🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 8

• 55 360
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Рагаци, намерих интервюто (съкратена версия), приятно четене Simple Smile (транслейта е кофти) Hands V

МИСИЯ ДЖАН ЯМАН, ФЕДЕРИКА ДЖЕНТИЛЕ ПРИСТИГА НА СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА: RTL 102.5 СРЕЩА С НАЙ-ОБИЧАНИЯ АКТЬОР В МОМЕНТА

„ЧУВСТВАМ СЕ МНОГО ИТАЛИАНЕЦ, ИМАМ СЕМЕЙСТВО ТУК: ФОКУСИРАН СЪМ ВЪРХУ РАБОТАТА СИ“: ТУРСКИЯТ АКТЬОР ГОВОРИ ЗА СЕБЕ СИ В ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ ЗА ПЪРВАТА РАДИОВИЗИЯ В ИТАЛИЯ

Съобщението за пристигането на Джан Яман от Федерика Джентиле от RTL 102.5 разбърка интернет. Днес започна мисията: да се срещнем с Джан Яман, най-обичаният турски актьор в света. Заедно с Лука Бернабей, главен изпълнителен директор на Lux Vide, Федерика Джентиле пристигна с RTL 102.5 на живо на снимачната площадка на " Viola Come Il Mare ". Лука обеща, че рано или късно ще представи Джан Яман и Франческа Килеми на RTL 102.5. Спазено обещание. " Много италианска фантастика е заснета на този декор, тук има голяма индустрия, където се правят мечти “, каза Лука Бернабей.
След това Федерика Джентиле, след като разгледа набора, се свърза с Джан Яман по време на „Miseria e Nobiltà“ на RTL 102.5.
„ Днес избрахте най-напрегнатия ден, който сме имали досега, трябва да отидем в Палермо и трябва да стегнем навреме. Трябваше да спрем по някакви причини и днес ще трябва да работим до 21:00 часа “, каза Джан Яман.
„ Добре съм, работим усилено, но се чувствам много добре и ми харесва да работя “
Актьорът е много популярен сред публиката. „ Привързаността към мен е красива, много съм благодарен “, каза той.
„ Чувствам се много италианец, завърших италианската гимназия в Истанбул, научих италиански, когато бях дете. В мой сериал в Турция направихме сцените, в които се говореше италиански, за което италианските фенове станаха още по-любими “.

КНИГАТА НА ДЖАН ЯМАН И ВРЪЗКАТА С РОДИТЕЛИТЕ МУ
Нарича се „ И на мен ми се струва странно “: новата книга на Джан Яман изпраща своите фенове (които са толкова много) в опашката. „ Изумен съм всеки ден от живота си, това беше справедливо заглавие. Най-хубавата част от тази работа е, че всеки ден се случва нещо, което те учудва, събуждаш се сутрин и си изумен, винаги има адреналин ”, каза той на Федерика. В книгата той разказва и историята на родителите си, които са му помогнали.„ Говоря за тях, които ми помагаха от детството. "
Слушателите на RTL 102.5 се развихриха от хиляди въпроси от цял ​​свят. И мнозина питаха кога книгата му ще бъде преведена на испански. “ Не знам, първо на италианския пазар, а след това ще превеждат. Не бързаме “, отговори актьорът. „ Съжалявам, че другите фенове не могат да я прочетат, но ще стигнем и до това “, отвърна актьорът.

ДЖАН ЯМАН И ИТАЛИАНСКАТА КУЛТУРА
Защо Джан Яман е толкова привлечен от италианската култура? „ Истанбул е град, мост, място, което свързва източните страни и Европа. Мечтаех да бъда гражданин на света, бях научил английски и исках да науча друг език, майка ми много държеше. Ние в Истанбул имаме много чуждестранни гимназии, италианският е по-рядък, същата година вече имах голямо уважение към италианския народ. Ето защо, искайки да науча друг език, избрах италиански “, каза Джан Яман .
Това е първият път, когато Джан Яман действа изцяло на нашия език. „ Това беше предизвикателство и повратна точка за мен. В близко бъдеще ще играя и на английски, ще бъде година, пълна с предизвикателства. Дойдох през януари и мисля, че подобрих италианския си. Онзи ден Килеми също ми каза, че съм се подобрил много, също така работихме много с моя треньор, правейки много скороговорки ”, каза той. „ Има гласни, които не съществуват в турския, и тя ми помогна много ”
За първи път си и в ролята на полицай. „ Той е персонаж, който винаги съм чувствал в себе си, много сериозен характер, работохолик, той винаги има готова шега, особено с жените. Обичам да го играя, той определено ще се разтърси “, каза Джан Яман. „ С Франческа се разбираме много добре “.
Различен ли е италианският метод на работа от турския? „ Много различен. Ние в Турция започваме много рано и свършваме много късно, работим много. Тук има повече правила, които трябва да се спазват, но Турция гарантира, че секторът се е развил много“, каза Джан Яман . „ След една седмица завършваме епизод, който продължава 150 минути, продава се в чужбина и се разделя на три “. „ Тук завършваме дванадесет епизода за около шест месеца и се излъчва по-късно. Има разлики, но в крайна сметка сме еднакви по други неща. Ако си актьор, веднага се адаптираш ”

ВЪПРОСИ ОТ ФЕНОВЕТЕ ЗА ИТАЛИЯ
Кой е най-добрият спомен на Джан Яман, откакто си в Италия? „ Когато започнахме на снимачната площадка, снимахме няколко седмици в Рим и след това заминахме за Палермо. Това заминаване се чувстваше като ваканция “, каза актьорът. „ Върнахме се малко в детството, където създадохме хармония и създадохме взаимоотношения. Хранехме се всеки ден заедно и развихме тази връзка, която според мен е много важна “ каза той. „ Чувствам се много италианец, имам семейство тук: фокусиран съм върху работата си, искам да работя добре “, каза Джан Яман. " Животът все още е пълен с изненади, но засега съм добре."
Как ще изглежда Джан Яман след 5 години? „ Опитвам се да го живея добре. Ще направя Sandokan и този сериал „Viola come il mare“, което ще продължи известно време “.

Поздрав с Лука Бернабей : „ Щастлив съм, че публиката имаше възможността да опознае по -добре Франческа Килеми и Джан Яман: нещо, което никога не се случва, защото никой никога не влиза тук “.
Интервюто завършва с обещание: по повод „ Viola Come Il Mare ” по RTL 102.5 , Radio Zeta и RTL 102.5 News , ще се проведе #ViolaComeIlMareDay, за да представи и проследи сериала заедно с главните герои.
ДЖАН ЯМАН: "ДЪЛЖА МНОГО НА ИТАЛИЯ. РАБОТАТА ТУК Е ПРЕКРАСНА"

Италианска медия:
https://www.rtl.it/notizie/articoli/mission-can-yaman-federica-g … mato-del-momento/
https://www.thewaymagazine.it/targets/mission-can-yaman-federica … e-arriva-sul-set/
https://www.askanews.it/spettacolo/2022/02/11/mission-can-yaman- … n_20220211_00156/
https://www.lopinionista.it/can-yaman-incontra-rtl-102-5-124465. … _id=62068f7eb7d4a
https://www.ilsussidiario.net/news/can-yaman-mi-sento-molto-ital … chillemi/2290846/
И на още безброй места.. Grinning

Франчвска Килеми: "За да снимаме тази фантастика, ние пътуваме много, това е много взискателно. Джан Яман е много добър, работата с него е удоволствие"

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 19:09 от grozdence.

# 271
Момичета, направо не съм на себе си от кеф! Heart

Грозде Flowers Hibiscus Злати Flowers Hibiscus, благодаря ви за всичко споделено, то направо си беше пряко предаване.
Страхотни сте момичета Heart Eyes

То Джан ли е, чудо ли е, нямам думи, много ми е беден речника, да го опиша това превъзходно същество.
Направо е извънземно красив и неустоим тоя Джан бе! Animal See No Evil

Ели, и аз искам така да ме гледа Джанчик, затова ти го крада сега и на момента Joy

# 272
Джан е в отлична форма, неописуемо красив, сладък, спокоен и мил! И мнооого щастлив! Heart Eyes Heart

------------------------------------

Хеехехе! Joy Шегаджийки.. мноооого смешно, няма що! Rolling Eyes Joy

Журналист: Виола идва в Палермо и се среща с полицай - грозен! Joy

Франческа: Много грозен, не знам защо са избрали такъв човек! Joy

Журналист: Наистина неприятно! Joy

Франческа: Това обаче е наистина неприятно! Здравей Джан! Joy

Франческа: Аз съм моден журналист, който се мести в Палермо да търси баща си. Виола е много човешки характер, много я харесвам, тя има това невродегенеративно заболяване и следствието от това заболяване е синестезия, тя възприема емоциите на другите. Чрез нюанси на цветовете между Виола и Демир има тази любов-омраза, така че аз започвам да решавам казуси благодарение на синестеза и започваме да изглаждаме ъглите с Франческо, той изглажда моите, а аз изглаждам неговите.
Журналист: Кога се забавляваш?
Франческа: Мога ли да кажа? Наистина много се забавляваме, прекарахме този първи месец в Палермо с цялата енергия на Сицилия, вкусна храна .. и в неделя тръгваме отново за Палермо.

https://twitter.com/Mariagenn59/status/1492176343588651014

------------------------------------------

Стори на Италианското посолство в Турция...
Нямам думи просто.. Animal See No Evil Hands Clap

Скрит текст:

"Джан в Италия на държавно ниво Joy уау! Голяма чест е за всеки актьор, и то чуждестранен, който е започнал да се снима в страната едва от една година, много добре Джан, това е любов и признание" Hands Clap

Скрит текст:

П.П. Пукам се от гордост, с този човек, направо не мога да си намеря място..... Hands Raised Hands Joy

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 02:25 от grozdence.

# 273
Ехее, италианския посланник на посещение в училището на осмото чудо на света! Сериозна работа е това Blush

Завалийката Франческа, насадиха я да играе с този грозник грозен Joy

# 274
А пък аз видях, че ще има статия за Джан във февруарското издание на EVA

Вместо да сложат Джан на корица, те ми ги сложили тия, ама ще го преживея Joy

Айде, ще бягам People Runner да си го купя Joy

# 275
Завалийката Франческа, насадиха я да играе с този грозник грозен Joy

-------------------------

"Много съм добре в Италия"
 "Имам семейство"
 "Имам работата"
 "Имам приятели"
 "Чувствам се като един от тях"

Всичко това изречено с изключително спокоен глас и ослепителна усмивка.. Simple Smile
Мога само да му пожелая да е здрав! Flowers Four Leaf Clover

Излъчването на Виолата - в средата на април.......
Сандокан - скоро!
За Дисни и снимки в Турция - нито дума!

Цялото интервю с Джан..

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 23:16 от grozdence.

# 276
Добро утро,момичета!

Благодаря на Гроздето Hug,за преводите и видеата,и на Ели Hug и Джаки Hug за споделеното от вчера! Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts

🆕🆕 📸 🇮🇹
 Джан с Федерика Джентиле, @rtl1025.

🆕 🆕 🆕
От @canyamanmaniaofficial в #IG
Black Nib''Мечтатели''

# 277

Hearts

Flowers Rose МОМИЧЕТА* невероятен е Джано,

"Много съм добре в Италия"
 "Имам семейство"
 "Имам работата"
 "Имам приятели"
 "Чувствам се като един от тях"
Kiss Hands Clap

# 278
Привет, момичета!

Рагаци, благодаря ви за споделеното! Heart Ели Flowers Tulip Злати Flowers Tulip Джаки Flowers Tulip Софи Flowers Tulip  

Coming Soon on Canale 5

От ИГ на Canale 5:
"ИДВА ... #ViolaComeIlMare with @canyaman @francescachillemi___
Очаквайте скоро # Canale5
🤫 🎥 "

Скрит текст:

Айдее, започва се... Scream Nature Zap

Вчера беше прекрасен ден! Отдавна не си бяхме виждали и чували момчето! Най-много се радвам, че виждаме Джан щастлив, доволен и спокоен Simple Smile а това че изглежда прекрасно, си го знаем.. Simple Smile

Но все пак да си кажа Hands V Такава семплост и нежност струи от него, като ангелче е! Innocent и с тези непокорни къдрици и винаги усмихнат, направо ми изтекоха очите.. Head Band Simple Smile

Преса Турция
в 567 статии отбелязват успеха на МГ в чужбина Simple Smile

от televizyongazetesi

Can Yaman и Mr. Wrong с Özge Gürel постигнаха страхотен успех в Испания!

(Правя скрийншот за по-лесно.. )

от dizidoktoru

„Г-н Грешен“ удря исторически рекорд

Преса Италия
Вчерашната среща с Джан, Франческа и Лука се споменава на 45678 места, разбира се, най-много внимание е обърнато на нашичкия : )

------------------------------------------

За излъчването на Виолата през април - го е казал Бернабей..

Нося ви превод от едно момиче, което е превеждало в ТТ на английски, на директното излъчване.. в пресата са отразили по-малко Simple Smile

В: Джан Яман! Здравей, Джан! Как си!
C: Ти си пълна с енергия, въпреки че трябваше да те уморя! Трябваше да изразходвам енергията ти, но днес е най-напрегнатият ден. Тръгваме за Палермо, в напрегнат график сме, бяхме спрели снимките по някакви причини, няма да приключим до 21:00 и имаме нужда от много енергия. Може би ще ни дадете енергия!
В: И така, ние ви донесохме енергия! Как сте?
C: Много съм добре! Много работа, но се чувствам добре! Работата е добра за мен!
В: Трябва да кажа, че съм в този бизнес от дълго време, не съм виждала толкова много привързаност към друг cb* (celebrity/знаменитост) тук в Италия
C: Това го изразявам при всеки повод, изключително съм благодарен.
В: Имам чувството, че се чувстваш повече италианец
C: Говоря италиански от дете, Италия винаги е била референция. В мой сериал в Турция добавихме сцени, в които говорихме италиански, това хареса на италианските фенове и малко по малко се натрупа.
В: И на вас наистина ви се струва странно!
C: Да това е моят живот! Това беше правилното заглавие!
В: Животът все още те учудва?
C: Добрата част е това, но най-красивата част от тази работа е, че всеки ден нещо ме изненадва. Всеки ден когато се събудя винаги има нещо, което ме изненадва
В: Във вашата книга ми хареса как изобразявате родителите си! Страхотни родители! Толкова различни, но ти показа различни пътища в живота!
C: В книгата говоря за това как те са ме формирали от детството ми, говоря за тях, как те... как съм комбинацията от тях двамата!
В: Горда мама, че вижда такова признание и толкова разбиращ син за родителите си
В: Феновете от цял ​​свят питат кога ще бъде преведена на други езици, например испански?
C: Това, не знам! Mondatori ще реши! Предполагам, че ще го преведат, но нямам знания, нямам информация
В: Имайте търпение и това ще се случи!
C: Ще стигнем й до там!
В: Защото не само Италия те обича! Целият свят те обича!
C: Да се надяваме1
В: Истанбул е красив град на различни култури, мост между изтока и запада. Как така избрахте италианския лицей и италианския език?
C: Обясних го подробно в моята книга. Това е мост между Европа и Азия. Попаднах в този прекрасен град,
Видях изток и запад, винаги мечтаех да стана гражданин на света, учех английски в средното училище и исках да започна втори език. Това е нещо, което идва от османската епоха, има много чужди училища френски, немски. Италианският беше рядкост, но оттогава имах голяма почит към италианския народ! Навремето ми се струваха приятен любезен народ, без причина. Така че исках да започна нов език и избрах италианския лицей. В този момент тези чуждестранни училища на малцинствата, които живееха в града, бяха разгледани като училища за елита. Така че по това време изглеждаше обещаващо. И ако вземем предвид съдбата...
В: Ти гледаше напред!
В: За първи път играете на италиански, чужд език
C: Да, дойде ред за мен да играя на чужд език. Скоро ще действам на английски. Пристигнах миналия януари и мисля, че се подобрих оттогава. Онзи ден гледах камеото в "God help us". Говорех го умерено! Оттогава се подобрих много! Четох, учих, работих усилено с произношението.
В: Какво ви затрудни?
C: Комбинираните гласни като "uo". Не бях свикнал с това. Подобрих се много и сега се чувствам уверен да импровизирам!
В: За първи път играеш полицай!
C: Francesco Demir беше герой, който винаги съм имал в ръкава си, имах в себе си! Много сериозен, много смел, много ученолюбив, трудолюбив, винаги с шега особено към жени. Обичам да го играя! Той ще бъде страхотен!
В: Франческа ми каза, че Франческо е добър.
C: Не знаех, че сме на един път! Не не! С Франческа се разбираме много добре!
В: Разлики в стрелбата в Турция и Италия?
C: Много разлики! Не си играете с юридическия персонал! Започваме много рано, свършваме много късно, спим няколко часа, работим цяла седмица до събота и неделя! Тук спазването на човешките права е по-стриктно контролирано. Тук имаме свободен уикенд, започваме в 7:00 и приключваме в 18:00! Но виждате, че в Турция произвеждаме много дълги епизоди. За една седмица произвеждаме 150-минутен епизод, който е разделен на три кратки епизода, когато се продава в чужбина. Тук произвеждаме 12 епизода в рамките на 5-6 месеца и те излизат в ефир по-късно! Това са разлики, но в крайна сметка те са еднакви! Аз съм актьор и дори да е различен език, веднага го приемам!
В:  Най-добрият ви спомен от комплект
C: Когато започнахме снимахме в Рим за седмица-две и след това отлетяхме за Палермо. И чувствах го като пътуване, ваканция, целият екип и актьори бяхме заедно и беше като да се върнем в детството си, сякаш бяхме в училище, прекарахме целия ден заедно, създадохме тази хармония, забавлявахме се заедно, ядохме заедно, създадохме това разбирателство, което за мен е много важно. Така че снимането започна така с тази права и искрена връзка и всички сцени излязоха добре! За мен ходенето до Палермо беше ... Много ми хареса! Хапнахме добре, климатът беше перфектен, имахме възможността да се движим и обратната връзка от хората, които показаха толкова много обич! Отново заминаваме за Палермо! Нямам търпение! Беше удоволствие! Спомням си Палермо с любов!
("Вижте го ръцете му са италиански. той говори с ръцете си. без съмнение той има мили спомени от Палермо и се вижда вълнението му") ("Той наистина го прави! Joy❤ Напълно италиански!")
В: -Чувстваш ли се италианец, ще останеш ли в Италия и занапред, тъй като Италия е голяма част от теб?
C: Вече усещам, че съм италиански, може да се каже, създадох семейство тук, работата ми е тук, изцяло съм фокусиран върху работата си, добре е, че работя добре, имам предвид работно... ако си доволен от работата си, от приятелствата си, намираш това за удовлетворяващо, живееш добре. чувствам се така! Това са условията. Животът обаче е пълен с изненади! Най-добрата част от живота са изненадите. Не знам какво ще се случи в бъдеще, но за момента аз съм напълно добре!
В: Бъдещи планове? Ти след 5 години?
C: Не знам! Сезони! Дори и за Виола 2, 3 или 5! Не знам! Надявам се да живеем добре!
В: Не знам как да ти благодаря! Вие сте наистина сладък човек, не само актьор, който покори сърцата ни, но и човек на ценностите
C: Много ти благодаря!! (върна се за да каже с усмивка) Обичам те!

-------------------------

Момичета, копирам ви и една дискусия в коментарите.. и аз се чудeх, защо Джан не каза нищо за работа в Турция.. и за Дисни Simple Smile
Цитат

- Rtl е партньор на Lux, защо ще популяризира турски проект в тази платформа... Не беше мястото или времето, когато са там, за да популяризират Viola, единствената причина, поради която Sandokan беше споменат, това е, защото lux също го произвежда

- И аз забелязах това, имам предвид, че цялото това интервю беше "lux promo", но те говореха за книгата му и от това интервю никога няма да предположиш, че ще играе в Турция

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 19:04 от grozdence.

# 279
Здравейте, момичета! Heart

Вчера, наистина беше един прекрасен ден за всички обичащи Джан! Hug
Толкова много му се радвах, то не бе визия, то не бе излъчване, то не бе италиански, то не бе какво ли не! Heart Eyes
Сега с още по-голямо нетърпение чакам Виолата, та да си го гледкам този неземен хубавец! Stuck Out Tongue Winking Eye

Грозде, спряха "М-р Грешен", че уж бил провал, а пък навсякъде, където го пускат, чупи рекорди. Тия ще разберат, че Джан е разковничето на всичко, ама ще е късно. Джан е ходеща реклама...точка Stuck Out Tongue Winking Eye

Не мога да не го сложа... да се види Kissing Heart

# 280
Рагаци Hug

Стори от една от дизайнерките на Виолата Simple Smile Амиии... завидях им на тези жени на работата Grinning

# 281
Елке, тази дизайнерка (Fedona Castiglioni) е надписала сторито си "IO GELOSAААА "/ РЕВНУВАМММ Hands V Joy
Федончето е останала встрани.. НЕгушната Grinning
бебето е къпано и тези са го налазили да му вземат банята, галиба Kissing Heart Joy
а нашият така свойски ги е гушнал, че и аз ги гледах -  завиждайки им.. Grinning

Джаки, за МГ си много права! Да не се сещам.. че се ядосвам Rage

----------------------------------------

Ново / Сет "Viola Come Il Mare" Sign Clapper

МНОГО Е ГОТИНООО... Scream

Със звук Headphones  https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456243269%2Ff72 … l_wall_-199343470

Джан ИГ Стори надписано:

" Внимавайте, ще счупим екрана Heart Eyes "

Много е нахъсан нашия.. само така!! Hands V
Да чупи екрани, да чупи и рекорди.. да чупи и нашите глави влюбени и загубени! Joy Joy

Веднага са отразени думите му в пресата! Joy
Всяка негова крачка, всеки негов ИГ пост или дума се отразява в медиите! Hands V Joy

ДЖАН ЯМАН Е ГОТОВ ДА ЗАВЛАДЕЕ С НОВИЯ ГЕРОЙ | НЕГОВИТЕ ДУМИ (СНИМКА)

АКТЬОРЪТ ДЖАН ЯМАН Е ГОТОВ ДА УДИВИ ПУБЛИКАТА СИ В НОВА РОЛЯ В СЕРИАЛА "ВИОЛА КАТО МОРЕТО": ЕТО ДУМИТЕ МУ

Актьорът и модел Джан Яман е готов да се завърне в телевизията с нов герой, който ще печели сърцата на милиони италианци епизод след епизод. "Viola come il mare" новата фантастика на Canale 5 с участието на актрисата Франческа Килеми и Джан в ролята на героичния Франческо Демир. Джан в следващите няколко часа ще се върне отново в Палермо в Сицилия, за да продължи и завърши записите на новата фантастика, която ще кацне на Canale 5 от 11 март. Измислицата ще бъде разделена на 12 епизода за общо 6 вечерни срещи в праймтайма.

С тези думи актьорът информира феновете, че се връща супер зареден. Благодарение на таланта си и изключителната си сладост, Джан продължава да печели сърцата на цели поколения. Успехът на Can е неудържим, актьорът впоследствие ще продължи със снимките на сериала Sandokan. Феновете са развълнувани от този нов проект и нямат търпение да го видят отново по телевизията. Междувременно многобройните инициативи, стартирани, посветени на любимите му фенове, които го следват ежедневно и го подкрепят във всяко приключение, продължават с успех и обич!
https://www.361magazine.com/people/can-yaman-pronto-a-conquistar … -sue-parole-foto/

Ей това е статия по вкуса ми! Hands Clap

# 282
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Че то с тази изключителна сладост може ли да не ни е по вкуса. Crazy
Ето го сладкия, малко на забавен каданс и с музичка - https://scontent-mxp1-1.cdninstagram.com/v/t50.16885-16/27348876 … mp;_nc_sid=4f375e

# 283
Добро утро,момичета!  

Благодаря на всички за пуснатото в темата! HugTwo Hearts

Интервюто с Джан Яман по радио RTL 102.5 със субтитри...
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video374699069_456239043%2F5357 … l_wall_-199343470

снимката и в този вид

Приятна неделна почивка!

# 284
Добро утро, рагаци!

Злате Hug благодаря за руския превод Two Hearts аз вчера го гледах във ВК и се загубих в превода.. Grinning разбирам го повече от италианския, ама пак гледам тъпо, докато чета субтитрите Grinning

И ми направи впечатление, че Джан изстрелва 100 думи кат' картечница, те превеждат 10......... Rolling Eyes
Ами, почувствах се подведена и ощетена! Rage Joy

И допреди малко се рових да търся по-подробен превод! Grinning
Ее, намерих интервюто с Англ. суб, и сякаш е доста по-подробно Hands V Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=UjwME636Zxs&ab_channel=MagazinKelebek

След малко като станат децата, ще ги помоля да ми го преведат! Grinning
Ако изобщо ми обърнат внимание, като видят за какво иде реч.. Grinning (писнало им е от "моя" Джан) Grinning

Ето това изречение в края на интервюто, го виждам за първи път! Hands V

Джан: Надявам се, че ще бъде на екрана в средата на март!

На кой да вярвам? На нашето бебе.. или на баш шефа? (Бернабей, бил казал - в средата на април)
Канал 5 казват - "очаквайте скоро" ..... В медиите пишат 11 март..... Rolling Eyes

За сезоните на Виола и Сандокан, думите на Джан:
Понеже и с рус. суб. не разбрах добре, ще помоля за точен превод?! Hands Pray Simple Smile

И шегите на Джано съм скрийншотнала с англ. буквички..
Скрит текст:

С руски субки пак се разбира добре Simple Smile
Франческа и тя е неприятна! Joy "Тя е много неприятна" Joy Joy
Лелее, още от сега почнаха с "романтичната комедия"
Като прибавим и нейните думи, че Франческо е "много грозен и неприятен" ии се спуквам от смях! Joy

Тези двамата любовчии, в началото докато не ги "удари хормона", ще са като куче и котка ми се струва Joy
ще има смях 100%, като го знам нашия какъв образ е, в такива ситуации! Animal See No Evil Grinning  
Абе, нямам търпение вече! А на Бернабей му се сърдя! Rage дет' ни подвежда с датата! Rage Joy

Бирсен и тя е несериозна! За Дисни нищо не казва ...... Rage
Днес ще съм сърдитка! Joy Ама на кой му пука .......  Grinning Grinning

В ТТ на Канал 5 под публикацията "ИДВА ViolaComeIlMare" е пълно с подобни молби Grinning
само да не си спрат и те страницата, както направи Роби Joy

Цитат
Айде, написах един килограм глупости..  малко ме е срам Animal See No Evil ама, такава съм си! Simple Smile Nerd

Общи условия

Активация на акаунт