NESCAFE DOLCE GUSTO 8

• 48 906
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
Писах им, нямало наличност, въпреки че поръчах сутринта ощe. Днес имат доставка и уж е пратена с Транспрес. Ще видим кога ще дойдат Grinning
Получи ли я?

# 226
Ако е в гаранция, защо не я дадеш на ремонт?

# 227
Писах им, нямало наличност, въпреки че поръчах сутринта ощe. Днес имат доставка и уж е пратена с Транспрес. Ще видим кога ще дойдат Grinning
Получи ли я?

Не, Lemy, в понеделник. Пишман станах Grinning И от емаг като пренасочих до офис ми отложи доставката за утре.

Накрая да не стане в понеделник да купя от Лидл .. Smiley Smiley Цяла седмица чакам.

# 228
  • София
Здравейте,
Започна все по често да прокапва под машината ми. По рано с наместване на резервоара преставаше да капе, но последно време не успявам да реша проблема. Принудих се нощем да махам резервоара, за да нямам локвичка на плота сутрин. Някой да има идея какео да правя в този случай?
Напълни резервоара с вода и го остави извън машината, за да видиш капе ли и ако ДА, къде точно е спукан. Обикновено пропускат на снадката между две плексигласови части. Можеш да пробваш да уплътниш с тънък слой лепило от външната страна, ако това е проблема. Установих, че пълненето на контейнера с гореща вода, ускорява прокапването.
Може пък да продават и само контейнери като резервни части де, не съм питала. Аз моя го лепя, той пак се пропуква след 2-3 седмици, аз пак го лепя и така докато не си купя нова машина. Joy

# 229
Здравейте,
Започна все по често да прокапва под машината ми. По рано с наместване на резервоара преставаше да капе, но последно време не успявам да реша проблема. Принудих се нощем да махам резервоара, за да нямам локвичка на плота сутрин. Някой да има идея какео да правя в този случай?
Напълни резервоара с вода и го остави извън машината, за да видиш капе ли и ако ДА, къде точно е спукан. Обикновено пропускат на снадката между две плексигласови части. Можеш да пробваш да уплътниш с тънък слой лепило от външната страна, ако това е проблема. Установих, че пълненето на контейнера с гореща вода, ускорява прокапването.
Може пък да продават и само контейнери като резервни части де, не съм питала. Аз моя го лепя, той пак се пропуква след 2-3 седмици, аз пак го лепя и така докато не си купя нова машина. Joy
Резервоара е напълно здрав. Прокапва от мястото където подава вода към машината. Вътре сякаш има някаква пружинка, която не държи. Поне така ми се струва.
Иначе е на повече от пет шест години и отдавна е извън гаранция.
Къде мога да проветя за нов резервоар?

# 230
Заповядай.
Резервоар
https://ditexm.com/krups?sort=p.sort_order&order=ASC&page=3

Уплътнител
https://www.servicebg.net/bgsg_sp/index.php?id_product=2495& … ontroller=product

Кой модел е?

Виж и тук офиц.сервизи
https://krups.bg/%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8%D0%B7.html
Има телефони. Може да им звъннеш да попиташ...може да помогнат.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 18:11 от teta75

# 231
Благодаря! Heart
Мелоди май беше.
Ще звънна да попитам, може да има някакъв чалъм за оправяне.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 18:43 от elndim

# 232
  • На изток от Ада
В К от понеделник с нова цена ☹️

# 233
И в Била.

То като тръгне промоция, по всички вериги я има.

# 234
В Лидъл от понеделник:

# 235
Пиете ли кафенце ? Simple Smile

Тук ли имаше скоро линк към фейсбук страница на машинки внос от германия, или другаде го гледах? Ако мога да помоля за линк пак...

# 236
Пием, пием. Grinning
В събота взех от Емаг, днес ми доставиха от Офис 1. В егати кашоните бяха Satisfied
Вкъщи много бързо вървят кафетата и се запасявам Grinning

# 237
И моите от емаг дойдоха днес...

# 238
Пием, пием. Grinning
В събота взех от Емаг, днес ми доставиха от Офис 1. В егати кашоните бяха Satisfied
Вкъщи много бързо вървят кафетата и се запасявам Grinning
И при нас така с кашона, човек може да се събере вътре 😄

# 239

Някой пие ли това кафе? Горчи ли много или е с по-мек вкус?

Общи условия

Активация на акаунт