Истанбул [тема 56]

• 54 708
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
От пловдив пътуваме' но сме 5 човека
Намерих още 2 фирми' но часовете са по-неудобни
На метро са най -приемливи' въпреки малко по-скъпи

# 391
  • Бургас / UK
Аз (от Бургас) винаги съм пътувала с Нишикли.
Тръгваха към 12 вечерта от Бургас и към 5:30-6:00 бяхме на автогарата в Истанбул. От там с автобус до Сиркеджи и към хотела 😀

# 392
Аз (от Бургас) винаги съм пътувала с Нишикли.
Тръгваха към 12 вечерта от Бургас и към 5:30-6:00 бяхме на автогарата в Истанбул. От там с автобус до Сиркеджи и към хотела 😀
И аз гледам, че тръгват вечерта от Добрич и сутринта са в Истанбул. Щях да питам за цена в офиса им. Ние също ще спим в района на Сиркеджи. Бихте ли споделили впечатления от хотели, в които сте отсядали? Двоумя се между Maywood и Agan hotel.

# 393
А кои  паркове си заслужава да се посетят за фестивала на лалетата? За Емиргян е ясно, други?

# 394
  • Sofia
Гюлхане
Гьозтепе
Йълдъз

# 395
# 396
Здравейте, на връщане в БГ , освен сертификат   с антитела за преболедуване , искат ли отр. тест ?

# 397
  • Димитровград
Нищо не пише за антитела.
Това е последната заповед. Турция е в червената зона.
Официална информация от МВнР.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 13:18 от papaone

# 398
Е как с антитела бе хора....

# 399
  • Някъде в Европа...
Е как с антитела бе хора....
Де, тоз късмет, да можеше и с антитела 😁

# 400

Вероятно тази заповед ще се  промени на 20 март когато премахнат зелените сертификати.Не знам дали Турция е все още в червена зона , въпреки заповедта, която е със стара дата!

# 401
  • Димитровград
От последната актуализация от 17 февруари Турция е в червената зона.

# 402
  • Варна.
Здравейте, искам да попитам нещо - не съм била в Истанбул никога. Планирам организирана с туристическа фирма екскурзия през април, три нощувки в хотел в Лалели. Пътуваме четири човека, вкл. майка ми, която е над 70 г.
Целта ни е първо - да си купим три официални рокли, обувки, чанти и мъжки костюм, риза, обувки
за семеен повод, второ - да видим някои най-популярни исторически обекти.
Ще съм благодарна, ако ми препоръчате магазини, в които да можем да вземем бързо тоалетите, че да ни остане време за разглеждане. Благодаря!

# 403
И ние решихме да идем за фестивала на лалетата. Пак с колата. Не сме толкова далеч, така че ще отскочим. Дрехи накупих за 15човека оня ден мъжът ми още неможе да проумее през колко магазина минах за 3часа 🤣🤣🤣🤣.  Три перални пуснах, а има и още...за психиатър съм определено.
Рокли видях поне на 10места, ама убий ме сега незнам къде бяха.
Харесах си едни кецове и викам на ММ да се върнем да ги вземем🤣 той се смее, нито аз нито той знаехме откъде сме тръгнали и през къде сме минали, та кецовете си останаха там😉
Три перални пуснах, а има и още...за психиатър съм определено.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 20:34 от GoSSipSs

# 404
И ние решихме да идем за фестивала на лалетата. Пак с колата. Не сме толкова далеч,

Кой хотел ще резервирате и/или сте били?

Общи условия

Активация на акаунт