Къде в Пловдив - 94???

• 33 667
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
ВиК майстор скоро използвах за смяна на водомери, много читаво момче. Видя, че ми е развалена седалката на тоалетната и врътна 2 болта, но ей така на добра воля. Ако трябва за нещо такова мога да препоръчам.
Рибата в магазина до художествената я карат във вторник и петък-фагри, ципура, лаврак. Зависи каква. В Метро голяма част е размразена, а я преставят за охладена, та не е много добра идея да се замразява повторно.
         Трябва ми за смяна на спирателен кран ,който е преди водомера. Моля за телефон.

# 256
Благодаря за отговора за Какаду. Жалко, беше ми много удобно, но факт, че хич не им беше там мястото.
Бихте ли ми препоръчали м-н, в който има голямо разнообразие от стъклени чаши(без Джъмбо)?

# 257
Бихте ли ми препоръчали м-н, в който има голямо разнообразие от стъклени чаши(без Джъмбо)?
Магазин Молдавия в Кючука.

# 258
  • Пловдив
Абе шаран не е точно за захранване на бебе 🙄
В рибарниците има и други риби Wink.

Стъклени чаши, по-луксозни - магазин Деникс в мол Пловдив и Марково тепе. По-обикновени - в магазин тип за 1 лв. На Пешеходния мост има поне 2 такива.

# 259
За захранване на бебе, вземете дива сьомга или друга дива риба. Садковите не са добре според мен за целта. Дива сьомга има в посочения рибен магазин на Янко Сакъзов и в Лидл.

# 260
До Кауфланд в Кичука видях, че има ключар. Въпросът ми е, може ли да се занесе чип за входна врата на вход и да се направи дубликат? Понеже пишеше, че правят и такива чипове, имаше мисля и телефон за обслужване (даже като че ли пишеше денонощен).🤔 Но може и да не съм запомнила добре...

# 261
Чипове за входа, ключове и дистанционно за кола сме правили при ключарите на Баумакс/Хоумакс. Работят много добре и  цените им са приемливи. Имат и мобилна глупа, мисля( или поне съм видяла брандирана кола).

# 262
Въпросът ми беше по-скоро дали от вече съществуващ чип е възможно да се изработи още 1 бройка? Записвам си и другата информация, благодаря! 🙂

# 263
Да, може. Имат начин да разчетат и заложат кода. Мъжът ми беше домоуправител и  редовно някой от входа приреваваше, че си е загубил чипа, та им правеше там резервни и си спомням, че цената беше в пъти по- ниска от тази на фирмата дето ни монтира заключващата система.

# 264
  • Пловдив
Чипове правят и в Кауфланд на Брезовска, а мисля и останалите ключари. Неограничени бройки.

# 265
Благодаря!

# 266
Благодаря и аз, ще погледна в Молдавия.
М-ните по 1лв. не са ми опция, тъй като не предлагат голямо разнообразие, а по 1-2 вида, особено пък тези на Пешеходния.
В Деникс не съм гледала, но сайта им е по-постен, отколкото очаквах.

# 267
  • Пловдив
Благодаря и аз, ще погледна в Молдавия.
М-ните по 1лв. не са ми опция, тъй като не предлагат голямо разнообразие, а по 1-2 вида, особено пък тези на Пешеходния.
В Деникс не съм гледала, но сайта им е по-постен, отколкото очаквах.
http://dims-92.com/ Този сайт ли е постен Rolling Eyes , тук има какво ли не... Или  може би сте гледали друг?

# 268
Гледах съответната категория, която ме вълнува:
http://dims-92.com/AnonymousDisplayProductFolder?param=4553686f7 … 9443d3b543d42473b

# 269
  • Пловдив
На бул.България 97 имаше магазин на Адидас,от доста време е затворен някой знаели къде се премести?

Общи условия

Активация на акаунт