АВГУСТ 2022 🌸 Летни бебчета 🏖 (ТЕМА 4)

• 28 179
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Много готини коремчета 🥰
Оф, утре съм на ФМ, едвам чакам 😝
За раждането - каквото дойде.По-навита съм за нормално.Това рязане ми е много срашно.

# 406
Не само, че не ме е страх от третото секцио, ами направо нямам търпение да дойде денят Simple Smile

Първото ми секцио беше песен, за болките след второто не искам да си спомням, това беше ужасно преживяване, сега съм се настроила, че е за последно и нямам търпение, утре ставам точно 13гс, и почвам 4ти месец, искам да родя след 5.5месеца Simple Smile стига ми толкова

# 407
Здравейте момичета, минавам да се запиша при вас с една розова панделка, която очакваме на 08.08 Simple Smile
Днес ми беше малко шаш, защото ходих на 1 ФМ в МЦ Фемина, от там получих не особенно добри новини. После ходих за 2ро мнение в Щерев и там ме успокоиха, че всичко е наред с малката госпожица. За мен това е втора бременност, от първата си имаме една страхотна кака на 5 години.   
ПП: тези от Вас, които имат и друго детенце казахте ли му вече? Как поднесохте новината?

# 408
Не само, че не ме е страх от третото секцио, ами направо нямам търпение да дойде денят Simple Smile

Първото ми секцио беше песен, за болките след второто не искам да си спомням, това беше ужасно преживяване, сега съм се настроила, че е за последно и нямам търпение, утре ставам точно 13гс, и почвам 4ти месец, искам да родя след 5.5месеца Simple Smile стига ми толкова
А при мен второто секцио беше по леко. Сега се надявам третото да е още по-леко.

# 409
Аз съм 12+3  според измервания, а по календар-12+6.
Нямам обаче никакво коремче, и на кг нито грам повече. Има ли други такива “плоски” мами? 😀

# 410
  • Варна
Нямам обаче никакво коремче, и на кг нито грам повече. Има ли други такива “плоски” мами? 😀

Аз 😀 14 г.с. съм от днес - нито грам повече, нито корем - само вечер малко повече, но по-скоро като подуване от храна. Сутрин си е плосък. Само сутиените ми преливат вече хаха

# 411
  • Пловдив
Аз също нямам корем .И с първата бременност късно ми пролича

# 412
Аз съм 12+1 и мисля, че все още нямам бебешко коремче. Понеже съм доста кг, забременях 70кг, после свалих 2кт, че много ми се гадеше и нямах апетит. Сега съм 71кг, но мисля, че коремчето си е моето, а не на бебетата. Wink

Но четох, че при първа бременност проличава по-късно. Правя си снимки всеки месец, с една и съща рокля, ама нищо...все еднакво си изглеждам Wink

# 413
  • София
Нa мен ми е първa бременноcт и вече cъм изгледaлa доcтa видеa по темaтa зa рaждaнето: зa етaпите при еcтеcтвеното рaждaне, доcтa изгледaх и зa cекциото,  вcякaкви рaзкaзи нa вече родили дaми и нормaлно и cекцио. Дa ви кaжa не cъм cе cтреcнaлa зa cегa. Може дa е зaщото вcе попaдaм нa рaзкaзи, които не ca толковa cтрaшни 😁 Но и cлед кaто прочетох опитa c рaждaнето нa някои от дaмите в темaтa, вcе още не cъм cе cтреcнaлa. Някaк cи вярвaм, че тaкa или инaче при вcеки е рaзлично и кaквото рaждaне cе cлучи, тaковa ще е. Щом вcички рaждaли до cегa ca минaли от тaм и ca го издържaли, знaчи и ние ще можем. A и вcе cи миcля, че нямa дa е cтрaшно нито cекциото, нито нормaлното рaждaне. Зa cегa подхождaм c уcмивкa и cе нaдявaм тaкa дa cи оcтaне до кaря 😁🤞.
Инaче aз cъм в 11+0г.c. днеc. Вcе още ми cе гaди, но пък зa cметкa нa товa енергиятa ми от cъботa нacaм cе възвърнa. Дaже зaпочнaхме ремонт вкъщи и cъботa цял ден не cъм cе cпрялa. Дaже в неделя боядиcвaх c лaтекc 😁. И cи викaм " Етоо че зaпочнaхме дa вървим cлaвно към хубaвия период от бременноcттa." Зa рaзликa от товa повръщaне, което беше, cегa е нaпрaво пеcен 👌. Пожелaвaм нa дaмите, които още не ca cе отървaли нaпълно от повръщaнето, бързичко дa им cе мaхa от глaвaтa 🤞❤️.

# 414
Аз бременно коремче нямам, но тъй като съм много килограми сигурно ще ми проличи чак към 6м. Забременях над 87кг, сега съм под 83кг. Мислех, че след чревния вирус съм наваксала около 1кг, а излезе, че съм свалила още 1кг. А добре си хапвам.

# 415
Ето ни и нас 😍 по ПРМ съм 12+3,по последен УЗ 12. На ФМ съм в сряда, предполагам окончателно ще ми потвърдят термина.

# 416
Много, много хубави коремчета ❤️ Аз също нямам, сякаш като се наям и напия с много вода се изподувам и си внушавам само, че расте 😁 А съм наясно, че изведнъж ще видя, че имам коремче. За раждането, ако мога бих раждала нормално, имам много познати, които са родили нормално без никакъв проблем, даже една позната за 30 мин последно, майка ми също много лесно е родила, та от сърце се надявам и при мен така лесно да стане 😀 още нещо исках да ви кажа, но телефона ми звънна, заговорих се и забравих.. Ще е другия път, всъщност вие забравяте ли? 😁ПРИ мен се случва доста честоо

# 417
14+0... След току що изядена една чиния боб Grinning ... Да не изреждам и през деня, че не са малко неща. Аз раста колкото на коремче толкова и на дупе. Но на сутринта корема почти го няма, а дупето стои Grinning +7 кг съм... През 2 часа мога да ям... Не съм повръщала въобще, но се оригвам страшно много, чак се изтървам понякога Blush

Добавям : сега видях въпроса на Bool
... МНОГО съм зле, постоянно забравям. Имам униформа на работа от 5 части включително и обувки. Колкото пъти изляза и вляза трябва да я махна и облека после пак... Да ама не... Половината махам, половината слагам. Излизам с каквото не трябва, влизам с каквото не трябва. 4 пъти поне днес ми направиха забележка. Grinning ..
И не само това, като цяло хич ме няма
Аз имам толкова по важни неща, те ме занимават с глупости... Скана си чакам аз на 14 февруари да се запиша в розовия или синия отбор Hug

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 21:30 от Magic1720

# 418
  • Асеновград
И аз много забравям, казват му baby brain, при почти всички е така в някой етап на бременността, аз от началото съм така, попринцип съм си разсеяна, сега съвсем.
 Да ви разкажа една смешна случка свързана с baby brain.
Миналата седмица получавам смс от спиди че ще пристигне пратка на следващия ден, обаче тъй като бях поръчвала точно тогава няколко неща и си викам сигурно съм забравила нещо, въпреки че всичките ми поръчки бяха вече доставени.
Отивам аз на работа, и пристига сутринта пратката от спиди, и аз викам аз това не съм го поръчвала, пък и платено било с карта.🤷🏻♀ Викам си добре приех поръчката отварям вътре и гледам на Биобаза лосиона за бременни против стрии и душ млякото за бременни! А аз точно това си мислех да си поръчвам, но се заклевам че не съм го поръчвала! Обаждам се на мм, викам му това ти ли си го поръчал?😂Той се смее, вика не, даже ме убеждава че аз съм го поръчала, и ми обяснява как даже пред него съм ги поръчала нещата, а в моято глава такава картина не изкача... и седя и се чудя това наистина ли аз съм го поръчала и да не помня, да верно мислех да ги поръчвам ама още не бях! И си викам аз съм много зле сигурно аз съм ги поръчала и не помня, кой ще ми ги поръча и ще го плати, че и на адреса на магазина в който работя да ми ги доставят, и се самоубеждавам че просто съм изкукала вече и явно е че не помня! 🤣🤣
Само че, днеска ми пише най-добрата ми приятелка- “абе ти получи ли някаква пратка?” 🤯😂😂 и вече събрах две и две и викам ти ли си била, и и звъннах, толкова се смяхме разправям и как съм мислила че съм аз, няма кой друг, пък тя искала да ме изненада и ми ги е поръчала, че и на адрес да дойдат да не се разхождам в студа! Ама и двете сме шматки, тя се чудела дали е пристигнало и вика знам че нямаше как да разбереш че е от мен така..😅😂😂🤷🏻♀ А аз вече една седмица се мажа с лосиона с мисълта че аз съм го купила !🤣🤣
Edit: иначе и моя корем доста е порастнал ще направя някоя снимка утре. 😊

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 22:03 от Yana.GG

# 419
  • София
Да, да точно дрен. Ужасно беше особено, като го изваждаха усетих как минава през целия път. Според мен секциото е различно при всяка жена, от изпълнението, до шиенето, възстановяването и тн. Сигурна съм че не е песен де 😬 надявам се пак да родя нормално, но каквото дойде Simple Smile

Аз съм на 7ми на женска консултация. Честно казано не ме е страх от раждането, и първия път не ме беше страх, последните седмици от 9тия месец бях в някакво напрежение и го мислех.
Аз родих нормално с 3 външни шева, с епидорална упойка, защото след като ми пуснаха окситоцин не издържах и си поисках. Бях доста уморена, влезнах в 10:30 и родих в 21:19 без храна и вода се чувствах доста омаяна.
Не ме е страх от секциото, ако се наложи, защото доктора, който се надявам и този път да ме изроди е с "вълшебни ръце" и по принцип му имам пълно доверие.

Аз си харесвах бременността, с първото ми се гадеше 3 месеца и свалих, сега ми се гади, като ям ми минава, но пък ми става тежко и само оригвам 😑
Като мине това състояние ще съм окей.

На мен ми махнаха жлъчката също след раждането, бебка я беше прегънала и функцията и се беше нарушила, в 8мия и 9тия месец правех ужасни кризи и никой не виждаше от какво е. После след операцията, казах на хирурга, че предпочитам 100 пъти да родя пред това пак да ме оперират, въпреки че беше лапароскопска операция.. Особено тоя катетър дето висеше и го вадиха после, ми беше ужасно 🥴
Моята си беше прегъната от преди това. Катетър на нея операция не са ми слагали, да не се бъркаш с Дрен, неговото махане е отвратително, но аз и на секциото имах Дрен. Не искам да те плаша, но от нея операция се възстанових по бързо отколкото от секциото.

Общи условия

Активация на акаунт