Къде в Пловдив - 94???

• 33 657
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
За тераса бъкана с хлебарки на болнично заведение къде мога да изпратя сигнал със снимков материал?

# 301
На ръководството на болницата. Бих изчакала първо да изпишат детето, обаче. За да не свърши изведнъж пътеката, по която го лекуват.

# 302
  • Пловдив
Ръководството е наясно, още миналата година мъжа ми като го оперираха имаше и в стаите, при нас поне това е бонус. Нямам опасение за пътеката, че така или иначе сме за интервенция и ни връщат обратно в детска клиника.

# 303
РЗИ се занимава с тези неща принципно, но са толкова натоварени покрай пандемията, че едва ли ще отразят сигнала.

# 304
  • Пловдив
Ако става въпрос за хирургиите, там от години е пълно с хлебарки и не съм чула да са изчезнали.

# 305
  • Пловдив
За там, миналата година същото отговори и лекаря на мъжа ми, че се борят и са пръскали през годините и все тая. Просто са на "стада".

# 306
Гледайте лечението, не гледайте хлебарките. Поне в стаите няма вече.

# 307
Сигнализирай на старшата сестра и лекиващи лекар. Дезинфекторите пръскат всеки месец, но има периоди където плъзват тези гадинки. Ще извикат човека за допълнително пръскане.

# 308
  • Пловдив
То да се гледа лечението да върви, но не мога да държа денонощно терасата затворена, в момента е минал терапия с имуноглуболин и купища други неща, успоредно тук се правят манипулации за друго нещо и най-малката инфекция може да докара адски грижи, които на този етап не мога да си позволя.
А и по принцип не ми е ок, да се приема нормално съжителството с хлебарки.

Благодаря, Кaili.

# 309
А, не, не е нормално, разбира се.
Но като препатила, предпочитам лечението в Хирургиите, пред лукса на Пълмед.
Успех, Деси!

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 12:58 от DeVa®

# 310
  • Пловдив
Казвам евала на Пълмед, само заради факта, че след 4 дневен прием си казаха, че няма какво да направят повече и ни препращат към Детска клиника ВМИ. Няма база и има други неразбории, но в отделението, където попаднахме съществуват лекари със сърца. Тук също макар и по-обрани бързо действат. Благодаря!

# 311
Магазинът на Спорт Депо в МОЛ Марково тепе зареден ли е или по-добре да ходя до този в Тракия? Трябва спешно един ваучер да осребря. Преди месец ходих до тракийския, но нищо не ми хареса, а молският ми е много по-удобен.

# 312
  • Пловдив
Търся мнение за д-р Адриана Маджурова, невролог.

# 313
Магазинът на Спорт Депо в МОЛ Марково тепе зареден ли е или по-добре да ходя до този в Тракия? Трябва спешно един ваучер да осребря. Преди месец ходих до тракийския, но нищо не ми хареса, а молският ми е много по-удобен.
Най-добре виж онлайн каквото ти трябва и отдолу има инфо в кой магазин е налично. При мен един модел спортни обувки се оказаха налични в Пловдив само в магазина на Южен, Виа Парк.

# 314
  • Пловдив
Ако ще се ползва ваучера от Спорт депо онлайн, трябва да се пише на съпорта да го преобразуват в онлайн ваучер. Но, ако го преобразуват, може да се ползва само в сайта. Голяма глупост.
Иначе магазина в Мола е по-малък от тракийския, но има доста стоки. Най-добре да се провери в сайта къде е налично това, което търсиш.

Общи условия

Активация на акаунт