Къде в Пловдив - 94???

• 33 668
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Моите скромни наблюдения са, че в Метро рибата е хубава.

# 241
  • Пловдив
Има рибарници на околовръстното към Асеновград и на самото асеновградско шосе с прясна жива риба. Бих взела оттам за целта.

# 242
Абе шаран не е точно за захранване на бебе 🙄
Вземи си от метро охладена, направи си я на порцийки и я замрази.
В готовите пюрета да не е прясна случайно 😉

# 243
  • Пловдив
Последните пъти взимаме шаран от голямоконарско посока Пловдив, от 4 км също сме взимали.
Иначе за захранване ползвах заготовките на Плазмон. Имат богат асортимент, включително и конско.

# 244
Хей, добро утро. Въпросът може да е странен, но не знам точно къде да го пусна...
Къде, в коя аптека, имам впредвид, мога да купя на едро лентички за овулация? Трябват ми за три месеца и ще ми е много лесно да купя голямо количество наведнъж 😞

# 245
Хей, добро утро. Въпросът може да е странен, но не знам точно къде да го пусна...
Къде, в коя аптека, имам впредвид, мога да купя на едро лентички за овулация? Трябват ми за три месеца и ще ми е много лесно да купя голямо количество наведнъж 😞
Всички аптеки вече имат онлайн магазини - влизаш и си харесваш
ето например
https://galen.bg/kliar-choys-test-za-ovulatsiya-7-1
Виж и Sopharmacy, 366, Аптеки Запад, Ремедиум, Субра, Фармар.... Харесваш си модел и цена и най-вероятно ще можеш с безплатна доставка да си ги поръчаш...
А защо ще си купуваш за 3м., ами ако стане от 1вия Simple Smile

# 246
Няма да стане от първият, иначе щеше да е станало вече.
Не ми е вариант онлайн.
Мисълта ми бе да си купя на едро хем веднъж, хем малко по-евтино...

# 247
Не съм сигурна, че ще ти ги таксуват "на едро", но в Sopharmacy например съм си поръчвала нещо и на следващия ден е пристигнало. Макар че не ми се вярва да ги изненадаш с бройка.
За по-евтино се сещам, ако можеш да поръчаш на някой от Турция.

# 248
Няма да стане от първият, иначе щеше да е станало вече.
Не ми е вариант онлайн.
Мисълта ми бе да си купя на едро хем веднъж, хем малко по-евтино...
Гледаш онлайн - отиваш във филиал и си ги взимаш. Поне ще знаеш цената.
Колко е на едро - това, което ти показах са 7+1 теста за 8 лв - 3 такива няма ли да ти стигнат за 3 месеца? или всеки ден трябва да мериш (едва ли).
Защо онлайн да не е вариант - идват на следващия ден, макс по-следващия и си плащаш както си избереш - кеш, с карта. Можеш до адрес, до офис... Кое е по-различно на място?
Ама тук можем само да гадаем какво точно имаш на идея да правиш - дадох ти 10тина аптеки, разгледай им сайтовете и виж къде ще намериш най-евтино. После си прецени дали да си ги поръчаш или да си ги купиш от съответната аптека.

# 249
Какаду още ли е на Железарска или се преместиха?

# 250
  • под тепетата
Тука си е.

# 251
  • Пловдив
Какаду още ли е на Железарска или се преместиха?

ММ наскоро ги търси там и каза,че вече ги няма. Само на 6-ти септемврри са вече.

# 252
  • под тепетата
А, не съм забелязала, извинявам се!

# 253
Препоръка за читав ключар?

# 254
ВиК майстор скоро използвах за смяна на водомери, много читаво момче. Видя, че ми е развалена седалката на тоалетната и врътна 2 болта, но ей така на добра воля. Ако трябва за нещо такова мога да препоръчам.
Рибата в магазина до художествената я карат във вторник и петък-фагри, ципура, лаврак. Зависи каква. В Метро голяма част е размразена, а я преставят за охладена, та не е много добра идея да се замразява повторно.

Общи условия

Активация на акаунт