АВГУСТ 2022 🌸 Летни бебчета 🏖 (ТЕМА 4)

• 28 135
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, съвпада ли се седмицата ви по ехограф със седмицата ви по приложение?
При мен на първите два прегледа беше едно към едно,на третия бебчо вече вместо 9-та беше 10-та,дефакто една седмица напред.

# 511
Меджик, точно и аз щях да предположа  ,че предотвратяват евентуални аборти ако на някой не му хареса пола.Има всякакви хора , някои от тях се оповават на религия  ,както каза и затова.
Константина, добре дошла!
Неса, при мен съвпада за сега.

# 512
На мен миналата седмица следящият ми АГ каза, че прилича на момче, а на ФМ вчера казаха, че повече прилича на момиче, но не са съвсем категорични, 12+4 по измерване.
От самото начало си мисля, че ще е момиче, ще разберем какво е малко по-късно на 100%. В крайна сметка е без значение, нали си е нашето малко произведение.
Иначе вчера като разказвах на таткото как е минал прегледът, говорех за бебето в среден род (“гледаха му очите, измериха му сърцето”) и той ме поправя-“гледаха й очите, момиченце е, недей така да й говориш”. Много мило ми стана!

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 17:00 от NI_CI

# 513
И ММ веднага започна да казва "малкото ми момиченце" и "вие двете" 😀 каза и на негов приятел, че чакаме момиче 😃 казах му, че не е на 100% и след месец може да го сменят, но за него няма значение 😁😁 ние не сме имали предпочитания за пол и пак много се зарадвахме, че ще е бебка 😁😁

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 19:07 от M.Angelovaaa

# 514
ееххх момичета как се ядосвам аз,в края на 15 г с и още не ми казват пола,а аз искам толкова много вече да знам Sad

# 515
Това толкова ранно казване на пол ми е странно, преди 18 седмица не са ми казвали. Или аз попадам на лекари, който искат да са сигурни. Моята казва, че докато не види 100% не казва. Да ви разкажа един случай със сигурен пол уж. В родилния съм със баткото преди почти 7г. Той беше с жълтеница и под лампа, а с него заедно още 3 момиченца. Отивам поредния път за хранене и има и 5 бебе, ако се съди по дрешките момиченце, с лилав гащеризон с панделки, няма как да е момче. И аз се смея, че си имаме още една дама. При което майката почва и тя да се смее и казва: Не ние сме разочерованието на таткото, момче е. Викам и имате кака ли, тя вика да, имаме ама този гащеризон си е негов не е на кака му. При, което аз започвам да гледам още по странно. Та жената заразказва. Всеки месец са я гледали на ехограф, минавала е 3 ФМ и навсякъде са и казвали момиче. Таткото много щастлив, че ще има втора дъщеричка. Ражда се момче, доктора отива да каже на таткото и оня вика с грешка сте, не е моето, аз чакам момиченце. Доктора се връща пак при майката да пита за нейното име и за името на бащата този път да не е станало грешка. Пак отива при таткото и отново същия разговор, при което доктора му казва, че няма грешка и ще му ги покажат след 2ч. И жената разправя показват ме на ММ и той вместо да пита като нормалните хора добре ли си, изтърсва ама защо е момче, нали трябваше да е момиченце, да не би да сте се объркали. И така вика докато му купим мъжки дрехи ще ходи с момичешки.

# 516
Rosinkaaaaa, защо не ти го казват? Може би си споменала някъде в темата, обаче нямам спомен.

На мен пък след вчерашния преглед и неофициалното потвърждение, ми се появи  желание да отида в някой магазин и да разглеждам момичешките дрешки. Луда работа! После трезвата мисъл се появи, хайде няма нужда точно сега да обикалям безцелно.

# 517
Rosinkaaaaa, защо не ти го казват? Може би си споменала някъде в темата, обаче нямам спомен.

На мен пък след вчерашния преглед и неофициалното потвърждение, ми се появи  желание да отида в някой магазин и да разглеждам момичешките дрешки. Луда работа! После трезвата мисъл се появи, хайде няма нужда точно сега да обикалям безцелно.
питам ги и никакви предположения не казват Sad

# 518
  • София
Здравейте, аз съм 12та седмица. Днес излезнаха резултатите от БХ скрининг. Ще чакам да ме прегледа лекарката, но според вас сравнително добре ли изглежда?

# 519
Здравейте, аз съм 12та седмица. Днес излезнаха резултатите от БХ скрининг. Ще чакам да ме прегледа лекарката, но според вас сравнително добре ли изглежда?
Сравнително ?! По- добре от това няма на къде май хихи  ,честито!
Редактирам се , само с най - долните не съм наясно дали са добри , нека още някой се включи.
Като споменахте покупки   ,аз се изкуших и вчера купих едно боди.Иначе майка ми ме изпревари още преди седмица две купи шапки първо(както е по суеверито) и още няякои дреболийки.

# 520
Не ми съвпада вече. От 11с върви напред. Сега съм 13 и 5дни, а на прегледа вчера ми казаха, че е с 10 напред бебка. Сестра ѝ по същото време започна да напредва и през цялото време си беше 2седмици напред и си излезе 2 седмици по рано 3630.

Момичета, съвпада ли се седмицата ви по ехограф със седмицата ви по приложение?
При мен на първите два прегледа беше едно към едно,на третия бебчо вече вместо 9-та беше 10-та,дефакто една седмица напред.

# 521
Здравейте! Искам да попитам в 10-11г.с. пак ли преглеждат с вагинален ехограф?

# 522
Орехче, какво е това суеверие? Стана ми интересно.

# 523
  • Варна

Този понеделник бях на преглед 10+4г.с и ме прегледаха с коремен.

# 524

Миналата седмица бях на преглед 11-12 седмица, и беше с вагинален. Според мен е до предпочитания на лекаря. Тук някои момичета са споделяли, че още от самото начало ги гледат с коремен.

Общи условия

Активация на акаунт