АВГУСТ 2022 🌸 Летни бебчета 🏖 (ТЕМА 4)

• 28 126
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Аз също живея в чужбина, на ФМ предната седмица попаднах на страхотна лекарка. Много мила жена. Когато я попитах за пола тя деликатно отговори, че е рано още. Аз поизчаках, пошегувахме се малко, похвалих я, че е професионалист и едва ли някой друг може да ми каже пола на този етап и накрая за капак изтърсих шеговито, че няма да си тръгна от там докато не ми кажат. Голям смях се смяха с асистентката й, но ми каза жената. Дори попита дъщеря ми какви предпочитания има - за братче или сестриче.
Е, днес и гинекологът ми потвърди, че най- вероятно правилно ми е казала пола. И на него момиче му изглежда. Аз съм в момента 13+6

# 526
Мен от 12та седмица ме гледат само с коремен и съм много доволна. Никак не ми беше приятно с вагиналния.
Иначе и на мен като ми съобщиха, че ще е момче и доста се разочаровах, после се почувствах много гузно. Аз бях се нагласила за момиче, но все пак има 20% шанс, докато не ми кажат на 100% момче имам надежда. 😁
Естествено и момченце да е ще си го обичкам! 💙

# 527
  • Пловдив
Мисля, че никоя мама не обича вагиналния преглед, но за съжаление, е неизбежен.
Сега ми предстои преглед на 16-и, тогава ще бъда в 16 г.с, така че мисля, че се е приключило с вагиналния, освен, ако не е нещо наложително.
Относно пол, без да питам на БХС ми обясниха, че няма как да кажат по-рано, така че си оставам в неведение Grinning

Знам, че е и малко рано, но дали вече се оглеждате да купите някакви придобивки за бебчо, за детска стая?
При нас стая има, която в момента ни е като складово помещение, но вече чертаем схеми и знаем къде какво искаме да има. Оглеждаме се в момента само за обзавеждане.
Относно дрешки, смятам, че е рано, а и не мисля да се презапасявам много- надявам се родата да не се изложи с подаръците 🙂

# 528
Аз от понеделник работя ефективно, та с две деца и работа не ми остава много време да ви следя, но излезе генетичния тест и минавам да се похваля, че чакаме момиченце Simple Smile

# 529
Момичета, съвпада ли се седмицата ви по ехограф със седмицата ви по приложение?
При мен на първите два прегледа беше едно към едно,на третия бебчо вече вместо 9-та беше 10-та,дефакто една седмица напред.
Нормално е да вървят или изостават с няколко дни. Ние за.сега вървим с 9дни напред,но и със сина ми бях така винаги си вървеше напред. Роди се преди термин ден 4350кг,55см.

# 530
Мен следващата ме АГ от 10 г.с. ме гледа с коремен ехограф, но днес на ФМ ме гледаха и с двата вида (12+5).
За покупките мислех, че няма да са преди април, май, но вероятно другия месец ще ходя в Турция и вероятно там ще започне пазара 😁
Аз до сега само колички съм гледала и установих, че съм фен на полските.
Ние няма да обзавеждаме стая на бебка за раждането, мисля поне до годинка да спи при нас. Детската стая ще е стая за игра, с люлки, проходилки, детски кухни и всички джунджурии, но няма да има мебели първоначално, да лази на воля 😍

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 19:13 от M.Angelovaaa

# 531
Аз първоначално изоставах с една седмица, сега вече вървя седмица и нещо напред. Доктора не ми е казвал, че е проблем, като цяло той е много спокоен за разлика от мен! 😅

# 532
Никога не са ме гледали с вагинален ехограф. А моята преди да вляза в 4м и влагалищен секрет не ми взема.
За пазаруването изчакайте. За 1 юни обикновенно правят големи намаления на детски стоки.

# 533
  • София
Моя преглед е на 7ми, на бхс още незнам кога ще ходя в понеделник ще видим, по принцип трябваше да ида малко по-рано, но личната каза, че няма как да издаде две направления за 1 и същ специалист за един месец, та в понеделник ще видим кога ще ходя на преглед и бхс.

За дрешките, ако е момиче пазя всичко от кака и. Ако е момче ще дебна намаления, по принцип до 2 годишна възраст за каката пазарувах от англия от Джордж и за това така ще процедирам, доста избор има пък и цените са ми по-окей, както и материите.

На мен с каката ми се гадеше до 3тия месец, свалих 5 кг. Сега ми се гади, като съм гладна, а като хапна пък почвам да се оригвам и продължавам цял ден, ужасно е.

За обзавеждане ще спи при нас до около годинка мисля, имам сгъваема кошара от краката и ще ползвам нея. Иначе сега ще правим ремонт на целия апартамент и ще направим и детска.

Количка съм си харесала, лятната на каката беше Cosatto и сега съм харесала 3в1, но е рано още, а и не съм я тествала.

Мисля в понеделник да си взимам вече болничен, много ми е тегаво да минавам 70 км на ден, особено сега със снеговете и да се прибирам в 18:30.

Как са ви емоциите? Аз избухвам в големи ревове тези дни, почти от без нищо, много съм зле. С предната бременност бях много събрана.

# 534
  • Пловдив
Мен още от първият преглед-в 6г.с ме гледа с коремен.За мен също е рано за пола,на мен са ми казвали към 4-5 м ,че може да се каже и със синът ми АГ каза към 4 м. и някоя седмица  и после и на ФМ се потвърди. И аз знам за объркване на пола-до последно,че ще е момиче и се ражда момче и хоп в родилното с женски дрехи,хахах...Въпреки,че е ми е странно как ги бъркат,ама..

# 535
  • Пловдив
Мен ме гледа с вагинален първия и може би втория път.От там нататък само с коремен.

Излезна ми и на мен БХС.Доктора каза, че нищо извънредно няма да правим.

# 536
Аз днес си взех два биберона за новородено, исках малко радост да си доставя, че дрехи имам мноооого от каката и освен шишета и биберони май друго скоро няма да се купува Stuck Out Tongue Winking Eye

# 537
  • София
Нaй-поcле и aз дa нaмеря време дa cи cнимaм коремa 😅

И ние нямa дa обзaвеждaме детcкaтa cтaя от cегa. Понеже прaвим мaлък ремонт и мебелите от cпaлнятa ще ги cменяме, ще премеcтим единcкрин от тях в детcкaтa, зa дa cлaгaме в него някои нещa нa бебчето, които не cе ползвaт вcеки ден по няколко пъти. И ние миcлим до годинкa някъде дa cпи при нac.

# 538
Ние ще правим ремонт на цял етаж от къща, където ще се преместим да живеем след раждането. Ремонта го мислим от преди 3год. и си мислехме детската стая да е последна, дори да се нанесем и тогава да я направим. Сега обаче имаме краен срок Wink и ще започнем от детската стая. Дизайнер съм по професия и съм направила 3Д модел на целия етаж. Ето и детската стая.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 20:50 от M_lady

# 539
  • София
Ууу....колко хубaво 😍. Aз cъм aрхитект 😁 И aз тaкa cи прaвя кaто прaвим ремонти и ММ вcе cе рaдвa, че можем caми дa cи го нaпрaим. Cеcтрa ми cъщо е aрхитект и c нея cме cи cтрaшно екипче.
В aпaртaментa нa cеcтрa ми поcледно нaпрaвихме ремонт...е още не е cъвcем довършен c вcички детaйли, но cме нa финaлa вече 😁

Aз cегa нямaм търпение дa нaприм и зa нaшия (мaкaр че този път го зaпочнaхме преди дa cъм нaпрaвилa някaкви визуaлизaцийки, зaщото трябвa мaлко нaбързо дa cе cлучaт нещaтa, зa дa приключим преди дa cъм cтaнaлa c големия корем 😁 Оcобено много cе вълнувaм зa проектa зa детcкaтa cтaя, но кaкто кaзaх ще го изпълнявaме нa по-къcен етaп, зaщото до годинкa cмятaме при нac дa cи cпи. Зa другите cтaи може дa нямa време, но зa нея визуaлизaцийкa обезaтелно ще нaпрaвя.

Ние ще правим ремонт на цял етаж от къща, където ще се преместим да живеем след раждането. Ремонта го мислим от преди 3год. и си мислехме детската стая да е последна, дори да се нанесем и тогава да я направим. Сега обаче имаме краен срок Wink и ще започнем от детската стая. Дизайнер съм по професия и съм направила 3Д модел на целия етаж. Ето и детската стая.

Общи условия

Активация на акаунт