От една седмица отново е на ясла. Януари успя да ходи само 9 дни, след което вкъщи всички много силно се разболяхме, после в яслата имаше карантина от варицела, което означаваше, че отсъствали деца нямат право да се върнат още 21 дни...
Миналата седмица му поставихме първа доза ваксина срещу варицела, така че този вирус не би трябвало да ни е проблем.
Та Ади сега ходи с голямо желание на ясла, даже не се обръща да ни види на входа на яслата, като го поеме персоналът
Много съм щастлива, че ходи с желание. Пу-пу, дано продължи така.Може би щях да се радвам на майчинството повечко, ако се бях възстановила от бременността. За съжаление, предният уикенд пак бях с рязко влошаване и не можех да ходя. Че ми е омръзнало, е леко казано. Че ме притеснява да не се доувредя, също ме притеснява много. Абсурд за втора бременност. Започвам да си мисля за осиновяване, но пък с таткото такива спокойни (и умни
) гени имаме, че искам детето да е като нас 
Така или иначе, скоро второ няма да има.
Приемам съвети за пътуване в градския транспорт с тодлър в количка, който по принцип не обича много да стои в количка. Досега винаги ползвах моя мъж за транспорт, но ми се иска да станем още по-подвижни и да не се ограничаваме само с разходки в квартала. Ще ни е за първи път и не знам какво да очаквам. Аз лично не съм се качвала в автобус от началото на пандемията, почти 2 години.
Единствено ми хрумва да нося нещо за гризкане. Като цяло мисля, че ще му е интересно, но се притеснявам да не се уплаши от навалицата. А и дали е безопасно. Последно си спомням, че при нас карат автобусите като луди, дори по-старите и направо си представям как подскачаме с количката.