АВГУСТ 2022 🌸 Летни бебчета 🏖 (ТЕМА 4)

• 28 172
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
Разбирам те напълно Wink И аз бях така преди няколко дни. Най-страхотния преглед. Другия път ще попитам и таткото да присъства, че той е виждал само снимки, а мърдащите човечета на екрана си е страхотна еуфория.
Мина ми ФМ 🥳🥰 Това е баси готиния преглед!
Всичко наред, доктора огледа главата, сърцето,коремчето, гръбначен стълб, бъбреците,очи, носле, пръстчета, кръвоток, абе всичко!По ПРМ съм 12+5, но той отговаря с ден назад (заради пункцията на 15ти ден, вместо на 14ти), 6.2см, 142 пулс 🥰 Шава, шава и тъкмо доктора да снима и оп - обърна се на една страна, все едно сърдит 😅
Пуснах и БХС в Майчин дом.Питах го дали като Вижъна е добре, пак трябва този БХС.Той каза, че Вижъна не хващал ако има например
 три хромозоми.Вика той хваща само отклоненията, но ако са три хромозоми от-до няма да засече отклонение.И счита, че всичко е наред, а то не е.Та с БХС хванали тризомия на негови близки 😳
За ФМ в 20 г.с препоръча д-р Галева в МЦ Евита.Ще ходим там като дойде време.

Доволна съм много днес!На всичкото отгоре пусна и ММ да се качи, сам предложи човека 🥰🥳

# 451
За вълненията на татковците, и моя е виждал само снимки и милия така иска да види как мърда ❤️ дано го пуснат утре на ФМ. Иначе всеки ден ми гали корема, целува го, говори му да не е нерваче като майка си 😁 много е сладък 😀😍 снощи допрял ухо на корема ми и вика "чувам бълбукане" 😁 😁 😁 викам това са червата ми, а той "сигурно бебето ги размърдва" 😁 😁 😁 викам дай да чуя твоя корем, допирам ухо и му викам "явно и ти чакаш бебе, и при теб има бълбукане" 😂😂😂😂😂😂😂 😂 😂

# 452
  • Пловдив
Те миличките повече от нас се вълнуват 🥰 Душички 😇

# 453
Здравейте, моя термин е на 06.08. и чакаме момиченце. Малко съм притеснена, защото кръвната ми група е с отрицателен резус фактор, а бащата е положителен и ще трябва да се изследвам за антитела в 16г.с.. Дали има някои с такъв опит?
И ние сме така, но никога не са ме питали коя кръвна група е таткото. Не съм образувала антитела досега, а и двете ми деца са с положителна кръвна група. Но и след двете раждания ми биха инжекция, защото аз съм отрицателна, а те положителни.

# 454
Елънче, много се радвам за вас!🤗💙🥰
M.Angelova, чакаме новини и от теб утре.🤗
И моят приятел много се вълнува, говори на корема и всяка вечер й казва лека нощ. Четохме в приложението вчера, че вече чуват и усещат вкуса на храната и напитките и той беше тооолкова очарован. А на прегледите задава повече въпроси от мен.😁

# 455
  • София
Вълнуват се, естествено. ММ много иска момиче. Онзи ден най-накрая успяхме да отворим снимките от ФМ и като видя 3D-то веднага отсече, че е момче. То и на мен на такова ми прилича, ама може и само пъпна връв да е, не знам Joy . Предпочитам да ми кажат на 100%, за да подготвям gender reveal, най-вече заради големия ми син. Той вече е влезнал в ролята на голям батко и е станал доста по-самостоятелен. Обяснява, че вече не е бебе и иска еди какво си да прави сам (Ще почерпя, ако успее да се научи да се бърше след акане 🤣). Та и той му говори, обичайното е ''ти ще си ми любимото нещо и ще ти давам от моите играчки''. Пазари се да го храни с кашички. Нямам търпение за реакцията му Simple Smile

# 456
Моят мъж хич не се вълнува като вашите, нито ми гали корема, нито му говори, нито нищо, а ние 1во бебе🤣🤣🤣 изглежда е по- скован. Дори ми вика, че съм надебеляла и това не е коремче от бременността, а от ядене и някви такива ми говори и само ме ядосва Simple Smile Ама това е всеки с характер, иначе иска момче.
Аз си му говоря на бебчето, като се къпя и се трия с душ гел му говоря, че сме на баня сега, че скоро и него ще чипкаме 😁 такива неща Simple Smile

# 457
И моята ФМ мина. Много вълнуващ преглед:heart_eyes:. Всичко е наред, чакам резултат от БХС. От миналият вторник до сега е пораснало с почти 2 см…супер много ми се стори.
Твърде вероятно е да е момиченце 🎀.

Edit:
Знаете ли какво е MGap? В описанието на ФМ пише “MGap-няма” ? Като се прибрах вкъщи се разчетох и сега се чудя какво е.

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 16:39 от NI_CI

# 458
И ММ е така, не се вълнува никак. Аз за това искам, ако може да дойде на някой преглед, за да види, как се движат бебетата и как вече са човечета. И на нас ще ни е за първи път. Правим опити от 4години и това ни е третото инвитро. Трето за щастие Wink
Има племенници, с които много играе и мисля, че просто още не го е осъзнал Wink
И да и на мен ми казва, че коремчето си е моето, а не на бебетата Joy

Моят мъж хич не се вълнува като вашите, нито ми гали корема, нито му говори, нито нищо, а ние 1во бебе🤣🤣🤣 изглежда е по- скован. Дори ми вика, че съм надебеляла и това не е коремче от бременността, а от ядене и някви такива ми говори и само ме ядосва Simple Smile Ама това е всеки с характер, иначе иска момче.
Аз си му говоря на бебчето, като се къпя и се трия с душ гел му говоря, че сме на баня сега, че скоро и него ще чипкаме 😁 такива неща Simple Smile

# 459
Момичета колко време горе долу ви беше прегледа на ФМ, чудя се дали малката ще издържи да седи там пак. Досега са идвали с баща си и са ми много сладки гледат екрана и се радват, но прегледите бяха по около 5, 10 минути. Иначе аз съм й казала че в корема на мама има бебе, тя е още малка, но ми гали корема и целува и вика айй бебе ❤❤❤😇 Да си майка е най най хубавото нещо на света, децата са толкова невинни ангели. Да са ни живи и здрави.

# 460
30-40мин беше моят преглед, попринцип си е най-дългия преглед

# 461
И моя не е от тези, които се вълнуват. С първата бременност едва го замъкнах с мен ФМ и после съжалявах, защото след това категорично ми отказа секса, а преди това нямаше нищо напротив. Втория път изобщо не е идвал никъде. Като мина прегледа му казвам как е минал и това е. Не ми е говорил на корема. С първата бременност ме беше събудил да ми каже, че бебето било ритало как съм можела да спя. Насолих го, че много добре си спях докато не ме събуди. Да си го гледа, пипа и каквото иска, но да не ме буди по нощите за глупости.
Като го питам не иска ли да го види на ехографа, казва какво да гледам, не разбирам нищо, мен ме интересува да сте добре, нали накрая ще си дойде вкъщи и ще си го гледам колкото си искам. Не, че не се вълнува, просто си е такъв.

# 462
Около 30мин, че и повече. Аз с двете бебета, точно 1 час си прекарах в кабинета.

Момичета колко време горе долу ви беше прегледа на ФМ, чудя се дали малката ще издържи да седи там пак. Досега са идвали с баща си и са ми много сладки гледат екрана и се радват, но прегледите бяха по около 5, 10 минути. Иначе аз съм й казала че в корема на мама има бебе, тя е още малка, но ми гали корема и целува и вика айй бебе ❤❤❤😇 Да си майка е най най хубавото нещо на света, децата са толкова невинни ангели. Да са ни живи и здрави.

# 463
Здравейте и от мен ! Аз до сега малко се скатавах , но исках да напреднем с бременеенето . Можете да ме запишете и мен с термин 09.08. ❤

# 464
  • София
Добре дошла. И моят термин е тогава, ще вървим заедно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт