АВГУСТ 2022 🌸 Летни бебчета 🏖 (ТЕМА 4)

• 28 191
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
Маноела, с гел работи доплерчето. Такъв като при гинеколога, в амазон обаче също може да се намери, но не е задължително. Моето дойде без гел в опаковката и го изпробвах с крем за тяло, обаче най добре ми се получава с олио за тяло или зехтин.
Намазвам си корема с олиото и отгоре се слага още малко да има добра покривност, така най бързо намирам правилната фреквентност. При мен показва стойности между 140 и 150, всичко друго е моят пулс. Успявам и кръвооттока в пъпната връв също да засека, около 110 някъде е. Simple Smile)

# 391
HrisMartinova, честито момченце!💙 Резултатите излизат до 3 дни след взимане/пристигане на пробата в НГЛ. Ти къде дава кръв?
summer20, по мои сметки ще си в 13+5, което е последния влак за БХС, не е късно.
Gabriela1g, в коя седмица си точно?
Saudade, чудесни новини🤗
Съчувствам на всички ви с повръщането!
Cinnamon cookie, много се радвам, че си в розовия отбор, дано се задържиш и не отлетиш към синия след някоя седмица🤗 Би ли споделила с този доплер има ли нужда от някакъв контактен гел за мазане, за да се хване пулса?
Неизвестна, ще си почакаш още малко, сега като отидеш и ти каже следващия път чак след месец… поне скоро бяхме на ФМ. Мен моя АГ ме вика чак март, а този по ЗК си ме вика края на февруари за болничния.
M_lady, близначетата не се ли раждат всички със секцио?
Аз не съм страхлива изобщо и имам много висок праг на болка, но за нормално раждане за себе си съм по-скоро скептична, защото съм супер дребна и си мисля, че много ще се разкъсам. Все пак ще се доверя изцяло на преценката на АГ и ако каже категорично, че ще си родя без проблем нормално, не бих държала на секцио и обратното.

В 10+6 съм . ☺

# 392
Маноела, в Бургас е взета пробата.
Ааа какво ще рече задна висока плацента? 😀

# 393
  • Пловдив
Имаше питане относно БХС дали може да се маже коремчето с нещо. Моя доктор ме предупреди още по телефона, че пет дена преди прегледа не е желателно да се мажа по коремчето. С което условие бях ок, защото още не съм почнала да се мажа, въпреки че имам кремче.
За самото раждане и аз смятам, че е рано да се обсъжда. Старая се да не се притеснявам, психическата нагласа ми е важна. Предполагам, че като наближи времето, няма да имам търпение да се минава и този процес- нали трябва да излезе някак това бебе Grinning
Пък и честно казано мамите, които сте раждали, малко ме постреснахте как е минало раждането първия път..

# 394
  • София
Задна плацента е супер. И моята е такава.

Катето, да ти кажа по-добре да си подготвена и да си чула разкази на жени, миналия по тоя път, отколкото да не знаеш нищо. Поне аз така си мисля. Извинявам се, ако съм те стреснала с някой разказ Simple Smile

# 395
Аз като бях бременна с каката изгледах всички епизоди за раждане в болница Шейново и се бях подготвила какво да очаквам,по-добре отколкото да е тъмна Индия😁😁

# 396
И аз се извинявам, не прецених. Първия път категорично отказвах да чета каквито и да било разкази за раждане във форума. Клипчета за раждане пък абсурд, и сега не бих си ги причинила Grinning Ходих на лекциите на Майчин дом, изгледах 2-3 видеа с акушерки, които разказваха за етапите на раждането и това беше Grinning

# 397
Момичета имате ли коремчета вече?
Нака качим малко снимчици да видим как вървят коремчета според седмиците,ако имате желание разбира се! Аз съм в 13седм и 0дни 💗.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 21:51 от Милото

# 398
Cinnamon cookie, благодаря! Аз много се чудя дали да си взема, защото ме е страх да не започна да се филмирам повече…
Gabriela1g, възможно е значи и заради плацентата да е, тя се “дооформя” до 12с, а може освен това и да мигрира, което може да причини зацапване. Другото е, че щом е кафяво може и стара кръв да е, което може да е след имплантация или нещо друго неопасно. Аз все пак бих звъннала на АГ за всеки случай да го питам дали има нужда да се притеснявам.
Hrismartinova, супер е тази плацента - най-вероятно ще си усетиш бебчо по-рано от тези с предна. Може би при теб няма да е на следващия ден резултата както при нас с неизвестна, но ще си стане до 3дни. Те какво ти казаха, на място ли да отидеш за резултат, по имейл или в сайта?
Rosinka, може ли да споделиш за раждането си в Шейново, по-скоро ме интересува обстановката и организацията, както и персонала.
Барбалена, ти кога си при Павлова?

# 399
Cinnamon cookie, благодаря! Аз много се чудя дали да си взема, защото ме е страх да не започна да се филмирам повече…
Gabriela1g, възможно е значи и заради плацентата да е, тя се “дооформя” до 12с, а може освен това и да мигрира, което може да причини зацапване. Другото е, че щом е кафяво може и стара кръв да е, което може да е след имплантация или нещо друго неопасно. Аз все пак бих звъннала на АГ за всеки случай да го питам дали има нужда да се притеснявам.
Hrismartinova, супер е тази плацента - най-вероятно ще си усетиш бебчо по-рано от тези с предна. Може би при теб няма да е на следващия ден резултата както при нас с неизвестна, но ще си стане до 3дни. Те какво ти казаха, на място ли да отидеш за резултат, по имейл или в сайта?
Rosinka, може ли да споделиш за раждането си в Шейново, по-скоро ме интересува обстановката и организацията, както и персонала.

Преди няколко дни бях на преглед и всичко е наред. Определено ако получа пак ще се обадя ,за да съм спокойна.

# 400
Миличка ,само споделих че съм изгледала епизоди от раждане в Шейново,като бях за първи път бременна,иначе родих нормално в Торакс Пловдив😊

# 401
Извинявай, останах с впечатление, че си родила там.

# 402
Маноела, в сряда съм аз... Още малко

# 403
Каква темата сте подхванали 🤪.
За момента не ме е страх и не ме притеснява..просто съм с нагласата, че е нещо супер нормално…и после ще си гушнеш бебчето. Дали ще е така..ще видим 😄, но за момента съм спокойна. Сигурно защото ми се струва далеч този момент.

Слушала съм ужасни истории и за секцио и за нормално раждане от близки и познати, както и съвсем приемливи такива.

С ММ като си говорихме за раждане…той е настроен, че ще ми е по-лесно да родя секцио, защото иначе съм щяла да се измъча.
Аз реално се притеснявам от спешното секцио, не заради операцията, а заради причините за него.

# 404
Барбалена, чакам с нетърпение и стискам палци🤗🤗🤗
Милото, много симпатично коремче си имаш!🤗Аз съм в 14+4

Общи условия

Активация на акаунт