изтрая малко ревливо време,ама да видим до кога ще устискам

# 118
Tizija трябва да си с голямо търпение ако искаш да го приучиш.При нас стана за 2 дни.Но Галко беше на 2м и 20 дни.т.е когато му свършиха коликите.
Търпение не означава да го оставяш да реве бебешока.Слагаш го в легълцето с бибката,люлееш го /ако има такава опция/,държиш му ръчичката или го галиш по главичката и ако реве го взимаш да го успокояваш,гушаш го и пак го поставяш в легълцето.
И така,за да знае че мама е там,той не е самичък,но пък трябва да си спи в легълцето,а не в ръцете ти.

Така стана при нас след 2 дни почти безсъние през деня той започна да заспива сам в кошарката,в количката,навсякъде,но е спокоен,защото знае че когато се събуди и аз ще съм там.   Heart Eyes

Успех   Peace

# 119
Здрасти и от мен!

Както казах вчера оставихме Пипи и Мишел да си спят заедно в стаята и спаха до 8 тази сутрин (в 9 вечерта ги сложихме). И ние с татито добре се наспахме - Пипи не се пробуди през нощта да иска папо, нямаше люляне, нямаше нищо! И тази вечер пак двамата ги сложихме и засега е тишина. Днес следобяд пък Пипи нещо мрънкаше и Мишел започваше да му пее разни песни и да му вика Шшшшт и той заспа Grinning Въобще намерихме си заместничка и вече ние с таткото сме шапка на тояга Joy

Ели, рецептата за питката я взех от форума. Ще ти пиша на лични. Украсата за тортата също от форума разбрах как да я направя. Въобще в този форум какво ли не намирам и само си измислям разни хобита щото нямам друга работа Grinning Сега и за Мишел едни изненади за Коледа приготвям ама пак ще паднат безсънни нощи, за да ги направя! Rolling Eyes Много ми е хубаво да правя разни неща за децата...

Tizija, и Пипи се беше научил да заспива в люлката.Обаче от раз свикна с кошарата, но добавихме залъгалка в устата и въртележка над леглото (над люлката също имаше, но му беше по-нависоко и сякаш по-не я отразяваше). Но вярно е че и кака си имаме, ако искаш може да ти услужим с нея замалко Grinning (само не знам с нея как ще се оправиш, че е чудо невидяно, голяма беладжийка Joy).

Общи условия

Активация на акаунт