Къде в Пловдив - 94???

• 33 665
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря ти, Хоп-Троп! Знаех от известно време, че единия е за смяна, на много повече от 10 години е, но сметката за 40 кубика за един месец, при стандартните 16-18, ми дойде твърде много. Та сега стана вече спешно.

# 286
Лошото е, че служебно искат да се сменят, писна ми вече.
Сега май с дистанционно отчитане ще слагат.

# 287
Благодаря ти, Хоп-Троп! Знаех от известно време, че единия е за смяна, на много повече от 10 години е, но сметката за 40 кубика за един месец, при стандартните 16-18, ми дойде твърде много. Та сега стана вече спешно.
През декември масово изравняваха с общия водомер на входовете. Ако тогава ти е била голяма сметката - не си сама Wink и водомерът ти сигурно си работи. Може да има неплащали съдеди и прочее други причини.

# 288
На мен ми дадоха предписание за смяна, защото бяха на повече от 10 години, че и срок 30 дни бяха сложили. Едва ли някакви грандиозни последствия щеше да има, ако не ги бях сменила. За протокола сметката ми се вдигна двойно и то трайно, без никаква промяна в консумацията. Но пък едва ли 15 години са отчитали грешно. 

# 289
Къде има магазин за колелета, добре зареден и с компетентни служители? Трябва ми за първо колело с педали за 4 г дете.
Благодаря.

# 290
Мога да кажа, че на едната щерка колелетата все са купувани от Макс Ком, на Голямоконарско шосе, като излизаш от града към магистралата, се пада от ляво. А на другата, са от магазин на бул. Христо Ботев, на светофара на Стоматологичния факултет.

# 291
Аз малко с летящ старт да помоля за препоръка за спешен зъболекар за утре, неделя, моля.
И благодаря Simple Smile

# 292
  • Пловдив
Къде има магазин за колелета, добре зареден и с компетентни служители? Трябва ми за първо колело с педали за 4 г дете.
Благодаря.
Drag на Мария Луиза.

# 293
  • Пловдив
И аз препоръчвам Драг.

# 294
  • Пловдив
Драг са супер, но за 4 годишно дете не ми се струва разумно. Марката е сериозна, колелетата са високо качество и естествено са скъпи, а за първо колело за толкова малко дете може би е по-добре по-обикновен вариант.
В Макском има доста голям избор.

# 295
Още един глас за Драг - изключително леки и удобни, истинско удоволствие са

ПП Съжалявам, че първоначално мъчих моето дете с колело на друга марка - красиво, но тежко и трудно за каране. Като се качи на Драг и вече 10та година не иска и да чуе за друго - само заменяме със следващ по-висок модел с доплащане

# 296
  • София
В Декатлон също имат колела, а също и сервиз за тях. Синът ми също има Драг сега, но на 4 год караше едно втора употреба, купих го от една мама в Пловдив, от олх.

# 297
И аз препоръчвам Драг. Купували сме оттам, но последния велосипед купихме от магазин на бул. България. Забравила съм му името😊.

# 298
А магазин за прежди в Кючук Париж има ли?

# 299
Има. На пазара на Слънчеви лъчи. Има едно магазинче за копчета и шивашки материали. В него продават и прежда. Но скоро не съм го посещавала и не ми е много актуална информацията.

Общи условия

Активация на акаунт