Къде в Пловдив - 94???

• 33 661
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
В Пандата в Кючука са заградили и имаше табели, че след въженцето се минава само ако имаш сертификат. Смешна работа, но явно номерът е минавал. От днес реално сертификат би трябвало да искат по усмотрение на собственика, ако правилно съм разбрала заповедта.

# 331
  • София
От утре, 24.02 влиза в сила новата заповед на министъра на здравеопазването.

# 332
Не съм си ги измислила, публикувани са ето тук:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/zaedno-edin-za-drug-148776
А това, че са изисквали в магазин от списъка, си е поредната доза некомпетентност на служителите.

Мин седмица влизах в няколко м-на във Via park, никъде не ми поискаха.

# 333
Шантал, извинявай. Писала си Ритейл парк Юг, но аз се обърках с Ритейл парка на Менделеев, до Хоум Макс. Все забравям за този на Коматевския възел.

Дано вече ги махнат тези изисквания.

# 334
Аз изрично проверих-Ритейл парк Юг е този на Менделеев. За един и същи сме писали, но според сайта на ДМ не би трябвало да изискват.
Доста магазини, Jysk например, писаха във Фейсбук, че преустановяват изискването.

# 335
А в Мол Пловдив дали ще пускат без сертификат? 🙂

# 336
  • Пловдив
А в Мол Пловдив дали ще пускат без сертификат? 🙂

Сутринта четох за МОЛ Плаза, че няма да изисква вече сертификати (във фейсбук). Но за мол Пловдив не знам: може всеки обект да решава сам за себе си или може вече да е обявено, но поне аз нямам информация 🙂

# 337
Долче, пускат.

# 338
Добър вечер момичета. Трябват ми някой нещица от ДМ. Дали искат сертификат?
Пловдив – следните магазини: ул. Кап. Райчо 52, Маркет Център; ул. Георги Икономов 2; ул. Васил Левски 4; на ул. Бетовен 1 - срещу пл. Съединение; ул. Македония 95, Ритейл Парк Юг;
Имат предвид магазините до Кауфланд в Кичука, но всъщност Ритейл Парк Юг е Виа парк.
Не е на Менделеев, той е Ритейл парк Пловдив. Обърквацията е пълна, но вече няма значение, не искат сертификати ДМ никъде.

# 339
Ох, да, благодаря за поправката. Вярно, че обърквацията е пълна Grinning
Via park го знам, че е на Коматевско, затова реших че "Юг" е на Менделеев. И все пак стоя зад думите си, че повечето служители в ДМ са силно неосведомени относно продукти, правила и т.н. Grinning

# 340
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате техник за ремонт на телевизор, който  идва на място.
Няма как да го нося до сервиз.

# 341
Колко търговски комплекса в града са се кръстили Ритейл парк? Мислех, че са два, сега и трети до Кауфланд на Македония ли...

# 342
Може ли да ми препоръчате техник за ремонт на телевизор, който  идва на място.
Няма как да го нося до сервиз.

0888 442 328.

# 343
Колко търговски комплекса в града са се кръстили Ритейл парк? Мислех, че са два, сега и трети до Кауфланд на Македония ли...
Joy Той бил Райков
https://www.facebook.com/pg/%D0%A0%D0%98%D0%A2%D0%95%D0%99%D0%9B … 8041733185/posts/
Там е ДМ, а на Коматевско има Лили.

# 344
  • Пловдив
Ритейл парк е вид търговска площ. Както има много молове, така има има много такива паркове.

Общи условия

Активация на акаунт