NESCAFE DOLCE GUSTO 8

• 48 891
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
  • На изток от Ада
Не горчи, добре е.

# 241
Днес в Кауфланд много се замислих на техните капсули, по- специално на Cafe au Lait, че няма захар в него. Някой пробвал ли го е, дали го бива, доближава ли се до това на Долче?

# 242
  • На изток от Ада
Днес в Кауфланд много се замислих на техните капсули, по- специално на Cafe au Lait, че няма захар в него. Някой пробвал ли го е, дали го бива, доближава ли се до това на Долче?
Съм го пробвала! Ооо не е като на Долче Густо. Е то едното е 6,99 другото 11,99 без промо. Това на К е като 3в1.

# 243
А добре, че не го взех, благодаря Simple Smile

Еми ще чакаме промо-та, че на мен то най- много ми допада.

# 244
  • На изток от Ада
Рядко го намалят него. Аз харесвам flat white, но и двете ги пускат рядко. По сайтове може би.

# 245
Миналата седмица бяха леко намалени в Т маркет, от там ги взех. Но да, рядко ги намалят, даже на малко места ги и има. Например в нашата Била и в близкото Фантастико ги няма.

# 246
Благодаря, ще го опитам значи.

И аз предпочитам млечните да са без захар, ама май почти няма такива. Особено Старбъкс яко слагат на всички.

# 247
  • На изток от Ада
То без захар са блудкави и гадни. Това на К примерно. Кортадо на Дг също ми е блудкаво без подслаждане. А пия кафе без захар и чай също. Капучино то може без сладко.

# 248
Аз по принцип пия силни кафета, чисти. Кортадото на ДГ адски ми сладни, не мога да повярвам, че няма захар ..

# 249
Нали няма захар..как така е като 3в1 ?

# 250
  • На изток от Ада
Нали няма захар..как така е като 3в1 ?
На вкус за мен.

# 251
3в1 не е ли сладко. Това като няма захар, как е сладко...

# 252
Айде 2 в 1 и си стискаме ръцете Joy

Тете, намери ли го оня линк? Нейде в края на предишната тема беше.

# 253
Търсих в тази, няма го. Исках да помогна на една потребителка, търсеше доста под 100 лв машинка...то не че ме е молела де, ма аз тичам там Joy
Ще видя в предната, мерсаж много...Hug

# 254
Виждам, че вече сте поръчали, но все пак давам като идея и за другите да разгледате обявите във ФБ, има доста страници за техника внос от Европа и там предлагат голям избор на нови машини на добри цени. Имат и модели, които не съм виждала да се предлагат тук. Не знам с гаранциите как стои въпроса обаче, пише, че имат, но дали се обслужват от официалните сервизи не знам.

Качвам примерни в скрит текст, дано не се счете за реклама:
Скрит текст:

Тете, в тая тема е било, на трета страница. Виж в цитата това ли е, което търсиш.

Общи условия

Активация на акаунт