АВГУСТ 2022 🌸 Летни бебчета 🏖 (ТЕМА 4)

• 28 190
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аз пия Огестан и Биозин мама.

# 376
Момичета,
Днес мина и моя  БХС 🤗
Може да ме добавите с термин 12.08, 80% момче💙
От вълнение забравих да попитам след колко време излизат резултатите от кръвната проба, може ли да ме светнете?

# 377
  • София
Честито!
Аз давах кръв директно в НГЛ, в сряда сутринта, а в четвъртък по обяд ми бяха готови резултатите.

# 378
Момичета,
Сега получих еднократно светло кафяво зацапване ? Някой имал ли е подобно нещо и нормално ли е ? Много се притесних !

# 379
Момичета,
Сега получих еднократно светло кафяво зацапване ? Някой имал ли е подобно нещо и нормално ли е ? Много се притесних !

Аз до преди 2 седмици бях ежедневно с кафяво течение направо, не беше зацапване. Доктора ме гледаше и на всеки преглед не установяваше проблем. Каза, че щом всичко е наред на ехографа, значи не е опасно. Още повече, че не е ярка кръв, а е кафяво (което значи стара кръв). Каза, че от 5 до 15% от жените имат такива зацапвания. Според мен не се тревожи, просто следи да няма промяна.

# 380
Момичета,

Аз до преди 2 седмици бях ежедневно с кафяво течение направо, не беше зацапване. Доктора ме гледаше и на всеки преглед не установяваше проблем. Каза, че щом всичко е наред на ехографа, значи не е опасно. Още повече, че не е ярка кръв, а е кафяво (което значи стара кръв). Каза, че от 5 до 15% от жените имат такива зацапвания. Според мен не се тревожи, просто следи да няма промяна.

Много благодаря ! 🥰

# 381
  • София
Утре влизам в 13+0, а това гадене и повръщане продължава. Вече съм - 4кг от преди да забременея, не че се притеснявам точно от килограмите де, така или иначе започнах от малко повече. Но е едва 16ч, а аз отново се разписах с три повръщания.

# 382
Аз заради тези повръщания вчера ходих да ми влеят 2 банки - деган и витамини. Днес засега съм по-добре, да чукна на дърво. Пий нещо, не се оставяй така.
Но чухме бебето, шава си, 187 пулс, 38мм в 10г.с.+1 ❤

# 383
Утре влизам в 13+0, а това гадене и повръщане продължава. Вече съм - 4кг от преди да забременея, не че се притеснявам точно от килограмите де, така или иначе започнах от малко повече. Но е едва 16ч, а аз отново се разписах с три повръщания.
Аз също съм в 13 седмица и вече е по помосимо. Има дни в които неповръщам,но има такива в които си повръщам. На фона на това което беше си е супер. Неизвестна забележи кои храни ти дразнят. Аз установих че течните храни ми дразнят,също забелязох кои ми понасят,да няколко неща са ама си е друго.

# 384
Аз утре влизам в 14+0, повръщането взе да намалява, а ми се иска да е повече понеже кървенето си продължава все така, и ми е по спокойно със симптоми.
Иначе днес сутринта пак щях да повърна водата с хапчето за щитовидната жлеза, но се въздържах.
Вече дори и при червено кървене спрях да ходя на лекар, проверям пулса с мини доплерче от 2 дни, но много тегаво го намирам и с голямо търпение.
Днес не съм го търсила, понеже вчера бебето се беше преместило и втория път като търсих нощо не открих половин час, та днес мисля да не го тормозя.
Обаче за момичетата, който не са ме чели, при мен знаем, че хематом причинява кървенето. Иначе кървене не се неглижира в никакъв случай, просто аз ходих поне 100 пъти вече и само при мисълта вече ми се повдига.

При мен мина ранната фетална морфологоя миналата седмица, всичко изглежда добре. Доктора прогнозира девойка:)))), но не потвърди със сигурност. Не правихме БХС понеже заради силното кървене ще е грешен резултатът, планирания Пренатест също е безмислен понеже съм с втори плоден сак, който не се разви.
Затова стратегията е след фаталната морфология около 20та седмица да направим Амниоцетеза в случай, че нещо не изглежда съвсем както трябва.

# 385
  • София
Всичко ме дразни, нямам определена непоносимост към храни. Тегаво е, ама се надявам да му се види краят вече. Поне съм в болничен заради баткото и си повръщам на спокойствие Joy .
Трябваше да съм на ЖК миналия петък, ама заради карантинирания звяр не отидох. Надявам се тази седмица да успея да стигна, да видим малкото зверче и ако съм още зле, ще питам за системи.

# 386
  • Пловдив
Аз имам леко гадене,но не е като преди..Но си лягам пак рано,заедно със синът ми -към 8-8:30..Но ям мноого сладко.Утре съм на преглед и ще се записвам на ЖК,ще ми пускат и изследвания..Как ги мразя..Един път ми стана лошо,докато ми взимаха кръв,добре,че моят беше с мен..Но на мен от жегата ми ставаше лошо май..

# 387
  • София
Аз съм на 7ми на женска консултация. Честно казано не ме е страх от раждането, и първия път не ме беше страх, последните седмици от 9тия месец бях в някакво напрежение и го мислех.
Аз родих нормално с 3 външни шева, с епидорална упойка, защото след като ми пуснаха окситоцин не издържах и си поисках. Бях доста уморена, влезнах в 10:30 и родих в 21:19 без храна и вода се чувствах доста омаяна.
Не ме е страх от секциото, ако се наложи, защото доктора, който се надявам и този път да ме изроди е с "вълшебни ръце" и по принцип му имам пълно доверие.

Аз си харесвах бременността, с първото ми се гадеше 3 месеца и свалих, сега ми се гади, като ям ми минава, но пък ми става тежко и само оригвам 😑
Като мине това състояние ще съм окей.

На мен ми махнаха жлъчката също след раждането, бебка я беше прегънала и функцията и се беше нарушила, в 8мия и 9тия месец правех ужасни кризи и никой не виждаше от какво е. После след операцията, казах на хирурга, че предпочитам 100 пъти да родя пред това пак да ме оперират, въпреки че беше лапароскопска операция.. Особено тоя катетър дето висеше и го вадиха после, ми беше ужасно 🥴

# 388
HrisMartinova, честито момченце!💙 Резултатите излизат до 3 дни след взимане/пристигане на пробата в НГЛ. Ти къде дава кръв?
summer20, по мои сметки ще си в 13+5, което е последния влак за БХС, не е късно.
Gabriela1g, в коя седмица си точно?
Saudade, чудесни новини🤗
Съчувствам на всички ви с повръщането!
Cinnamon cookie, много се радвам, че си в розовия отбор, дано се задържиш и не отлетиш към синия след някоя седмица🤗 Би ли споделила с този доплер има ли нужда от някакъв контактен гел за мазане, за да се хване пулса?
Неизвестна, ще си почакаш още малко, сега като отидеш и ти каже следващия път чак след месец… поне скоро бяхме на ФМ. Мен моя АГ ме вика чак март, а този по ЗК си ме вика края на февруари за болничния.
M_lady, близначетата не се ли раждат всички със секцио?
Аз не съм страхлива изобщо и имам много висок праг на болка, но за нормално раждане за себе си съм по-скоро скептична, защото съм супер дребна и си мисля, че много ще се разкъсам. Все пак ще се доверя изцяло на преценката на АГ и ако каже категорично, че ще си родя без проблем нормално, не бих държала на секцио и обратното.

# 389
Аз съм на 7ми на женска консултация. Честно казано не ме е страх от раждането, и първия път не ме беше страх, последните седмици от 9тия месец бях в някакво напрежение и го мислех.
Аз родих нормално с 3 външни шева, с епидорална упойка, защото след като ми пуснаха окситоцин не издържах и си поисках. Бях доста уморена, влезнах в 10:30 и родих в 21:19 без храна и вода се чувствах доста омаяна.
Не ме е страх от секциото, ако се наложи, защото доктора, който се надявам и този път да ме изроди е с "вълшебни ръце" и по принцип му имам пълно доверие.

Аз си харесвах бременността, с първото ми се гадеше 3 месеца и свалих, сега ми се гади, като ям ми минава, но пък ми става тежко и само оригвам 😑
Като мине това състояние ще съм окей.

На мен ми махнаха жлъчката също след раждането, бебка я беше прегънала и функцията и се беше нарушила, в 8мия и 9тия месец правех ужасни кризи и никой не виждаше от какво е. После след операцията, казах на хирурга, че предпочитам 100 пъти да родя пред това пак да ме оперират, въпреки че беше лапароскопска операция.. Особено тоя катетър дето висеше и го вадиха после, ми беше ужасно 🥴
Моята си беше прегъната от преди това. Катетър на нея операция не са ми слагали, да не се бъркаш с Дрен, неговото махане е отвратително, но аз и на секциото имах Дрен. Не искам да те плаша, но от нея операция се възстанових по бързо отколкото от секциото.

Общи условия

Активация на акаунт