Къде в Пловдив - 94???

• 33 660
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
На бул.България 97 имаше магазин на Адидас,от доста време е затворен някой знаели къде се премести?
Този под Санкт Петербург, аутлета? Затворен е окончателно от дълги години.

# 271
  • Пловдив
На бул.България 97 имаше магазин на Адидас,от доста време е затворен някой знаели къде се премести?
Този под Санкт Петербург, аутлета? Затворен е окончателно от дълги години.
Жалко мислих че се е преместил някъде,последно през 2019 г пазарувах там.

# 272
  • на майната си
Здравейте, търся албум за снимки , класически, снимките да се лепят, ако е с черни или крафт страници още по-добре. Някой да има идея къде мога да видя "на живо", но не от тези стандартните с джобчета.

# 273
  • Пловдив
Здравейте, търся албум за снимки , класически, снимките да се лепят, ако е с черни или крафт страници още по-добре. Някой да има идея къде мога да видя "на живо", но не от тези стандартните с джобчета.

Такива албуми съм виждала само по капан фестовете.. Дано другите дадат повечко информация 🙂

# 274
  • Пловдив
Да шушна, че до Пепко в Тракия, където е Т маркет, ще си имаме ДМ Simple Smile Зареден е, значи скоро ще е отварянето.

# 275
  • Пловдив
В Джъмбо има доста албуми за снимки. Предполагам, че ще има такива за лепене.

# 276
А във фотостудио? Сега са модерни албуми, със снимки, отпечатани директно на корицата и вътрешните страници. Много фотографи ги правят. Няма начин да не предлагат и това, което ти търсиш, parsy. Най-малкото, могат да ти го направят, имат машините или знаят къде да го пратят.

# 277
Скрапбукинг (албумите, които се лепят снимки и т.н.) може да намерите в CraftLand.

# 278
Да шушна, че до Пепко в Тракия, където е Т маркет, ще си имаме ДМ Simple Smile Зареден е, значи скоро ще е отварянето.

Отдавна го знам аз, още като докараха стелажите. Крайно време беше.

# 279
  • на майната си
Благодаря, ще проверя - надявах се някой да се сети за конкретно фото Simple Smile с добър асортимент. И в Craft Land ще попитам.

# 280
Виждали ли сте от тези малките шпатулки за премахване на стикерите като гражданска, винетка и тн от стъклото на колата. Дали има в големите магазините тип метро, кауфланд или лидл.

# 281
В Кауфланд съм виждала около касите. При домакините потреби има и шпатули за стъклокерамичен плот.

# 282
Има на бензиностанциите.

# 283
Трябва да сменям водомер, инкасаторът е дал координати на негов човек, но нещо ми се иска да извикам друг майстор за това. Помня, че скоро някой даде препоръка, но не откривам нищо с форумната търсачка.

# 284
Аз съм тази с водомерите. 2 смених.
Това е сайта, от който ми изпратиха човек https://vikplovdiv.com/вик-услуги-цени/
Нямах водомери, човекът дойде, видя какво трябва, на другия ден ми беше купил, донесе ми ги с касова бележка и ги смени. Това му е номера 0897929019.
Аз на лични ги изпратих на момичето, което питаше, за това може би не намираш нищо.

Общи условия

Активация на акаунт